Velkommen til Brevkassen

sex

Som flere af jer har påpeget, proklamerede jeg for en lille måneds tid siden at bloggen skulle afprøve et såkaldt ”projekt brevkasse”. Det var muligt for jer læsere at sende anonyme spørgsmål på FB siden, som jeg på bedste vis ville give besyv med at besvare. Så langt så godt. Der er nemlig flere af jer der har indsendt spørgsmål, og det er jo super dejligt der er stemning for projektet. Som i dog også har bemærket, har bloggen været lidt på sommer standby, men bare rolig. Den er nu tilbage for fuld skrue. Således er det også blevet tid til, endelig at åbne op for brevkassen som i den grad har været efterspurgt.

Det vil foregå en smule anderledes end den traditionelle brevkasse hvor man blot ser læserenes spørgsmål, med svar nedenunder. Det jeg har forestillet mig er at der ca. en gang om ugen, udvælges et spørgsmål som jeg herudfra laver et indlæg om. Det pågældende dilemma drøftes ud fra erfaring eller mangel på samme, og besvares forhåbentlig i sidste ende.

Gør jer klar til første brevkasse indlæg som vil have sin debut allerede i aften. Jeg kan afsløre at her er tale om mænd og udløsning, eller mangel på samme.

Tak for opbakningen, det er super fedt der er interesse for projektet og altid god stemning på bloggen.

Rigtig god søndag <3

2 tanker om “Velkommen til Brevkassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.