For nylig læste jeg en artikel om at sorte mænd var træt af at blive kategoriseret af hvide kvinder, som gerne ville ”prøve” en mørk mand.

Og ja, det kan jeg sådan set godt forholde mig til. Det er jo ikke anderledes end den gængse kønsrolledebat der har raseret i årevis.

Anyway upassende som det måtte være, fik artiklen mig altså til at tænke på min egen første gang med en sort mand, og det var slet ikke så længe siden endda.

For var der noget om snakken, når man talte om at sorte mænd var bedre eller større i sengen?

Tjek lige ham der ud, som står oppe i baren” hviskede jeg til Lotte, da hun returnerede fra toilettet.

Ganske få minutter før, havde jeg spottet manden da han passerede mig, på vej mod baren.

Helt umotiveret var et skævt smil undsluppet mine læber, da vi i forbifarten fik øjenkontakt. Han gengældte mit smil med et frækt blik.

”Ja for helvede. Han er lækker” mumlede Lotte og tog en ordentlig slurk af sin drink, mens vi lappede ryg og røv af den høje mand i baren til os.

”Jeg har ham” udbrød jeg selvsikkert, og satte vej mod baren.

Eftersom manden viste sig at være fra Afrika, og derfor befinder sig langt fra disse grænser, vil jeg i dette sjældne tilfælde sætte navn på. Han hed Samuel (how perfect!)

Det vidste sig at Samuel denne sene aftentime, var på forretningsrejse og derfor befandt sig alene på baren til en velfortjent drink. Med farer for at objektivisere, må jeg bare indrømme, at han var den flotteste sorte mand jeg nogensinde havde mødt. Min nysgerrighed var vakt.

Snak, drinks og timer senere, var aften pludselig blevet til nat.

Samuel var ualmindelig intelligent og veltalende. Vi havde således mange spændende samtaler i gang og kemien var i top, da vi sent endelig tjekkede ind på et tilfældigt hotel.

Og ja, her kan I måske nok regne ud hvad der efterfølgende skete?

Naturligvis havde vi sex, og ret så meget af det.

Om det var anderledes at elske med en sort mand, ved jeg ikke. Det var fremragende sex, men det skulle nu ikke være første gang. Der var dog Ingen tvivl om, at Samuel kunne sit kram. Dette var ikke en mand der knaldede. Næ nej – Samuel made love, girls

Jeg var yderst begejstret over hans store hænders berøring, hans blide engelske hvisken og ikke mindst, den mørke krop der var som skåret i granit.

Og så til million dollar spørgsmålet. Var den stor?

Ja! Det var den. Manden levede i den grad op til sine medbrødres rygte.

Da jeg den næste morgen vågnede, med håret ud til alle sider og tømmermænd der sparkede røv, var jeg desorienteret. Hvad var klokken? Hvor var jeg? Og ikke mindst manden, der få timer tidligere havde ligget ved min side?

Jeg kiggede mig forvirret omkring. Var han bare smuttet?

Det hang ikke helt sammen med billede jeg havde fået natten før, af en sød, velopdragen og intelligent mand. But then again– når det kom til mænd, var det ikke længere meget der kunne overraske mig.

Heldigvis blev mine antagelser gjort til skamme, da jeg på vej ud af hotellet stødte ind i Samuel.

Bærende på en bakke med frisk brød og juice, kiggede han spørgende på mig.

”Stikker du af?” Han sendte mig et skævt smil.

Jeg rystede flovt på hovedet. ”Jeg ledte bare efter dig” mumlede jeg.

Og så gik vi tilbage til værelset, hvor vi spiste morgenmad og elskede igen, inden vore veje skiltes (sansynligvis for altid)

Er det ikke fedt hvordan man ind i mellem, bare møder mennesker et eller andet sted i verden, som man har en helt fantastisk kemi og oplevelse med, for derefter at skilles og bære det med sig videre som et skønt minde? – Jeg var fan!

Apropos sorte mænd, blev det faktisk også denne sommer hvor min kære veninde Lotte, mødte sin første sorte mand.

Også hun, var ganske begejstret for oplevelsen.

”De kan altså bare noget andet” udbrød hun ekstatisk dagen derpå.

Eneste negative tilføjelse hertil blev, at manden der var amerikaner, blev ved med at kalde Lotte for ma’m. Noget der bestemt ikke faldt i god jord ved min kære veninde. Specielt ikke da han under sexakten gentagende gange udbrød:

”Your so sexy ma’m”

En episode vi siden, har grint en helt del af. Ma’m eller ej, de sorte mænd kunne helt sikkert et eller andet…

Og så bare lige lidt fun facts… 😉

Author

9 Comments

 1. Jeg nød virkelig denne historie fordi den netop også fortæller, at vi ikke skal skue katten på hårene. Folk er mere end deres race.
  Når denne humanistiske lektion så er vedtaget, så kom jeg til at tænke på den vittighed jeg til tider har fortalt:

  “Det er ikke størrelsen eller gørelsen, men derimod LYDEN når man smider den på bordet…” Jeg skynder mig så efter en kort kunstpause at sige: “Og nogle gange skal der VIRKELIG være stille!”

  Tak for altid gode indlæg her på bloggen. 🙂

 2. jose hard Reply

  Jeg elsker din måde at skrive på. Sjovt og underholdende.

 3. Ifølge illustrationen skulle SÅ meget være fra Congo, men jeg er dansk, lys i huden og har rødligt hår 😉

  • Du kan da bare få en sort til at ordne det for dig 😊 At gøre tingene på andre måder en man normalt gør er sundt 👍

 4. Jeg er ret sikker på at denne artikel er fantasi og ikke virkelighed

  Hilsen ham fra gambia

  • God i sengen Reply

   Hej Well

   Jeg kan forsikre dig for at dette er en sand historie 🙂

 5. Haha mener du at kvinden ikke taler sandt ? 😂 WTF like as if it was a bad thing

  Det er sku da kun godt at de kan lide det se det som noget godt og det da også en god ting de gør det det betyder bare at de ikke er nogle intolerante, smaltsindet og snæversynet racistiske individer fyldt med had 👍🏻 splittelse er noget som høre for tiden dengang kunne en hvid kvinde dårlig stå 5 meter fra en sort og uden at have gjort noget blev de beskyldt for alt fra voldtægt til tyveri og blev hængt i træer og i nogle tilfælde blev de kastreret nærmest som om det var en sport dengang . Fy for fanden!

Write A Comment