Breasts-vs-Butts1

Okay, vi kan vidst ret hurtigt blive enige om, at det er ikke er et ukendt fænomen at mænd som regel er enten til røv eller bryster. Jeg er helt med på, at hele pakken naturligvis spiller en vigtig rolle. Alt afhængig af præferencer, ville drømmen naturligvis være at kunne kombinere pariser eller Kardashian-røv med små faste eller store silibryster.

Nu er det bare sådan, at det nok er de færreste kvinder der føler, at begge dele sidder lige i skabet (uanset hvad kæresten forsikrer os!). De fleste vil nok hurtigt blive enige om, at den ene kropsdel er bare en smule bedre end den anden. Heldige er de kvinder, der er indehæver af en fantastisk udgave af både røv og bryster. Her er der som regel tale om samme type kvinde, som ville sige noget i stil med “det er forfærdeligt. Jeg har taget fem kilo på og det hele har bare sat sig på min røv og mine bryster!”- Her bliver det altså bare svært, at vise sympati for sin venindes såkaldte vægtøgning.

Anyway….. Hvis man som jeg selv, absolut ikke besidder vidunderudgaver af begge dele, kan det jo være en fordel at manden foretrækker den ene kropsdel mere end den anden (og specielt hvis hans præference er det, vi selv mener er vores kropslige fordel).

Det er en ret sjov ting det der med bryster og røv. Det er virkelig noget jeg ofte har funderet over. Helt ærligt, bryster er jo i bund og grund “bare” fedtvæv og mælkekirtler, der biologisk set er til for at vores unger kan “die”. I know, en virkelig sexet fremstilling, men ikke desto mindre sand! Hvordan blev bryster til noget seksualiseret, noget der rent faktisk og i den grad tiltrækker det modsatte køn?

Jeg mindes engang at have læst noget i stil med at svaret skal findes helt tilbage til dengang fortidsmenneskene rejste sig og begyndte at gå på to ben. Der skete det, at da kvinden begyndte at gå på to ben, blev opmærksomheden nu rettet mod hendes frontparti, der indtil da havde været overset. Tilsyneladende mindede kvindens bryster manden om balder og på den måde begyndte begyndte de at sende en slags seksuelt signal. Røven havde til gengæld været svær at overse, da vi rendte rundt på alle fire og sammenligner man det med bavianen, er det jo netop den struttende røde numse der tiltrækker det modsatte køn og udsender seksuelle signaler.

Anyway, et lille sidespor og nok Darwin for i dag.

I forbindelse med min “røv vs bryst” tanke, kom jeg naturligvis til at tænke på M. Der herskede ingen tvivl om, at min kæreste var en rendyrket ”røvmand”. Ikke at M har noget imod bryster og de mangler så absolut ikke opmærksomhed. MEN MEN MEN, når det kommer til røven, er det bare en helt anden snak. Den burde have sit eget navn, sin egen trone, ja faktisk sit eget liv. Jeg er næsten ikke i tvivl om, at blev min kæreste spurgt hvilken del af min krop han mindst ville undvære, tog min bagdel klart førstepladsen. Og ja vi taler om hele kroppen, inklusive hjerte, hjerne, ja selv missen. Kan man være jaloux på sin egen røv…..? 

Min kæreste kan således ikke få nok af konstant at anvende fraser som ”vend dig om” eller ”strit med den”, mens han fascineret ligger og skiftevis stirrer, gramser, ælter eller klasker, mens han gentagede gange fortæller hvor perfekt og lækker den er. Det er naturligvis dejligt at få af vide, alligevel kan jeg ikke lade være med at finde besættelsen en smule komisk. Helt ærligt, det er en røv (jeg går ikke ud fra der behøves en skitsering af, hvad det oprindelige biologiske formål her var!).

Det er som om der går primale instinkter i M, så snart han får baller i hænderne. Farvel til mennesket – velkommen til dyret.

For mit vedkommende er det meget heldigt at M er “røvmand”. Den er trods alt noget mere “langsom” end brysterne, der for længst har opdaget de er på vej mod de tredive!

Det var egentlig bare lidt søndags tanker herfra, der muligvis opstod efter en meget lang nat, der i den grad har givet ømme bryster og ikke mindst røde baller ……

Author

3 Comments

  1. Vi ønsker nok alle helst at vores kæreste skal forgude hele vores krop. Når det så er sagt er pointen jo rigtig nok, mænd foretrækker som regel det ene fremfor det andet. At han f.eks mest er til røv udelukker jo heller ikke at han også kan synes vi har gode bryster. Personligt er min mand til store fyldige bryster, hvilket jeg er den lykkelige indehæver af.

Write A Comment