Uforpligtende sex

Som jeg forleden “varslede”, skal vi på bloggen snakke mere om det med at sove sammen efter uforpligtende sex. Når jeg siger uforpligtende sex, kan der være tale om både engangsknald eller en såkaldt bolleven.

Som bekendt var det min veninde Sarah, der for nylig fik mig til at gentænke debatten, det var nemlig ikke første gang emnet var oppe og vende i mit hoved.

Sarah var, hvad vi i Hønsegården betegner som “ude af den”. Hun havde gennem et stykke tid datet (eller ikke, den del havde vi stadig ikke helt udredet endnu) en fyr, som hun i hvert fald var begyndt at gå i seng med. Et par gange havde de sovet sammen efter akten, men sidst var der sket noget andet! Efter aftenens filmhygge og hvad der nu følger med, strakte manden sig pludseligt og proklamerede henslængt at nu ville han i seng- gerne alene!

Sarah var målløs. For det første havde parret som sagt, før overnattet sammen. For det andet var min veninde muligvis begyndt at få lidt følelser i klemme, hvilket naturligvis ikke hjalp på “sleepover” afvisningen. “Det er sgu da mærkeligt han bare siger sådan. Nu havde vi ligget sammen hele aftenen, så gør det da ingen forskel at sove sammen!” konstatererede Sarah med et såret ego. Jeg måtte give hende ret og syntes faktisk at hjemsendelsen var lidt brutal- Det var jo for fanden ikke Paradise Hotel?

Jeg spurgte jer, kære læsere, hvad holdningen var. Bør man sove sammen efter uforpligtende sex? Vandene var tydeligvis delte. Nogle mente at det måtte være op til situationen og en selv, mens andre følte at det var unødvendigt da det hurtigt kunne lede til følelser, der ikke ville være gensidige.

Jeg finder det mærkværdigt at vi som mennesker kan ligge sammen med fremmede, være nøgne, kysse og ja dyrke sex uden at det betyder følelser. Men at dele seng sammen en nat efterfølgende, uha den skal man passe på med. Jeg tror helt klart selv på, at overnatning eller ej, hvis følelser skal opstå så kommer de uanset hvad. Det er lidt ligesom gode gamle Pretty Woman. Masser af sex, men “no kiss on the lips”.

Anyway, jeg lovede at løfte sløret for min egen personlige holdning. Det er et emne jeg flere gange har drøftet med pigerne, fordi jeg faktisk har tænkt over det de senere år. Da man var yngre var det på en måde mere okay, at knalde og  efterfølgende smutte igen. Jeg tror godt at de fleste her ved, at jeg er i fin stand til at have uforpligtende sex, men skal jeg være ærlig synes jeg faktisk der følger mere med sex end blot akten. Det er da i bund og grund skide uhøfligt bare at komme og dyppe snablen, for så at smutte igen. I hvert fald som voksne mennesker.

Denne holdning hænger naturligvis også sammen med, at jeg som single ind i mellem kan mangle andre ting der kan følge med lyst og sex. Det er ikke nogen skam at indrømme, at vi alle nyder godt af omsorg, opmærksomhed, kærtegn og ikke mindst en lækker omgang putning.

Jeg har haft skønne putteture med mænd jeg aldrig har set igen, og for mig opfylder det også et behov lige såvel som sex. Nemlig behovet for omsorg og tryghed. Findes der noget bedre sted i verden at ligge, end med hovedet på en mands bryst eller i hans arm? I think not.

Så ja, som voksne mennesker synes jeg faktisk godt at man kan tilbringe natten sammen, selvom akten er overstået. For mig behøver det ikke betyde en skid mere end knaldet gjorde. Og som en læser så klogt skrev, så er der jo altid muligheden for en hurtig morgentur også.

Nå det så er sagt, kunne jeg aldrig drømme om at bede en mand blive. Jeg har prøvet at mænd rejser sig efterfølgende, mumler et par usammenhængende ord, og hurtigt er ude af døren igen. Jeg kan nok heller ikke helt selv, sige mig fra at have lavet den samme. Sådan vil det nok altid være en gang imellem. Man skal naturligvis huske på, at sex ikke behøver være lig med kemi. Opstår der en akavet stemning efter knaldet, kan det naturligvis være en uundgåelig nødvendighed at få benene på nakken.

Sidst vil jeg blot tilføje, at jeg tror mange mænd har en smule forskruet syn på det med at sove sammen bagefter. De frygter at kvinden vil lægge mere i det, og ser sig derfor nødsaget til at stikke af. Som det vidst allerede er slået fast, behøver det så absolut ikke være tilfældet!

 

 

Author

2 Comments

  1. Jeg er ret enig i dine observationer. Jeg synes det er almindelig høflighed at tilbringe natten sammen. uforpligtende eller ej 🙂

  2. Jeg er kvinde og jeg kan godt lide de smutter bagefter hvis der ikke er mere i det. Kan ikke se hvad alt det andet så skal til for.

Write A Comment