Ugens udfordring- Dyrk en ny sexstilling hver dag!

sexstilling

Sommeren er for alvor forbi, efteråret i gang og ja, nu skal sagerne altså spices op.

I morgen starter en ny uge endnu en gang og ja, mandage er de værste! Så hvad med at starte denne uge med en lille par-udfordring. Måske det hele og især mandag morgen, pludselig blev lidt sjovere?

Derfor her: challenge of the week, Dyrk en ny sexstilling hver dag hele ugen.

Okay, medmindre du er i barnefrit parforhold eller har en ualmindelig aktiv Tinderprofil, kan det godt være målet lyder urealistisk. Men hey, vi råder trods alt selv over vores sparsomme fritid og ind i mellem er det da værd at tage en udfordring op, specielt når det kommer til at sætte lidt fut i parforholdet. Hvad siger I? Er du frisk, mon så ikke din partner i den grad vil takke dig når ugen er omme?

Ingen siger at et knald skal være en helaftensforestilling. Næ nej, en god gammeldags morgen quickie er skam helt okay og samtidig en fornuftig start på dagen. Can I get a (i bedste Barney Stinson stil) CHALLENGE ACCEPTED!

site
Om på siden

 Mandag: Vi lægger roligt ud, det er jo mandag. Denne stilling kunne man passende kalde doven-stillingen og den egner sig perfekt til en morgen quickie. Sover I i ske, er det oplagt at kvinden blot lige gnubber sig lidt op af manden, så skulle der ikke gå længe før han er klar. Så er det ellers bare at forblive på siden, løfte benet og lade ham trænge ind. Denne stilling er ganske behagelig for begge parter, og kræver ikke den store aktivitet fra nogens side. Således perfekt til morgenknaldet der skal gå stærkt og hvor energi niveauet ikke er på sit højeste. En god måde at starte dagen på!

 

Tirsdag: En doggystyle er blandt manges favoritter, specielt mændene. Manden elsker at tage kvinden bagfra, da det giver frit udsyn til alle herlighederne og det han gør ved hende. Samtidig er der jo muligheden for ind i mellem at levere et godt klask i numsen. Kvinder skal i denne stilling, lade være med at tænke for meget over hvordan de tager sig ud, og i stedet nyde at manden virkelig her kan tage hende dybt og hårdt.

doggy
Doggystyle

 

 

 

 

Onsdag: It’s cowgirl time, YIHAA. Så er det op i sadlen tøser. Ridestillingen er virkelig eminent, især for kvinden, da den giver hende god mulighed for at være med til at styre tempoet og røre ved sig selv samtidig. Mange kvinder opnår lettere orgasme når klitoris stimuleres samtidig under samlejet, hvilket ridestillingen giver god mulighed for. Manden får under denne stilling frit udsyn til hendes krop, og der er god mulighed for at kigge hinanden dybt i øjnene, hvilket kan være virkelig frækt. Begge parter har mulighed for at bidrage aktivt til akten, der både kan være langsom, intens, dyb, hurtig og hård.

ride
Coywgirl style

 

 

 

 

Torsdag: Denne stilling kan betegnes som en udvidet doggystyle. Den foregår bagfra, men i stedet for at ligge på alle fire, skal kvinden ned på maven og en pude lægges under hendes hofter, så bagdelen skydes i vejret. Stillingen er super lækker, specielt hvis han læner sig ind over hende, så der er mulighed for at kysse samtidig. Presser kvinden benene ekstra sammen, vil det skabe ekstra friktion på ham. En stilling der gerne må nydes langsomt i dybe stød og som kan være utrolig intens. Herfra er det også muligt at han presser hånden ind under kvinden og stimulerer klitoris samtidig.

sexstilling-31
Udvidet doggystyle

 

 

 

 

Fredag: Siddende- begge to. Begge sidder i op, over for hinanden. Kvinden med benene ind over hans, så I kommer så tæt som muligt og han kan trænge op. Her er rigtig god mulighed for at røre hinandens nøgne kroppe imens og komme tæt på hinanden. En sexet stilling. Stillingen kan også udvides, så kvinden læner sig bagover og hviler på albuerne, samtidig med at han løfter overkroppen. På den måde kan han virkelig komme dybt ind mens hun støder imod.

sidde
Siddende

 

 

 

 

Lørdag: Den omvendte cowgirl. Kvinden sætter sig oven på manden, men omvendt af hvad hun plejer. Hendes hænder hviler på madrassen mellems hans ben, så hun sidder skråt frem. På denne måde er der mulighed for at sænke sig op og ned. At sidde på ham i den omvendte cowgirl, giver hende lettere mulighed for at bevæge sig op og ned, også i et hurtigere tempo. At hun læner sig lidt frem ved at hænderne står på madrassen, gør at hun kan glide let helt op og ned ad skaftet. Dette giver manden et virkelig godt udsyn til bagdelen og i det hele taget selve akten. Han elsker det

omvendt cow
Omvendt cowgirl

.

 

 

 

Søndag: Den gode gammeldags missionær må aldrig undervurderes. Der er da ikke noget dejligere end at mærke ham oven på sig. Her er mulighed for at være intime, hvor I ligger tæt og kysser samtidig, mens han langsomt bevæger sig ind og ud. Stillingen er også god når tempoet skal øges og det skal være hårdere. Alternativt er der også muligheden for at smække benene op over hans skuldre og lade ham trænge helt i bund. Eller hvad med at krydse benene foran hans ansigt og skabe ekstra friktion? Missionæren er fantastisk og besidder mange muligheder.

missionær
Missionær

Så er der vidst ikke andet tilbage end at ønske alle en rigtig god, og ikke mindst, fræk uge 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.