Sex on the beach

beach

Selvom det danske sommervejr, sjældent er noget at kimse af, hænder det ind i mellem at vejrguderne forbarmer sig og giver os en dosis af den milde, smukke sommer, vi alle går og sukker efter. Sagen er nemlig den, at når de mørke skyer og silende regn endelig fordufter, er der nu ikke mange steder der kan måle sig med den danske sommer. Hvor er de lune sommeraftener (og nætter) dog bare fantastiske, når endelig de viser sig. Og måske fordi fænomenet netop er sjældent, lærer vi at værdsætte det så meget mere?

Anyway, for nylig sad jeg i vinduet og kiggede ud på endnu en regnfuld dag, da mine tanker pludselig faldt på en oplevelse der var hændt nogle år tilbage, hvor netop den perfekte sommeraften havde været omdrejningspunktet.

Jeg var på Facebook blevet kontaktet af et mandligt bekendtskab fra mine yngre dage. En fyr, der dengang, havde været venner med min daværende kæreste. Her var altså ikke tale om en romantisk relation. Han var for længst flyttet fra byen og nu tilbage for at campere sommeren over. Havde jeg lyst til at finde sammen en aften, smed han gerne et par bøffer på grillen, lød tilbuddet. Jeg var på daværende tidspunkt netop hjemvendt fra en længere rejse og fri som fuglen. Så hvorfor ikke? Lækker var han bestemt.

En aftale kom i stand og da aftenen indtræf, hoppede jeg på cyklen og begav mig mod campingpladsen i udkanten af byen. Han stod i bar overkrop med stegegaflen i den ene hånd og øl i den anden, ved siden af den varme sydende grill, da jeg ankom. Hvilken bedre måde at tilbringe denne perfekte sommeraften på, tog jeg mig selv i at tænke.

De første par timer gik hurtigt, som vi fik smovset bøffer, drukket kolde øl og snakket gamle dage. Kemien var i orden og samtalen flød ubesværet.

Det var en af de aftenener, der længe var lyst, men som timerne gik begyndte solen så småt at krybe i skjul og et mere dunkelt tæppe lagde sig over pladsen. Skulle vi gå en tur til stranden? lød hans spørgsmål. Jeg nikkede og var klar over hvad vi nu bevægede os imod. Endnu havde der ikke været berøring mellem os, men aftenens samtale med flirtende undertoner, lagde bestemt op til gensidig tiltrækning.

Natten var lun og vandet roligt, da vi efter få hundrede meter befandt os ved stranden. Han tog min hånd og vi gik ud af badebroen. ”Hvad med en aftendukkert?” spurgte han pludselig. Det var vidst nærmere en konstatering end et egentligt spørgsmål, for inden jeg fik protesteret om manglende badetøj eller for koldt vand, havde han allerede smidt tøjet- alt tøjet og sprang nu på hovedet i det mørke hav. Jeg kiggede mig omkring. Stranden var mørk og vandet kulsort. Vi var ganske sikkert alene.

Drillende svømmede han rundt der nede, mobbede mig med min angst og sprøjtede lette pjask op på mig.

Hvad fanden. Jeg tog en hurtig beslutning. Havde jeg netop rejst til den anden side af jorden mutters alene, kunne jeg nok også klare en svømmetur i månelysets skær.

Vandet føltes fantastisk da det omsluttede min nøgne krop. Der gik ikke længe, inden han var ved min side og trak mig ind til sig. Jeg var ikke blind for hvilket scenarie manden naturligvis havde forestillet sig, og skal da gerne indrømme at omgivelserne også havde fået mine tanker på gled.

Vi kyssede og gled rundt på hinandens nøgne kroppe, og jeg konstaterede hurtigt at der på trods af det kolde vand, var noget som voksede.

Der gik ikke længe inden jeg befandt mig på badebroens trappetrin på alle fire, mens han tog mig bagfra. Vandet plaskede blidt omkring os i takt med hans bevægelse og pånær vores støn, var natten stille. Det var en ganske speciel og noget anderledes oplevelse.

Efterfølgende bredte vi vores tøj ud i græsset, der flugtede med sandkanten og lagde os ved siden af hinanden. Stjernehimlen der dominerede over os var overvældende og der gik ikke længe, inden vi igen var godt i gang mellem sten og græs. Man kan tale om at naturen denne nat, virkelig virkede som det perfekte afrodisiakum.

Som sagt var det en deprimerende regnvejrsdag, der netop ledte mine tanker tilbage til denne sommeraften for ca. tre år siden. Selvom de der har prøvet sex i naturen, nok vil være enige med mig i, at det sjældent lever op til forventningerne vi har fra film (i og med de aldrig pådrager sig myggestik, skræmmer og sand i diverse revner!), så er der altså bare noget over at gøre det i naturen. Det er frækt, fordi det er forbudt og fordi der er en risiko for at blive opdaget. Det er ikke nødvendigvis fordi man ønsker et scenarie hvor man bliver opdaget, men blot tanken om at det kan ske, er nok til at skabe ophidselse i nye omgivelser. Så hermed en opfordring, når de dejlige sommeraftener forhåbentlig snart kigger forbi vores lille land, så kom ud af dobbeltsengen og prøv noget nyt! Udforsk naturen og ikke mindst hinanden <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.