phcgs18wow2qbwe

Generelt er jeg ikke den store tilhænger af online dating konceptet. Naturligvis har jeg før udforsket dating sider og de senere år også Tinder-appen, der i perioder har sneget sig ind på kedsommelige tømmermænds søndage. Swipe-swipe-swipe MATCH! Og hvad så?

Som vi før har talt om, var jeg ikke særlig begejstret for blind-dating. Ideen om at skulle møde et menneske, jeg blot havde talt med over nettet, var ganske grænseoverskridende for mig. Dette skyldtes flere årsager, hvor primært to gjorde sig gældende. For det første handlede det om en usikkerhed i mig, hvad hvis jeg blev afvist? Dernæst og muligvis endnu værre, hvad hvis jeg måtte afvise ham?

Som I måske husker, havde jeg for nylig et sammenstød med portalen Scor.dk (Læs: Min kæreste havde en Scor-profil), som satte en masse tanker i gang. Emnet blev naturligvis vendt i Hønsegården og det skulle hurtigt vise sig, at flere af ”hønsene” allerede besad et indgående kendskab til forummet. En fortalte således ”inden jeg blev gift, hyggede jeg mig ofte på Scor. Jeg havde en masse fede oplevelser med mænd, udelukkende basseret på sex. Det er det rene kødmarked.” En anden veninde nikkede samtykkende og supplerede,”Ja det er det. Husk du må gerne være kræsen, som kvinde kan man vælge og vrage derinde. Bare hav det sjovt og eksperimenter. Brug det som noget du fordriver din singletid med.”

Jeg lyttede opmærksomt, det lød sådan set ikke tosset. Alligevel dukkede en masse spørgsmål op. ”Hvis Scor primært er et sexforum, hvad så hvis man mødes og ikke har lyst til ham?” måtte jeg spørge. Min veninde løftede øjenbrynet ”ja så siger du bare at kemien ikke er der, får din veninde til at ringe og sige hun har brækket benet eller hvad ved jeg. Det er da det mindste problem” slog hun fast og tilføjede ”men HUSK nu ikke at tage hvad som helst. Der er mange freaky typer der inde. Jeg mødte på et tidspunkt en tilsyneladende helt almindelig fyr, han ønskede så pludselig vegisex med mig”. Alle kiggede vi spørgende på hende.

”Præcis! Sådan tænkte jeg også, hvad fanden er det? Nu skal I høre. Manden ville gerne bruge en masse grøntsager på mig, altså vi skulle have sex med dem. Efterfølgende ville han så lave en salat vi skulle spise. JA, med de grøntsager! Eneste fordel ved den seance, ville sgu da være at man så endelig fik en middag med i købet for sine anstrengelser”. Min venindes fremstilling vakte stor latter i flokken, hvor emnet nu for alvor var talt varmt. ”Men det kan da ikke være let at finde andre med så sære tilbøjeligheder, det må kræve mange skud med bøssen før man rammer rigtigt?” indskød en anden. ”Mon ikke det bliver sådan lidt en byttehandel, når man er ude i den slags særheder? I ved, sådan noget alla ”du må lave en salat på mig, hvis jeg må skide på dig” fik jeg indskudt- og her knækkede filmen. Vi skreg af grin så tårerne trillede.

Personligt havde jeg det bestemt ikke sådan, at det var et problem at mødes for gensidig sex. Som single er der naturligvis også drifter, og det er helt okay at tilfredsstille sine behov. Alligevel føltes et vis pres, ved tanken om at mødes med en fremmede, hvor sex netop var formålet. Det kunne gøre situationen umådelig akavet hvis tiltrækningen ikke var gensidig. MEN mine veninders prestigefyldte anmeldelser, samt tidligere kærestes lidt for store interesse for stedet, havde efterhånden gjort mig nysgerrig. Jeg besluttede at lidt research måtte være på sin plads. Hvad var det Scor.dk kunne?

En sen aftentime, med et glas vin (eller to) i blodet, oprettede jeg min første Scor profil. Som med alle andre lignende sites, startede det naturligvis ud med de gængse spørgsmål. Højde, drøjde og civilstatus: SINGLE.

