tumblr_lgmqe8w5wZ1qcl7ec

 

Som flere af jer har bemærket har der været stille på bloggen de sidste par uger. Ind i mellem betyder stilhed blot, at man måske ikke har så meget på hjertet. Anyway, hvor meget jeg end gerne ville skyde skylden på manglende inspiration, må årsagen siges at være en ganske anden. Sagen er nemlig den, at jeg igen er gået hen og blevet single.

YEP- Kun et halvt år efter annonceringen af at M og jeg var back together, må jeg erkende at det desværre ikke var sådan det skulle være. Gik det hele ikke meget godt, tænker du måske? Det er jo utvivlsomt ikke problemer og skænderier der har prydet bloggen den senere tid, tværtimod. Nærmere hyggestunder og fremragende sex har været på repetoiret. Og jo, tingene gik faktisk ganske glimrende… Troede jeg.

Men som bekendt går sagerne sjældent, som vi lige regner med.

Årsagen til bruddet har jeg endnu ikke lyst til at dele, men er sikker på at I nok skal få historien på et senere tidspunkt. Den er nok et ganske glimrende eksempel på noget, der ofte er grunden når folk må skilles.

Selvom beslutningen primært var min, er et brud aldrig nemt. Således er de seneste uger, som I nok kan tænke jer, gået med at slikke sårene. Hvad kan jeg sige, man må bare tage en dag ad gangen.

Efter de sidste ugers stilhed ville jeg ønske at bloggen med tilbagevendende styrke, kunne berette om våde kys, hård analsex eller blot en pinlig date!

Heldigvis er mine kære veninder knapt så deprimerende som jeg, og har derfor en god portion nye pinlige og ikke mindst frække historier på vej til jer.

Stay tuned!

Håber I nyder det gode vejr:-)

Author

Write A Comment