header”Skal du ikke snart prøve noget ungt kød?”, ”det er nu du skal gøre det. Slå dig løs mens du er single!”, ”unge mænd er vild med ældre kvinder”- Først og fremmest, hvornår var det jeg blev til en ældre kvinde?

Sætninger som disse var ikke et ukendt fænomen i Hønsegården, hvor især Maja havde proklameret, at hvad der netop havde forgyldt hendes start-tredivere, var seksuelle udskejelser med yngre fyre.

”Altså, man bliver jo ikke kærester med dem, selvom de har en tendens til at forelske sig. Det fede ved dem er, at de er unge, nysgerrige og udholdende. Du kan gøre med dem som du vil, og de kommer HVER gang du ringer” belærte hun.

Det var ikke sådan, at jeg ikke havde overvejet lige at afprøve hvad det hele handlede om. Sagen var nemlig den, at jeg aldrig havde prøvet ”ungt kød”.

Som før fortalt, besidder jeg en stærk forkærlighed for ældre mænd, og det var således primært her erfaringerne lå. Naturligvis var det sket, at jeg havde været sammen med jævnaldrende, eller fyre der var lidt yngre. Dog ikke noget man tilnærmelsesvis ville betegne ”ungt kød”. Det var jo nærmest først for nylig, jeg tragisk nok, selv havde forladt kategorien.

Anyway, det var ikke fordi jeg havde noget imod unge fyre (drenge!). Sagen var blot, at tiltrækningen aldrig havde været der, de var ikke “mænd nok”. Til gengæld lød Majas opfordring, egentlig ikke som en frastødende ide. Som nyudklækket single og 30 årig, var det vel netop nu et forsøg ville være oplagt. Desuden er research til bloggen jo altid en nødvendighed og jeg besluttede således at tage en for holdet, i forskningens navn! ”Mrs Robinson”-fænomenet måtte udforskes. Desuden bemærkede jeg tydeligt, at det bestemt ikke lod til at en 30årig kvinde afskrækkede det yngre mandlige publikum, tværtimod.

Jeg vil ikke nu, gå i yderligere detaljer om, hvordan jeg fandt frem til mit første ”offer”- Primært fordi den hører hjemme i et fremtidigt planlagt indlæg her til bloggen.

Jeg kan dog fortælle hvad der gjorde udslaget for, at jeg en sen nattetime besluttede at overkomme mine indre dæmoner og udforske den nye verden. Primært gætter jeg på at kombinationen af for meget whisky, vinyl, en dum ekskæreste og desperat liderlighed gjorde udfaldet for mødet, der spontant blev sat i værk online. I husker nok, at jeg har en del forbehold, når det kommer til at blind-date. Som sagt gjorde kombinationen af ovenstående faktorer, at hjernen slog fra og jeg besluttede at kaste mig ud i noget nyt. For som den unge mand selv skrev “hvad er der at overveje?”.

Således gik det til at et hurtigt møde blev arrangeret med en tyveårig fyr. Yes she said it, TYVE ÅR! Om jeg skammer mig? Ja for fanden.

Pludselig bankede det på døren. Det spontane møde gjorde, at jeg ikke havde haft tid til at blive nervøs eller overveje situationen nærmere. Jeg må erkende, at det alligevel var overraskende og åbne døren. På trods af pæne billeder var det alligevel noget andet, da en spinkel nervøs tyveårig pludselig stod i min dør. Situationen var akavet, men som den voksne jeg nu repræsentererede, blev drengen naturligvis budt på en øl. Jeg indså hurtigt at et snaksagligt forstadie ville være irrelevant, da han oplyste han gik på gymnasiet. Gymnasiet!

Således gik der ikke længe inden vi befandt os i soveværelset og jeg kan også godt afsløre, at der heller ikke gik længe inden det var overstået. Knaldet var et reelt flashback til, hvordan sex foregik i teenageårene- noget jeg må have fortrængt, og bestemt ikke savnet.

Dårligt var tøjet kommet af, før han var på ”vej op”. Det lykkes skam også efter et ihærdigt forsøg, for lad mig afsløre, opvarmningen eller mangel på samme havde ikke ligefrem gjort mig kåd. Anyway, lidt kanin-knepperi, ti ryk og en aflevering senere befandt vi os atter i stuen til hvad der, tilsyneladende var en evaluering, da han usikkert fik spurgt ”det kunne jeg godt have gjort bedre, ikke?”. Ondt af ham som jeg fik, var det umiddelbare svar pænt ”nej nej, det var fint nok”. Men ved nærmere eftertanke, hvorfor lyve? Jeg mener, en del af årsagen til unge fyre finder modne kvinder tiltalende, er vel netop ideen om at de besidder erfaring og kan lære fra sig? Og når nu han selv så modigt spurgte, fortjente han faktisk et svar.

Pædagogisk som man er lød svaret nogenlunde således. ”Altså, du kunne måske godt bruge lidt mere tid på forspillet”. Han kiggede interesseret på mig og nikkede energisk, jeg fortsatte min nye rolle som Mrs. Robinson. “Faktisk tager det i gennemsnit tyve minutter at varme en kvinde op”. Knægten der netop havde taget en tår af sin øl, var nær blevet kvalt da han overrasket og højlydt gentog ”tyve minutter!”.

Jeg nikkede. ”Altså du mener man skal kysse lidt mere og sådan?” spurgte han undrende. Han gav ikke så let op og havde åbenbart besluttet at udnytte dette møde så vidt muligt til sin fordel. ”Ja altså kysse, røre, nusse, slikke” forslog jeg, blot for at give ham en nærmere idé om denne tilsyneladende nye info. Han tænkte lidt inden han igen åbnede munden. ”Okay. Jeg har jo heler ikke så meget erfaring, du er kun min fjerde. Hvor mange har du været sammen med?”- Åh gud giv mig styrke…!

Således gik det altså til, at jeg fik overvundet min frygt for det yngre publikum og fik taget min ”Mrs. Robinson-virginity”

Desværre kan vi jo så konkludere, at mødet fuldstædig indfriede mine fordomme om yngre mænd, som netop var at de ikke besidder meget erfaring eller ide om hvordan en kvinde skal håndteres. Samtidig også at jeg personligt ikke tænder specielt på det drengede look. Der må sgu gerne være lidt mere mand. Til gengæld kan man jo give thumps up for ihærdig og nysgerrighed.

Alt i alt må jeg dog erkende, at jeg efterfølgende primært følte mig som lidt af en børnelokker, hvilket også var hvad jeg svarede, da den han et par dage efter skrev om vi skulle mødes igen. Tilsyneladende delte vi ikke helt samme opfattelse af oplevelsen.

Author

1 Comment

  1. Thomas Tirsvad Reply

    Læste din blog. Med et stort smil på.
    Tænkte tilbage til 20års aldren.
    Tror vi er mange fyre der har siddet i den situation…. hehe. Hvor vi manglede Google/ nettet som kunne havde klædet os lidt bedre på…

Write A Comment