woman getting cigarette lit by many men

Da jeg var yngre satte jeg en vis ære i at være single, det var noget jeg rigtig godt kunne lide. Hvad der optog mig var frihed, rejser, fest og dertilhørende scoringer. Jeg elskede at gå i byen, hvor flirt og opmærksomhed var en fast del af repertoiret. Disse kriterier gik naturligvis bedst op med at være single og det blev derfor hvad jeg eftertragtede. Det endte naturligvis alligevel med, at jeg ind i mellem gik hen og forelskede mig. Disse forhold var dog ofte, langt mere problematiseret end singletilværelsen havde været!

De senere år har jeg dog bemærket en forandring. Singletilværelsen er ikke længere noget jeg efterstræber, på samme måde som da jeg var yngre. Det er ikke fordi det er problematisk for mig at være single, og jeg er stadig god til at nyde mit eget selskab. Men, jeg har de senere år kunne mærke at jeg i den grad, er begyndt også at nyde tosomheden.

Jeg er bevidst om, at det naturligvis hænger sammen med det at blive ældre. Jeg har som bekendt, altid været en party prinsesse med stort P og nyder skam også stadig en god bytur med pigerne. Men hvor jeg forhen forsøgte at kombinere denne udsvævende livstil med parforhold, er den bemærkelsesværdige forandring, blandt andet hvordan behovet for tequilabranderter på den lokale, langsomt blev udskiftet med sofahygge og hede elskovsnætter. Ja, ind i mellem foretrak jeg endda de famøse børneweekender med M, fremfor en god bytur!

Man kan argumentere for, at det kun er normalt når man er forelsket hellere at ville tilbringe en aften sammen i hinandens selskab, men for mig var det andet eller mere end det. Det var simpelthen en forandring jeg mærkede indeni, at behovet for fest og udskejelser simpelthen bare ikke var det samme længere. Jeg nød virkelig tosomheden.

Da forholdet til M ikke holdt, stod man pludselig der’ og skulle tilbage på kødmarkedet. Jeg må indrømme at eneste måde jeg kender til, når det handler om at møde mænd, altid har været gennem en bytur. Således vidste jeg præcis hvad jeg havde at se frem til, da jeg igen blev single. Endeløse nætter i alt for høje hæle, alt for kort kjole og alt for stor promille. Efterfulgt af dage med dunkende hovedpine, opkast i ustyrlige mængder, og overdrevet kalorieindtag der var alt andet end lovligt! Det lød tiltalende- NOT!  

Det var ikke fordi jeg havde travlt med at få en ny kæreste, bevares. Faktisk så jeg frem til en tid med fokus på mig selv, veninderne og arbejdet. Der var bare lige et enkelt lille MEN. De af jer der allerede kender mig, behøver ikke at lægge to og to sammen for at regne ud, at det blev noget af en udfordring for mig ikke at få regelmæssig SEX.

Byturene var gennem den seneste tid, igen blevet mere regelmæssige, men gud hvor de allerede trættede mig! Selvom jeg måske i begyndelsen heller ikke havde været helt klar til at score nyt kød efter M, havde jeg naturligvis holdt øje med udbuddet, og sikke et udbud! Måske jeg bare var blevet mere kræsen med årene, men der havde endnu ikke været noget at råbe hurra for. Bevares, der havde absolut ikke været mangel på tilbud, men det havde ikke været noget der fristede.

Så hvad gør man? Tinder- var single venindernes svar.

Tinder? Hvis jeg skal være ærlig, havde jeg før nysgerrigt tjekket meget populære og omtalte app ud. Der var da også blevet skrevet med flere forskellige, men mere var det aldrig blevet til, hvilket hovedsageligt var min fejl. Mærkværdigt nok, var tanken om at møde en fremmede meget grænseoverskridende for mig. Hvad hvis jeg ikke kunne lide ham? Eller endnu værre, hvis han ikke kunne lide mig? Mit ego havde aldrig været god til at acceptere afvisninger. Sandt at sige, var det nok sidstenævnte mulighed der skræmte mig mest.

”Du mødes da bare på en café til en kop kaffe, eller til en gåtur og en is” sagde min Tinder-erfarende veninde Signe. Kaffe? Is? Det var sgu ikke lige det jeg havde i tankerne. Jeg ledte som sagt ikke efter kæreste potentiale, hvilket en date på denne måde efter min mening, lagde rimelig meget op til. Til gengæld var jeg jo heller ikke frisk på, direkte at aftale en såkaldt sexdate med en fremmede. Hvad hvis jeg ikke var tiltrukket af ham når vi mødtes?

”Jeg tror bare jeg er bedre til at drikke mig selv ned på en bar, overvåge udvalget og herfra vælge ham ud jeg vil ha!” sukkede jeg opgivende. ”Fint nok, bare husk hvor træt du egentlig er af den fremgangsmåde” påpegede min veninde studst, og hun havde jo ret.

Således besluttede jeg, at give den populære Tinder-app endnu et forsøg. Straks gik jeg i gang med at swipe (er det ikke sådan det hedder?). Swipe swipe swipe, det her kunne ikke passe? Hårdt og kontant blev den ene mand efter den anden brutalt afvist. Det fik mig til at tænke på hvor absurd og overfladisk en app det egentlig er. Tænk at vi udelukkende baserer potentialet udfra et simpelt billede? Jeg undskyldte mig overfor min dårlige samvittighed med, at jeg trods alt ikke ledte efter et forhold. Handlede det blot om sex, var udseendet vel blandt det væsentligste. Swipe, swipe, swipe- hov der var da noget. Vent lidt, så han ikke bekendt ud? Pludselig der, i den uendelige mængde af uinteressante mænd, stirrede M tilbage til mig fra skærmen. Min nysgerrighed gjordet det naturligvis umuligt for mig ikke at tjekke billeder og læse tekst. “Useriøse henvendelser blev frabedt”. Jeg kunne ikke lade være med hånligt at fnyse til katten, at det fandme var hurtigt at være klar til seriøse henvendelser. Men anyway, M havde jo lige så meget ret til at være der som jeg havde, og det blev til endnu et swipe.

Måske det var dette “møde” der for alvor satte mig i gang? I hvert fald tog jeg mig sammen og begyndte at uddele nogle likes, der hurtigt blev gengældt. Således brugte jeg resten af aftenen på lidt uinteressant snak frem og tilbage med de forskellige. Skal jeg være ærlig, tror jeg ikke at Tinder er den rigtige fremgangsmåde for mig, men jeg besluttede at give det en chance. Nu er næste skridt rent faktisk bare at tage sig sammen og sige ja til en af de mange dating invitationer der pludselig strømmer ind. Helt ærligt, tænk at det skulle være så nemt? Jeg blev enig med mig selv om, at tage det som en personlig udfordring der skal overvindes. Hvad det bliver til, lover jeg at I nok skal høre mere om.

By the way efter knap en time som aktiv på appen, modtog jeg en sms fra M. Han ville blot gøre mig opmærksom på at han havde set mig på Tinder, og det absolut var en fejl at han havde givet mig det eftertragtede “Superlike”- Ak ja, det er ikke nemt…

Author

3 Comments

  1. Just a Lady Reply

    Har fået rigtig god sex via Tinder – i indland og udland 😉
    Smart når man er småliderlig og ikke gider byturen 🙂

Write A Comment