Gæsteindlæg fra Lotte- En fræk tur i gyngen

sexgynge1

Ind i mellem kan I opleve gæsteindlæg her på bloggen. Jeg har nemlig været rundt i Hønsegården for at høre hvad der rører sig, og det er ikke så lidt skulle jeg hilse og sige. Denne uge byder jeg endnu engang velkommen til Lotte, der denne gang fortæller om sit eksperiment med sexgyngen. 

Hej Fremmede

Jeg sukker når jeg gang på gang ser film, hvor en stor stærk mand, ubesværet løfter kvinden op, let som et snefnug, for derefter at tage hende hårdt op ad væggen. 

I realiteten har jeg aldrig fået det til at virke og føler mig mere som en klump modellervoks der brækker mandens ryg, hvis han endelig heltemodigt forsøger sig. 

 – Det var lige indtil jeg fik øjnene op for sexgyngen 

Det var med en tidligere partner, der aldrig var bleg for at prøve nye ting, at jeg første gang skulle afprøve det nye vidunder. Vi snakkede om hvad der bedst ville passe ind i vores soveværelse og læste lidt anmeldelser om, hvilke modeller der kunne være noget for os. Der findes rigtig mange forskellige variationer af sexgyngen. 

Gynger der kan sættes op ad dørkarme eller stativer, gynger til enkeltpersoner eller endda par. Og så var der den som vi endte med, klassikeren der hænger ned fra en krog i loftet.  

Gyngen bestod af to brede nylonstropper til at støtte ryggen og numsen og to mindre stropper til ben og fødder.  

Jeg bestilte gyngen og min partner skulle sørge for krogen – fin arbejdsfordeling. 

Sørg endelig for at krogen sidder korrekt og at I ikke har et skrøbeligt loft, ellers kan det ende i en pinlig samtale med forsikringsselskabet. – Tænk over hvor det bedst passer jer at krogen siden, der er et væld af muligheder.  

Næste spørgsmål der rokerede i vores tanker var, hvad folk ville tænke når de så en krog hænge fra loftet i soveværelset. Ikke fordi alle I vores omgangskreds, havde fri adgang til de private gemakker, men nogle ville måske kunne undre sig. 

For eget vedkommende var jeg egentlig ligeglad. Jeg er åben for snak om sex og hjælpemidlerne hertil, men for min partner var det et issue. Han var ikke pinlig over vores nye interesse, men ønskede heller ikke at folk skulle spotte krogen, som det første når de så vores soveværelse. 

Vi fandt en løsning ved at sætte krogen i et hjørne ved nogle skabe. Det var på denne måde, kun muligt at se den, hvis man bevægede helt ind i værelset, hvilket vores omgangskreds sjældent gjorde. Problemet var løst.  

Endelig blev krogen sat op og vores nye legetøj skulle afprøves, naturligvis efter en god middag og en flaske vin. Gyngen skulle indvies med maner.  

Flere gange i løbet af aftenen, var jeg forbi gyngen og hænge mig i armene i den, bare for at være sikker på krogen ikke gav sig. Selvfølgelig stolede jeg på min handymands fikse fingre, men hvem kunne vide om den nu kunne holde til mine kilo. Jeg var virkelig nervøs, da jeg endelig for første gang satte mig op i gyngen, og krævede at der lå en pude på gulvet under den- Bare for en sikkerheds skyld. 

Efter vi havde prøvet at svinge mig lidt frem og tilbage, hvor ingenting skete, kunne seancen endelig påbegyndes.  Lad mig fortælle jer, det var fuldstændig fantastisk. Her oplevede jeg sex på en helt ny måde. Jeg følte mig vægtløs. 

Selvom jeg måske var knapt så sexet, ”klemt” sammen i gyngen, var det vitterligt det sidste jeg tænkte på, da min partner begyndte at knalde mig. Han kunne støde hårdt og dybt, igen og igen. 

Og vigtigst af alt, så var det sjovt at hænge der. For første gang var jeg snefnugget, jeg altid har drømt om at være. 

Fordi jeg var vægtløs, handlede det om at min partner skulle have en god balance og bruge gyngen til at ”skubbe” mig frem og tilbage, uden at han selv at skulle bruge de store kræfter. Det fantastiske ved gyngen var, at den åbnede op for en lang række sexstillinger, der enten normalt ikke var mulige eller en smule besværlige.  

Sexgyngen er virkelig et fantastisk stykke legetøj til par, der sender jer op på et helt nyt niveau. Pludselig har man ikke længere tyngdekraftens begrænsninger at tage hensyn til.  Jeg kan med sikkerhed sige, at min partner bestemt heller ikke, fortrød vores nye indkøb.  

Til jer derude, som kunne trænge til et pift i hverdagen, vil jeg klart herfra anbefale, at man anskaffer sig dette stykke legetøj. I vil ikke blive skuffet. Det er virkelig en sjov måde at tilføje lidt ekstra krydderi til forholdet.  

Med en erotisk gynge, opstår der et hav af nye muligheder, som bare venter på at blive afprøvet.  

 Kærlig hilsen

 Lotte  

Psssst… I kan se gyngen som min partner og jeg legede med lige HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.