Det var en fredag aften, Lola første gang stødte ind i ham.

Aldrig havde min veninde set manden før, men hun følte med det samme en connection (yep, det var en af de historier).

Genert havde de to skævet til hinanden hen over baren, før den fremmede endelig manede sig op og tog kontakt til Lola.

Resten af aftenen gik let med snak og dans. Kemien var i top, ja de to havde endda fødselsdag samme dag! Hvor skæbneagtigt kunne det lige blive udbrød Lola begejstret i telefonen, da vi snakkede sammen den næste dag.

Natten var naturligvis endt med det uundgåelige- SEX i stride strømme.

Som det ofte er når man har været sammen med en ny, kørte overvejelserne den næste uges tid. Skulle de to ses igen? Og kunne der være mere i det, en blot en enkelt nats nydelse? Ét var sikkert. Lola havde bestemt lyst til at ses igen. Fra den fremmede at tyde, havde han det præcis på samme måde.

Der skulle dog gå yderligere et par uger, før parret endelig fik sat en aftale i stand.

Min veninde havde haft en hård uge, da manden en fredag pludselig spurgte om ikke de skulle mødes samme aften til en øl.

Lola der allerede havde set frem til en afslappende aften på sofaen, var ikke tiltrukket af idéen om en bytur. Til gengæld var idéen om en mand ved hendes side, fristende. Havde han ikke i stedet lyst til at komme forbi til en hyggeaften (m.m.)?

Det ville han bestemt gerne.

Spontant og let som ingenting, havde Lola fået en fræk aftale i hus samme aften – eller det var i hvert fald hvad hun troede!

I højt humør tog min veninde sig et langt og velfortjent bad med alt hvad det indebærer. For selv en afslappet date, kræver forberedelse! You know it girls…

Herefter var der kun ét tilbage. Nemlig at læne sig tilbage på sofaen, glat og lækker, og vente på at manden dukkede op.

I mellemtiden skulle det nu vise sig at Lolas date, ikke helt havde opgivet idéen om sin bytur. Et par øl kunne man vel lige nå? Således havde manden forvildet sig til nærmeste bar og hvad der efterfølgende skete, er stadig lidt af et mysterium. Kort og godt vil jeg gætte på at vi er ude i en god gammeldags ”han faldt i et hul”- Og desværre ikke Lolas!

Det startede roligt. Først en besked om at der lige gik lidt længere. Så en besked mere, om Lola nu var sikker på at hun ikke lige kom ned til en øl? Den næste besked lovede at nu gik der ikke længe, så var han på vej. Oh yeah, I kender sikkert rutinen.

Omkring midnat var min kære veninde ved at være godt gal i skralden. Ikke nok med at hun havde brugt tid på at gøre sig lækker og glat for manden (og det arbejde er ikke at kimse af!), men nu havde hun også brugt det meste af sin friaften på at vente! Og helt ærligt, er der noget værre?

Lola havde faktisk set frem til at møde manden igen og ikke mindst, en god omgang sex.

Undskyldninger og løfter tikkede stadig ind med jævne mellemrum som natten skred frem, samtidig med at de blev mere og mere svævende. Tydeligvis var der en, som var ved at være godt bedugget.

Bedre sendt end aldrig besluttede Lola, at hun fanme ikke var en kvinde der lod vente på sig, ej heller om hun gad en eller anden fordrukken stodder, såfremt han skulle vise sig at dukke op.

Kort og godt, min veninde gik i seng. Daten fik en besked om at holde sig væk.

Og hvis han dog så bare havde gjort det.

Klokken var seks da Lola hørte de første sagte bank på sin dør.

Søvndrukkent langede hun ud efter telefonen ved sin side. Og så startede det…

Sidder foran din død

Dør

Skal jeg gå

Så sig det

Min veninde der i forvejen ikke var fan af manden, blev temmelig irriteret over at blive vækket fra sin skønhedssøvn på dette ukristelige tidspunkt. Hun smed en enkelt besked afsted, og forklarede kort at chancen var forspildt. Nu ville hun gerne have lov til at sove!

Hun vendte sig om på den anden side.

Igen puslede det ved døren. Sagte bank…

Irriteret satte Lola sig op i sengen og greb telefonen. Hvad var det han ikke forstod?

Tilsyneladende ikke meget, for sms’erne tikkede fortsat ind.

Men jeg er her nu

Please, hold nu op med at være på tværs

Jeg sover på trappen som en hund

Skal jeg tage tøjet af her?”

Your call

Glemme alt om naboer

Lola tog sig til hovedet og stønnede. Det var ikke som om den endeløse strøm af beskeder ligefrem gjorde hende venligere stemt, eller gav hende lyst til overhovedet at se manden igen for den sags skyld. ”Jeg er ligeglad hvad du gør. Jeg vil bare sove. Gå hjem!

Et svar fra min veninde, uanset hvad det var, var åbenbart mere end manden på daværende tidspunkt kunne klare…

Please let me in

Jeg er din

din slave

brug mig

som du vil

op til dig

Bare giv mig et kram så går jeg

baby

På dette tidspunkt flækkede jeg af grin i min og Lolas telefonsamtale, mens hun stønnede opgivende. ”Ej men seriøst. Hvor ynkelig har man lyst til at blive? Come on…

Jeg kunne kun give min veninde ret. Der var ingen tvivl om at mandens promille vidst var langt over anbefalede, og jeg håbede at han ville vågne op med noget der bare mindede om moralske tømmermænd oven på den svada.

Hvad skete der så?” kunne jeg ikke lade være at spørge.

Ja efter det havde kørt sådan en times tid eller mere, blev der endelig stille. Jeg må indrømme at jeg gruede en smule for om der lå en nøgen mand foran min hoveddør, da jeg næste formiddag forlod lejligheden. Det var heldigvis ikke tilfældet” fortalte Lola, der nu heller ikke selv kunne holde en fnisen tilbage.

Hørte du mere?

Nej jeg har intet hørt. Er det ikke vildt? Han kunne da i det mindste sende en undskyldning

Et par dage senere modtog min veninde rent faktisk en undskyldning fra en temmelig brødebetynget mand. Efter at have sendt et par hårde ord retur, accepterede hun den.

Skulle de to ses igen? Ikke umiddelbart.

Tja som man siger, det skib var vist sejlet!

Vil du vide mere om Lola? Læs også: Utro mænd og deres dårlige samvittighed 

Author

2 Comments

Write A Comment