osny

Dette indlæg vil utvivlsomt lede til utilfredse veninder på hot linjen. Men okay, vi har vel alle prøve det mindst en gang eller to, ikke? Sex med en X……

Nu var det bare sådan, at M og jeg knapt havde været fra hinanden en uge. Vi var nok ikke nået til det punkt, hvor vi havde fået lagt en fornuftig afstand eller var i stand til at se konstruktivt på noget som helst, da vi endte i armene på hinanden.

Jeg mener, hvis der går et par måneder er parterne muligvis kommet der til, hvor vreden har lagt sig (hvis en sådan er involveret) og man er på vej videre. Det endelige fuck, kan være forløsningen og den definitive vej til at sige ordentligt farvel til hinanden.

Jeg har prøvet det før (har vi ikke alle?). Tit og ofte har man gået og spekuleret efter et brud (bare en lille smule). Savner man ham? Er han kommet videre? Måske tænker man at sexen egentlig var meget god, og måske føler man sig en lille smule ensom- Vupti det ender med et farvel knald. Tit og ofte tror jeg faktisk, at det knald kan være en nødvendig og god ting. Det sker i hvert fald at man bliver bekræftet i at tingene er slut og ofte indser, at så god var den sex faktisk ikke- i hvert fald ikke længere.

SEX med en X blot en uge efter bruddet, kan til gengæld ikke anbefales. Men HOLD NU KÆFT hvor var det lækkert. Nogle vil måske sige “er det ikke altid det, når man har savnet hinanden og været kede af det?”. Tjo måske, sagen var bare den at M og jeg altid havde haft fantastisk sex. Som jeg før har fortalt, var vi muligvis aldrig blevet kærester uden den stærke sexuelle kemi der fra start var mellem os. På trods af, vi var forskellige på SÅ mange punkter, var der i hvert fald et sted vi var enige om at vi passede perfekt sammen. Hans hænder vidste altid præcis hvordan de skulle røre mig, jeg blev til gele. Hvor tit stønnede han ikke ”Jeg har aldrig prøvet noget lignende”- Jeg tror fuldt og fast han mente det.

Det kan således konstateres at et brud så absolut ikke bliver nemmere, hvis man stadig er tiltrukket af og tænder på hinanden-  No shit Sherlock……..

Måske jeg var afhængig af sex med ham?

Anyway….. Handlede det hele nu bare om sex, kunne man vel bare reducere forholdet til bollevenner? Måske det var det som det burde have været fra starten. Men tingene var ikke så simple længere, nu var der jo kærlighed involveret.

Så der lå jeg så, i hans arme- stedet jeg plejede at kalde verdens tryggeste sted, og gud hvor jeg savnede det. Han spurgte fortvivlet ”Hvorfor kan vi ikke finde ud af det?”

Når man pludselig sammen ligger der, giver vreden, bitterheden og skænderierne jo slet ingen mening længere. Ting man var så sikker på for blot en uge siden, er pludselig reduceret til et kæmpe spørgsmålstegn. Samtidig er der jo et snært at fornuft inde under alt liderligheden og alle følelserne der hvisker til en, at alt ville blive det samme, uenighederne ville opstå igen. Ville man nogensinde blive enige…?

Konklusionen er ganske klar herfra. Sex med en x, er absolut ikke at anbefale. Hvis ikke tingene var kompliceret før, så kan man være ganske sikker på at de bliver det.

Author

1 Comment

Write A Comment