pinkSidst jeg testede på bloggen, var der tale om Lelo Smart Wand (læs med her). Et stykke legetøj, der primært henvender sig til kvinden og virkelig vakte min begejstring.

Denne gang har jeg valgt et produkt, med henblik på noget der kan glæde begge parter. Ind i mellem kan det være en udfordring at finde legetøj der succesfuldt egner sig til par, og begge kan få sjov ud af. Da jeg anmeldte Smart Wand, var det første gang jeg var i besiddelse af et Lelo produkt. Hurtigt stod det klart, at det bestemt ikke ville være sidste. Som I kunne læse, var det især kombinationen af design og teknisk finesse der vakte min begejstring, her var tale om et produkt i topkvalitet.

Jeg var således ikke i tvivl om, da jeg gik på jagt efter legetøj til par, at det skulle være et Lelo produkt. Valget faldt på Lelo Lyla 2.

Denne gang har vi med et såkaldt æg at gøre. Personligt har jeg altid været meget glad for æggene, der byder på et hav af frække muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Som det er med alt legetøj, er der naturligvis forskel på æg. De senere år har jeg erfaret, at det ikke kan betale sig at gå på kompromis med kvalitet når det kommer til sexlegetøj. Specielt æg har jeg utrolig dårlige erfaringer med, da de ofte er gået i stykker efter få gange brug, hvilket naturligvis er ærgerligt.

Som I næsten kan forestille jer, var det med utrolig høje forventninger jeg modtog Lelo Lyla 2.

Første indtryk var positivt og endnu engang kan jeg understrege Lelos formåen, når det kommer til indpakning og design. Det er naturligvis ikke det væsentlige, men der er nu bare noget over at modtage et sexprodukt, der ikke skriger af at være vulgært. Her svigter Lelo aldrig!

Kassen var pæn, enkel, sort og med fire simple bogstaver LELO. Det første jeg bemærkede da ægget kom mellem hænderne, var den genkendelige bløde silikone overflade jeg allerede havde stiftet bekendtskab med ved Smart Wand. Det er simpelthen lækkert at røre ved.

lelo-lyla-2-vibrator-_g-8Som nævnt tidligere, kommer æg i utrolig mange afstøbninger og der er stor forskel på kvalitet. Flere (især de billige) er i decideret hård plastik, og bestemt ikke noget man har lyst til at rende rundt med mellem benene en hel aften, for slet ikke at tale om at sætte op. Det virkede til gengæld ikke til at blive et problem med dette, hvor den bløde overflade gav lyst til at gå i krig med det samme. Desuden var ægget pænt (surprise surprise) med sin naturlige form, gode størrelse og en vægt på kun 28 gram. Mit var mat sort med sølv-ende som lækker detalje. Det fås desuden også i pink og lilla.

Første gang vibratoren skal oplades, tager et par timer, så sørg for at dette er gjort inden I bevæger jer ud på eventyr. MEN det er altså også en mulighed blot at sætte batterier i fjernbetjeningen.

Der er to anvendelsesmuligheder med dette æg, der gør sig meget godt til henholdsvis alene-tid og par-leg. Det kan bruges både med og uden fjernbetjening, da der på selve ægget er seks forskellige vibrationsmønstre. Et lille tip her er, at fjernbetjeningen jo passende kan anvendes som klitorisvibrator samtidig med at ægget er oppe i dig.

En finesse jeg virkelig fandt interessant og ikke er stødt på før, er at æggets vibrationer kan synkroniseres med fjernbetjeningen. Det vil sige at såfremt han har fjernbetjeningen, vil han på sin hånd (eller andre steder) kunne mærke hvorledes ægget vibrerer hos dig, alt efter hvilken styrke og indstilling han vælger. Dette giver en anderledes og sjov mulighed for at ”lege” sammen da det giver ham en følelse af, hvad der foregår i underlivet på dig når han anvender de forskellige muligheder.

Desuden har dette æg også SenseMotion teknologi der gør, at vendes fjernbetjeningen vandret vil både æg og fjernbetjening vibrere stille og roligt, men vendes det derimod lodret vil det vibrere vildt. Ydermere vibrerer det i takt med rytmen som hånden bevæges i. Disse ekstra finesser giver en hel anden måde at dele oplevelsen på og interagere med hinanden, end tidligere set.

En vigtig detalje at nævne hertil er, at ægget kan kontrolleres helt op til tolv meters afstand, hvilket er særdeles fordelagtigt såfremt I er ude et offentligt sted.

Som nævnt kan ægget anvendes på flere måder, også når du er alene. Hvad jeg dog altid har fundet interessant og spændende ved netop dette legetøj, er muligheden for par-leg i det offentlige rum. Måske det lyder grænseoverskridende, men det kan være en utrolig nervepirrende og fræk oplevelse at dele sammen, og samtidig fungere som fantastisk forspil. Trænger sagerne til at blive peppet op, kunne det sagtens være en aften i byen, med et æg mellem benene, der sender jer retur til den syvende himmel.