Dernæst kom den mere udfordrende del, profilteksten. Hvad skrev man på et sted som dette? De var sgu nok temmelig ligeglade med, om man var en ”dyrevenlig naturelskende yoga-freak, der bagte speltboller om søndagen”. Jeg havde en ret stærk teori om, at min profiltekst ikke ville være den bærende faktor og besluttede således at kortfatte et par simple linjer. Kort og godt blev det til noget med at social hygge, vino, film og god musik var i højsædet og skulle kemien være der- SEX. Sidst tilføjede jeg et venligt p.s. og frabedte mig billeder af ”lillemanden”- det ville bestemt ikke være det der gjorde udfaldet for et møde. Hernæst skulle man udvælge forskellige gloser, vedrørende turn-ons. Det er faktisk svært at udvælge få ord, der beskriver alt du tænder på. I bund og grund er man nok til det meste, det handler vel primært om hvem man er sammen med? Jeg mener, ens sexliv er jo dynamisk og altid i udvikling.

Anyway, jeg besluttede at droppe skepticismen og lege med. Tilføjede seks-syv ord, der skulle afdække mine seksuelle tendenser. Alle var de temmelig sobre, forhåbentlig ville det holde de værste freaks fra døren.

Sidst men ikke mindst, kom det nok vigtigste punkt i en sådan profil, billedet! Her måtte tilkaldes assistance. Jeg greb knoglen og ringede til den, for tiden, aktiveste Scor-dater jeg kendte, Lola.

”Altså, de færreste har ansigtsbillede på” lagde min veninde ud med at understrege, en tanke jeg allerede selv havde gjort mig. Selvom det tilsyneladende var ganske legitimt at være på Scor, var det åbenbart ikke noget man havde lyst til at skildre med.

To billeder var i betragtning, og blev hurtigt smidt afsted til Lola. Ingen af dem viste ansigt, men var derimod sort/hvide kropsbilleder, med pikant undertøj. Grænseoverskridende? Ja bestemt, men eftertænksomt nok ikke så skræmmende som et ansigtsbillede ville have været. Erfaringen vidnede trods alt om, at det ikke ville være usandsynligt for mig at risikere og støde på en mand eller to fra fortiden der inde. I samspil med Lola, endte vi med at vælge det billedet der viste mindst. Ikke vulgært, nærmere erotisk besluttede vi. Så langt, så godt.

Jeg var nu klar til at joine gamet og skal lige love for, at der var tale om et action spil!

Der skulle ikke gå mange minutter fra jeg røg online, til det første brev dumpede ind i postkassen. Scor-mænd (og kvinder) spilder bestemt ikke tiden.

Efter de første par timer var ca. 30 breve tikket ind og efter et par dage over 200! I begyndelsen forsøgte jeg venligt at besvare alle henvendelser, interesseret eller ej, men indså hurtigt at dette var en reel umulighed. Det var i den grad nødvendigt at grovsortere. Og hvordan gør man så det? Først og fremmest må jeg nok erkende, at udseendet spillede en afgørende rolle. Fandt jeg ikke umiddelbart manden tiltrækkende, skulle han i hvert fald skille sig gevaldigt ud på anden vis, f.eks. ved et interessant skriv. Måske det lyder overfladisk, og det er bestemt heller ikke min umiddelbare tilgang, men let’s be real. Hvis man befandt sig i dette forum for at finde en sexpartner, og skulle sortere blandt hundredevis af breve, var det fysiske vel ikke det værste udgangspunkt at begynde med? Som allerede beskrevet i min, ellers meget korte profiltekst, havde tissemandsbilleder ingen interesse. For de mænd, hvor tre linjer åbenbart blev for meget at beskæftige sig med, og som alligevel prøvede lykken ved at sende et billede af deres kære ven, kvitterede jeg ikke med svar. Sidst men ikke mindst skrev ufatteligt mange mænd fyldestgørende beskrivelser af, enten deres formåen i soveværelset eller hvad de ville gøre ved mig når vi mødtes. Tydeligvis standard beskeder, hvor copy-paste kom til sin ret! De mange par og kvinder der henvendte sig, fik heller ikke svar.

