Durex-Intense-Gel-10ml-725443Jeg havde gennem længere tid gået og været nysgerrig på produktet Intense Orgasmic Gel, efter at have set reklamerne på tv.

Kunne det virkelig være så simpelt blot at smøre sig med en creme for neden og så ville dørene til orgasmens uransagelige veje åbne sig?

Ifølge Durex, producenten af dette vidundermiddel, opnåede hele 80 procent af deltagende test-kvinder, orgasme med produktet. Denne statistik var bestemt værd at tage i betragtning eftersom en tredjedel af alle kvinder aldrig har fået en orgasme. Aldrig!

Hertil kommer at mens de fleste kan opnå klimaks alene, er der rigtig mange der har svært ved det sammen med deres partner. Sker det endelig, er den mest primære orgasme for kvinden, gennem stimulation af klitoris der er den mest ”normale” orgasme.

En af de primære årsager til at kvinder ikke kan få orgasme sammen med deres partner, lyder oftest på at de har svært ved at slappe af og give sig hen.

Jeg selv kendte kun alt for godt til problemstillingen, der dog var blevet bedre med årene. Jeg tror det handler om at jeg nu hviler langt mere i mig selv og slapper mere af under sex, end da jeg var yngre. Eksperternes årsag til udeblivende orgasme giver således mening.

Hvor jeg som yngre næsten aldrig opnåede orgasme, var det den dag i dag oftere, men stadig langt fra hver gang.

Jeg var således ganske nysgerrig på hvad dette produkt kunne bidrage med. Holdt det hvad det lovede, kunne det jo hjælpe massivt mange kvinder der ude.

Selve produktet

Jeg var så heldig at modtage Durex Orgasmic Gel fra Winkwink.dk . Produktet er en tyk gelemasse, der smøres på klitoris og andre intime områder. Substansen mindede meget om glidecreme og er ganske let at påføre. Hertil kan nævnes en svagelig duft, der på ingen måde er generende eller betydelig.

Jeg startede med at påføre et par dråber som rådført, og de blot 10 ml i flasken bør således være drøj i brug og kunne holde længe.

Da jeg desværre ikke havde en mand ved hånden på test-dagen, blev denne udført alene.

Der gik ikke mange minutter før jeg kunne mærke en prikkende fornemmelse brede sig i de nedre regioner.

Ifølge Durex sker der det at blodtilførselen til klitoris øges, hvilket gør at man bliver mere følsom for berøringer. Den øgede følsomhed skulle gerne lede til lettere at kunne opnå orgasme, når klitoris kærtegnes og stimuleres efterfølgende.

Som sagt mærkede jeg allerede inden berøring en prikkende, men også pirrende fornemmelse. Der skete helt klart noget! Her var tale om en slags skiftevis varmende, kølig og kildende fornemmelse. Og ja det var en rar følelse.

Tankerne begyndte hurtigt at tage ny form og skifte karakter.

Virker det?

Jeg lagde mig godt til rette og så var det ellers i gang. Normalt har jeg ikke problemer med at få orgasme når jeg er alene, og det var heller ikke tilfældet denne dag. Til gengæld vil jeg sige at produktet var med til at intensivere oplevelsen.

Som sagt var opstemthed allerede sat ind inden selve berøringen, men også under legen mærkede jeg hvorledes området var ekstra følsomt. Således gik der heller ikke længe, inden ønskede orgasme indtraf.

Noget jeg var spændt på netop ved denne test, var løftet om en kraftigere orgasme. Jeg vil ikke sige at min orgasme var længere end normalt, men den var helt sikkert mere intens hvilket må skyldes den ekstra følsomhed i klitoris.

Alt i alt synes jeg at Durex Intense Orgasmic Gel er et rigtig godt produkt til kvinder, og særligt de der oplever problemer med at få orgasme.

Den intensiverede følsomhed vil helt klart kunne hjælpe godt på vej mod målet, men samtidig vil produktet også fungerer godt som en del af forspillet, grundet den pirrende og prikkende fornemmelse det igangsætter.

En anden overvejelse var, at man kan forsøge sig med produktet, hvis der er problemer med sexlysten. Her tror jeg virkelig det kunne bidrage, da jeg personligt oplevede stor opstemthed allerede inden berøring.

God I Sengen er yderst begejstret og anbefaler herfra * * * * * *

Lige nu er Durex Intense Orgasmic Gel på tilbud ved Winkwink.dk til kun 89,- Køb HER

 

 

 

 

.

 

Author

5 Comments

  1. By aktorka odniosła sukces, powinna mieć twarz Wenus, umysł Minewry, wdzięk Terpsychory, pamięć wziętego prawnika oraz skórę z gaźnika. E. Barrymore UMS*

  2. Aw, this was a very nice post. Taking the time and actual effort
    to produce a really good article… but what can I say… I procrastinate a lot and don’t manage to get nearly anything
    done.

Write A Comment