Ægget føres op mellem benene (det kan hertil anbefales at bruge lidt vandbasseret glidecreme, der gør det ekstra behageligt) og fjernbetjeningen efterlades ved din kæreste. Der er ikke noget som at dele denne hemmelighed sammen og indforstået sende hinanden frække blikke hele aftenen, for til sidst at tage hjem og få forløsning for det lange forspil. Manden vil elske at have denne kontrol over dig, og samtidig gå med de frække tanker om hvad der foregår mellem dine ben.

Den eneste måde at teste et nyt stykke legetøj optimalt, er naturligvis at afprøve det i praksis. Således vil jeg kort gengive historien om, da jeg afprøvede mit nye Lelo æg.

Køb dit nye Lelo æg HER


Biografturen

M og jeg skulle i biografen, da jeg besluttede det var lejligheden til at teste mit nye stykke legetøj, hvilket naturligvis skulle naturligvis være en overraskelse.

Det blev endelig aften, da min kæreste som aftalt samlede mig op. Jeg havde inden, placeret ægget ”der oppe” og sørget for at lade fjernbetjeningen op. I biografen valgte vi vores foretrukne række, nemlig bagerste. Dette var naturligvis perfekt for hvad jeg havde i tankerne. Der var stadig lys i lokalet og reklamerne var netop begyndt, da jeg rakte ud efter M’s hånd som allerede var dybt begravet i popcorn-spanden.

Han tog min hånd og gik åbenbart ud fra, at den obligatoriske holden-i-hånd i tusmørkets skær var påbegyndt og satte skuffet sin 1 liters popcornspand på gulvet, for herefter at flette sine fingre i mine. Som I allerede ved, var dette ikke hvad jeg havde i tankerne.

Jeg førte hans hånd hen til min jakkelomme. Han drejede hovedet og kiggede overrasket på mig. “Jeg har noget til dig” smilede jeg og førte hans hånd ned i lommen. Alt hvad der her befandt sig, var den runde fjernbetjening. Han trak den op og kiggede undersøgende på objektet. “Hvad er det?” spurgte manden forvirret. Jeg nøjedes med at trække på skuldrende, den her måtte han selv regne ud. Der var intet som ved første øjekast, afslørede det lille objekt som værende en fjernbetjening. Han drejede den undersøgende i hænderne, vendte den og fik øje på tre små diskrete knapper, hvoraf de to symboliserede plus og minus.

“Det en fjernbetjening!” udbrød M stolt, en smule for højt. Et par enkelte hoveder vendte sig og tyssede i vores retning. “Klog dreng” hviskede jeg drillende og kyssede ham på halsen. Han kiggede mig i øjnene og det var som om at det først her, gik op for ham hvad den kunne være til.

Som I ved, elsker M at have magten og dominere. Dette var altså lige et stykke legetøj for ham. Han tændte ægget og jeg skiftede med det samme ansigtsudtryk. Det føltes fantastisk.

Hvad der havde bekymret mig inden seancen var lydstyrken, som kan variere utrolig meget ved vibratorer. Lyla 2 er dog kåret som verdens mest lydsvage æg, hvilket det levede op til. Ikke en lyd kom frem.

Magten jeg netop havde overdraget i min kærestes hænder, var noget han fik svært ved at styre. Uden at gå for meget i detaljer, kan jeg godt fortælle at det ikke var meget film vi denne aften fik set. En fyldestgørende anmeldelse af La La Land bliver det således ikke til i denne omgang. Til gengæld kan jeg afsløre at alle vibrationsstyrker i den grad blev afprøvet. Da jeg på et tidspunkt lod hånden glide op af M’s lår, var det tydeligt at vores lille leg havde effekt. Ind i mellem slukkede han ægget og kort var vores fokus på lærredet, men der gik aldrig særlig længe, før jeg igen fornemmede den allerede velkendte snurren mellem mine ben. Vi gjorde ikke mere og ægget fungerede udelukkende som forspil, der i den grad blev krydret af, at vi befandt os i det offentlige rum.

Man kan spørge sig selv, hvorfor det må denne måde er nødvendigt at bringe sexlivet ud af hjemmet. Jeg mener dog, at så længe man ikke generer andre med sine lege og er diskrete, kan det at være offentlige sammen skabe et utroligt krydderi, netop fordi det er så forbudt. At sidde i biografens mørke blandt så mange andre, mens denne forbudte leg kørte, var nok til at vi knapt nåede over dørtærsklen hjemme, inden vi kastede os over hinanden.

Du kan købe Lelo Lyla 2 lige HER

 Psssss…

Huskede jeg at nævne at ægget er vandtæt 😉

 

Author

Write A Comment