Tænd lyset og kig ham i øjnene….

sex_drawing_by_thegreenirisJeg er helt bevidst om at det hele ind i mellem bliver en smule generaliseret her på bloggen, som i ”alle mænd vil ha dit” mens ”kvinder elsker dat”- sådan er verden naturligvis ikke skruet sammen.

Når det så er sagt er der bare nogle ting man ser igen og igen. Det kan godt være man skal passe på med at generalisere mænd og kvinder til en gængs stereotype, men i bund og grund tror jeg faktisk ikke vi er så forskellige- heller ikke når det kommer til sex.

Selvføgelig er det vidt forskelligt hvilke fantasier og lyster vi hver især tænder på, men der er bare emner man hører gentaget igen og igen når kvinder taler sammen. Samtidig er der ting der går igen ved mænd, den erfaring stammer oftest fra lidt mere end blot samtaler. 

Tag nu sådan noget som lyset under akten. Hvor mange kvinder ønsker ikke at lyset skal være slukket? Eller at det der’ morgenbolleri bare ikke duer, når man i morgenlyset ligger med mascara klattende ned af kinderne og i sin blegfede krops fulde flor?

Anyway…. For at vende tilbage til det vi snakkede om forleden, så er mænd bare super visuelle. De kan godt lide at se, hvad det er de har med at gøre (også selvom der er en delle hist og her). Jeg kom til at tænke på, at det må være samme aspekt der gør sig gældende med mænd og porno. Mens de helst skal se de frække billeder, kan (nogle) kvinder nøjes med en erotisk novelle eller fantasierne i hovedet…..

Der er også det med at kigge i øjnene. Igen gør det visuelle sig gældende- han skal se hvad der sker, nydelsen i dit blik- så han kan se hvad han gør ved dig.

Jeg tror ikke der er mange mænd der ikke synes, at det bare er det frækkeste når kvinden ligger med hans pik i munden og kigger ham øjnene? Eller rider ham, mens han kan se hendes blik samtidig.  For nogle kvinder kan det være ekstremt grænseoverskridende, men hvorfor?

En veninde fortalte mig engang om da hun havde givet en fyr et BJ. “Hvorfor har du altid løst hår, sæt det op!” havde han sagt. Min veninde påpegede at hun syntes det var rarest for så var ansigtet dækket, altså kunne hun “gemme” sig lidt. Men han ville se hende……

To mennesker kommer vel nærmest heller ikke tættere på hinanden, end når de ligger nøgne og dyrker sex? Så hvad er det der gør, at den øjenkontakt kan være mere skræmmende end akten i sig selv? Man har sandsynligvis kigget hinanden i øjnene en gang eller to inden man startede?

Det har naturligvis noget med intimiteten at gøre. Øjenkontakt er ekstremt intimt, det er især noget man bliver bevidst om, hvis man prøver den øvelse med at sidde overfor et andet menneske og kigge hinanden dybt i øjnene. Som regel bryder den ene eller begge parter hurtigt i grin- det er svært ikke at gøre det.

Det vi så kan lære må være, at øver vi os i at blive bedre til at kigge hinanden i øjnene under sex, burde det således også ophøje intensitets niveauet. Det synes jeg personligt at det gør, samtidig er der bare ingen tvivl om at han elsker det…

Dagen opråb må være: Tænd lyset og kig ham i øjnene.

En tanke om “Tænd lyset og kig ham i øjnene….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.