På et tag under stjernerne- Sex i det fri

Sex i det fri

Øv for en kedelig regnvejrsdag. Det kalder lidt på en lille historie at varme sig på, synes I Ikke?

For nylig kunne I læse Sex on the beach, der handlede om at slå sig løs i naturen. Det var efterhånden længe siden denne oplevelse havde fundet sted, men så for ganske nylig skete der igen noget interessant, netop på udefronten. Det er ikke fordi jeg lider af ekshibitionistiske tendenser, men det kan bare være så lækkert, frækt og udfordrende, engang i mellem at træde ud af dobbeltsengens trygge rammer.

Anyway, back to the story. Skæbnen ville det nemlig at jeg meget snart skulle opleve sex i det fri, endnu engang.

Jeg var inviteret forbi denne her fyr til en seriøs omgang hygge- skal vi døbe ham charmøren, taget i betragtning af hvad der skete?

Klokken nærmede sig allerede 22.30, inden jeg havde lagt sidste hånd på mesterværket (læs: spartlet mig op!) og var kommet ud af døren. Charmøren og jeg havde før hygget, men primært til en omgang Netflix and chill. Således var jeg ikke forberedt på, hvad der nu ville møde mig, som jeg trådte over dørtærskelen. Han havde i den grad trukket det tunge skyts frem, og cadeau for det!

Egentlig anser jeg ikke mig selv for værende den store romantiker. Bestemt er jeg typen, der dvæler ved store tunge kærlighedsromaner fra 1800 tallet, eller gentagende gange (som i altid) kan se The Notebook. Ja ja man er vel kvinde. Men alt det der med røde roser, to lys på et bord, smykker osv. er da bestemt hyggeligt og værdsættes, men ikke specielt ekstraordinært eller romantisk, nærmere lidt en påtaget kliché. Der skal bare mere til at ryste min verden. Til gengæld må jeg så erkende, at når en mand tænker ud af boksen, og har valgt at rykke elskovsreden ud af stuen/soveværelset og ud på et tag, ja så blive jeg sgu overrasket.

Først og fremmest havde Charmøren været ualmindelig heldig med vejret, hvor meteorologen denne aften kunne berette om fuldstændigt vindstille tørvejr. På det flade tag bredte sig en oppustet luftmadras, fint arrangeret med dyner og puder, omkranset af levende lys der spredte sig ud over taget. I baggrunden lød stille musik, der i den grad vidnede om, hvad aftenen var tiltænkt. En flaske bobler og kæmpe skål slik blinkede til mit sukkerhjerte fra et lille bord.

Udsigten kunne tage pusten fra enhver, når man kiggede ud over byens hustage der rejste sig og mindede mig om det gamle Paris.

”Tja, det er vidst ikke lange samtaler du havde i baghovedet, da du skruede det her sammen” drillede jeg og forsøgte at lyde uimponeret, efter at havde kastet et blik på sceneriet. ”Ærgerligt du ikke kunne fikse stjernerne” påpegede jeg og kiggede mod himlen, der i dunkelbelysningen lå som et mørkt tæppe over os.

”Den fikser jeg for dig” blinkede han.

For det ikke skal være løgn var manden så ualmindelig heldig, at der ikke skulle gå meget mere end en halv time før et gigantisk stjernebillede bredte sig over os og stod fuldstændig klart. Ja ja jeg ved det, men Morten Korch style eller ej, It did happen!

Vi lagde os godt til rette, boblerne blev poppet og hurtigt dykkede vi i den overdådige slikskål. Efter lidt overfladisk snak lavede han første move, da han placerede sin hånd bag min nakke og langsomt trak mit ansigt nærmere sit. Så kyssede han mig. Hvad kunne jeg gøre andet end at overgive mig?

Hverken stemningen eller sceneriet lagde op til den hårde omgang. I stedet blev det til en lang hed opvarmning, hvor kæleriet i den grad blev prioriteret. Sådan en tur er nu lækker.

Begge forkælede vi hinanden på bedste vis, inden den store finale for alvor gik i gang. På trods af at tøj og dyner langsomt forsvandt af, var det ikke koldt. Aftenen var perfekt til formålet. Der var noget befriende i at føle den lette brise mod sin nøgne krop, samtidig med at være fuldstændig skærpet fra omverdenen. Ikke mange ville have kunne få sig et sneakpeak, selvom de havde kigget ud af vinduet den aften.

Efterfølgende da vi begge lå nøgne på ryggen, med hver sin cigaret og stirrede op i himlen spurgte han, ”skal vi ikke sove her oppe?”. Jeg kunne ikke komme i tanke om en grund til at sige nej.

Kærester, elskere, bollevenner, engangsknald eller hvad et sådan møde nu engang består af, synes jeg bestemt der generelt er plads til forbedring fra den danske mand når man mødes til hygge, også selvom udgangspunktet blot er sex. Jeg havde bestemt ingen intentioner om at gifte mig med Charmøren, selvom han havde gjort noget ekstra ud af aftenen. Men jeg satte pris på det. Så gutter, bare tag det roligt og skru lidt op for charmen næste gang.

Gad vide om sex på et tag giver adgang til The Mile High Club?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.