sex

Okay, det med at ride ham var i årevis noget, jeg havde et ret ambivalent forhold til. For det første syntes jeg at det var hårdt (er temmelig dovent anlagt) men faktisk fandt jeg også teknikken en smule svær. Jeg kan huske jeg tænkte meget over, præcis hvordan det skulle gøres, hvad ville han gerne have? Usikkerheden omkring rideprocessen var jeg udemærket klar over hvor stammede fra.

Engang overhørte jeg en samtale mellem to kammerater. De drøftede netop emnet ridning, og hvorledes mange kvinder var dårlige til det! De havde sågar et navn for at udføre teknikken forkert, den charmerende titel var “fissegnubning”. Som navnet antyder betød det, at kvinden i stedet for at løfte sig op og ned af skaftet, gned sig frem og tilbage. 

Denne ucharmerende fremstilling var nok primært årsagen til, at jeg en længere periode lagde stillingen på hylden. Hele problemet var nemlig, at jeg var en “fissegnubber”. Jeg fandt det lækkert at sidde oven på ham og gnide mig frem og tilbage. Man fik i denne stilling virkelig følelsen af at være fyldt ud, samtidig var der mulighed for at stimulere sig selv mod ham eller ved hjælp af hånden. Jeg havde som sådan ikke noget imod lidt hopperi, hvilket også kan være lækkert hvis takten og det hele spiller. Men jeg må dog indrømme at ridning for mig, var mere optimalt på den anden måde. Gennem diverse veninde samtaler senere hen, er jeg kun blevet bekræftet i at mange andre kvinder også nyder det sådan.

Heldigvis er livet jo (for de fleste) indrettet sådan, at vi prøver mere end en elsker på vores vej- og gudskelov for det…..

Første gang jeg var sammen med M, startede faktisk med at jeg blev smidt oven på ham. Med et fast greb om mine lår, kørte han mig hårdt frem og tilbage- ikke op og ned. Aha- det var altså ikke alle mænd der nødvendigvis mente at man skulle hoppe, samtidig med at åndenød og benkramper indtraf og brysterne fløj til alle verdenshjørner…..

Fremover red jeg ofte og nød det helt vildt. Man blev en del svedig, men på en lækker og intens måde. Det var fedt at kunne stirre ham i øjnene, eller stikke en lussing hvis det var det man lige følte i kampens hede. Det var heller ikke sådan at op og ned ikke indtraf, og en variation er så absolut ikke af vejen- det var mere bare en god blanding.

Jeg mener engang at have læst, at mænd ikke føler lige så meget ved frem og tilbage som ved op og ned, hvilket giver mening. Til gengæld tror jeg manden begærer visualiteten i, at se sin kvinde køre sig frem og tilbage på ham mens hun er opslugt af nydelse.

Og så er der altså lige en sidste ting. Det er bare ikke alle mænd der er lige gode til at blive redet! Sorry to say.  Der er eddermame forskel på, om han passivt ligger der og forventer at fordi hun er på toppen er hele arbejdet hendes. Han skal også interagere, tage fat i hofterne eller hjælpe med at finde takten- og så kører det…….

You know what they say- it takes two to tango….. <3

 

Author

4 Comments

  1. Hvor er det sjovt du tager det her emne op, det er noget mine veninder og jeg tit har snakket om. altså om man skal op og ned eller frem og tilbage. Vi er som dig enige om at frem og tilbage, er vejen frem 🙂

Write A Comment