Var der overhovedet nogen der gjorde, tænker du måske? Det var der faktisk. Strategien blev at udvælge nogle få at henlede min opmærksomhed på, fremfor halvtreds forskellige hvor fokus alligevel blev uoverskueligt og interessen umulig at vedligeholde. Det blev først og fremmest de, hvis udseende jeg fandt tiltalende eller hvor humor og intelligens skinnede igennem, der fik svar retur. Hurtigt lærte jeg at det var værd at sætte pris på, hvis en mand havde gjort lidt ud af indholdet i sit første brev. Mange anvendte et genkendeligt mønster, nemlig at referere til min profiltekst som ”yderst interessant og sjov”. Naturligvis var meningen at det skulle signalere interesse i min person, hvilket jeg fandt morsomt eftersom min ”spændende” tekst bestod af tre linjer, hvor en af dem, som I allerede ved, var en afvisning af pik-billeder. Men hey, thumbs up for at prøve. Tro mig, det er ikke et nemt forum for mænd at skille sig ud i.

Efter lidt sortering lykkedes det at få snakken i gang med et par interessante emner. Der skete dog hurtigt det sædvanelige, som min erfaring fra tidligere også vidnede om, nemlig at jeg kørte død i projektet. Efter en uges tid på Scor.dk, hvor et par interessante samtaler havde fundet sted og et par mulige møder aftalt, må jeg erkende at interessen hurtigt dalede. Som I måske allerede har fået fornemmelsen af var Scor, selvom jeg faktisk søgte sexpartner fremfor kæreste, nok ikke lige forummet for mig. Jeg vil nødig fremstå snerpet, men det var simpelthen for offensivt og emmede af desperation. For det første var der de mange masse-beskeder, der tydeligt bar præg af copy-paste metoden, hvor mænd bare håbede at få et eller andet tilfældigt på krogen. Yderligere var der mange, som ikke tog et “nej tak” alvorligt og blot blev ved med at skrive igen og igen, på trods af manglende svar.

Sidst men ikke mindst, I am sorry to say ladies, hold nu op hvor er der mange mænd som er i forhold eller gift, det er helt vildt. Det var ikke fordi det overraskede mig at støde på gifte mænd i et sexforum og heller ikke at det aldrig kunne ske jeg var sammen med en. Men jeg blev gevaldigt overrasket over mængden. I mit stille sind, kunne jeg ikke lade være med at fundere over, hvor mange mænd uden profilbillede i mit nærområde, der stod som gift under civilstatus. Oddsene for at jeg ikke skulle kende mindst et par stykker af dem var minimal. Nu siger jeg ikke, at der ikke er gifte kvinder på Scor, men naturligt var det bare ikke her mit primære fokus lå. Mængden var overvældende og ærlig talt lidt sørgelig. I forhold til hvad jeg selv havde oplevet, kunne man kun gisne om hvor mange andre der sad der ude, og ikke lige var klar over deres partner havde en aktiv Scor profil.

Jeg tror bestemt at Scor kan være god til seksuelle udfordringer, oplevelser og eksperimentering, og vil absolut heller ikke afvise at jeg i fremtiden, kunne finde på at udforske universet nærmere. Umiddelbart er mit første indtryk dog, at det ikke er noget for mig. Det skyldes ikke kun den offensive og lettere desperate adfærd, men nok også hvad jeg i forvejen godt vidste, nemlig at jeg primært foretrækker og møde folk “live”. Når det så er sagt, må det siges at tøserne havde ret. Hold nu kæft et kødmarked, med mange tiltrækkende mænd. Kald mig bare primadonna, men det kræver nok bare en (lille) smule mere end et ”hej må jeg tisse på dig” at få mig i kanen.

Men kan man sige at det har fået en reel chance, hvis ikke man har mødt nogen, spørger du måske? Altså en test ville da ikke være en test uden et møde. Læs med HER, om da mit første, eneste og muligvis sidste Scor-møde fandt sted.

Author

Write A Comment