Dødt parforhold

De fleste der har været i parforhold gennem længere tid, kender det nok.  I begyndelsen af forholdet kunne i ikke holde fingrene fra hinanden. Overalt og altid blev der knaldet! På køkkenbordet, i badet, på sengen, under sengen, simpelthen alle tænkelige (og utænkelige) steder. I var vilde i varmen.

Som tiden er gået, er det som om at sagerne i soveværelset, nu kun er forbeholdt særlige lejligheder. Følger I gennemsnittet af Danmarks befolkning, er der tale om ca. to gange om ugen, i fire minutter af gangen. Undskyldningerne hertil kan være mange. Arbejdet trækker, der er gået småbørn og lortebleer i den, eller ja måske er kendsgerningen bare, at spændingen der var i starten efterhånden har forlagt sig. I kender hinanden ud og ind (bogstavelig talt).

Scenariet her beskrevet, er nok noget de fleste af os kan nikke genkendende til og hvis ikke, er det i hvert fald noget alle kommer til at kende til på et eller andet tidspunkt. Jeg betegner det som leverpostejsforholdet.

Som sådan, er der jo egentlig ikke noget galt i leverpostejsforholdet. Som tiden går, er det kun ganske naturligt at vi i parforholdet begynder at hvile mere ved hinanden. På den måde vil spændingen automatisk dale og blive erstattet med noget andet, nemlig tryghed. Trygheden er god, rar og nødvendig. MEN det er også bare vigtigt at vi husker på, at hvad der i begyndelsen var en selvfølge nu kræver mere. Gnisten der før blev tændt automatisk, skal der nu arbejdes for, hårdt! Ofte er det måske sådan, at det er nemmere at smide benene op i sofaen, end at hoppe i lingeri og lege fræk ”lillemor” oven på en lang arbejdsdag. Inden du ser dig om, er jeres sexliv reduceret til at du ind i mellem giver efter for sjoveren der prikker dig i bagdelen inden sengetid, dovent løfter benet og lader ham pumpe tre minutter! Pivfrækt og dagens gode gerning er fuldført.

Okay, måske et lidt overdrevet billede på leverpostejsforholdet, mon ikke you got the point. Hvordan man får gang i sagerne når først det er kommet hertil, er der mange bud på. Jeg har ikke tænkt mig at opremse ligning og løsning på parforholdets uransagelige veje (havde jeg den, sad jeg ikke her!). MEN jeg har i stedet tænkt mig at komme med et sjovt lille fif, der leverpostej eller ej, i hvert fald kan være med til at gøre den gængse missionær en del sjovere.

For nylig var jeg så heldig at modtage We-Vibe 4 Plus. Undersøgende studerede jeg den lidt særpræget genstand mellem mine hænder, som tilsyneladende var til par. Den var ganske lille og fin, lækkert materiale og uskyldig af udseende. Umiddelbart var der ikke noget der skreg af vildt festfyrværkeri. Jeg var dog ganske interesseret i legetøjet, da det er sjældent man ser noget decideret designet til at begge parter kan have glæde af det på samme tid. M og jeg befandt os stadig milevidt fra leverpostejsland, men det betød bestemt ikke, at vi ikke var friske på at prøve noget nyt.

we-vibe_4_plus_

Selve vibratoren er designet som et c, således at den kan stimulere kvinden både indvendig og udvendig på samme tid. Den er ikke større end at han samtidig kan være der oppe. Det fungerer altså sådan, at din klitoris og g-punkt stimuleres samtidig med at vibrationerne også kan mærkes på ham. Det med at få stimuleret klitoris samtidig med samleje, er nok ønskescenariet for de fleste kvinder. Jeg afslører også gerne, at det var en rigtig lækker følelse. For hans vedkommende var følelsen gensidig, og hvor man kunne tro at det var en underlig følelse for ham at ”dele rum” med vibratoren, fandt han det ganske dejligt at mærke vibrationerne på skaftet. Der var ingen problemer med at have We-Vibe siddende, den blev på sin plads under hele akten og skule ikke rettes eller justeres som man ellers kender det med andet legetøj. De mange vibrationsfunktioner styres simpelt af den tilhørende trådløse fjernbetjening, hvor det skulle være muligt at finde et niveau der passer til alle. Et lille ekstra tip jeg har hørt om er, at nogle par også anvender den som penisring, hvilket skulle være ganske fornøjeligt for ham.

Psssss. We-Vibe 4 plus er lige nu på tilbud ved Sinful

MEN nu kommer vi det rigtig spændende, og det der for alvor fik mig op at ringe. Til produktet hører nemlig en app, som begge parter simpelt kan gå ind og hente på deres smartphone. Oh yeah. Dette er især en essentiel ting for folk der som jeg selv, befinder sig i hvad der kunne betegnes som et langdistance forhold (M arbejder ude i hverdagene). Når I begge har hentet appen, kobles den blot til jeres We-Vibe, og så kan han i princippet sidde og styre den fra en anden ende af landet, mens du har den oppe i dig. Do I need to say more? Tal lige om at tage telefonsex til helt nye højder.

Det lille vidunder har altså mange positive funktioner, og er hvis man spørger mig et ganske fornuftigt fremskidt i udviklingen af sexlegetøj til par, hvor begge parter har mulighed for at nyde glæde af sagerne.

Du kan købe We-Vibe 4 plus HER ved Sinful (som faktisk lige nu er på tilbud)

Author

Write A Comment