hand

Jeg har før været inde på, hvordan man giver et godt handjob.

Egentlig synes jeg at den gode gamle spiller er en smule nedprioriteret. Det kan faktisk være en fed del af forspillet og en fræk oplevelse for begge parter, hvis det vel at mærke gøres ordentligt og får den opmærksomhed som det kræver.

Et handjob er IKKE bare et handjob.

Hvordan jeg mener ‘jobbet’ bedst udføres, kan læses HER

Som I nok allerede har regnet ud, befinder vi os denne fredag, igen i handjobbets boldgade.

Jeg vil nemlig gerne slå et slag for en sjov opdagelse, der kan være med til at tilføje nyt og give klassikeren et pift.

Jeg er bestemt fortaler for at man ind i mellem tilføjer lidt ekstra sjov og spas i soveværelset, og elsker således at eksperimentere med nye legesager.

Anyway en kedelig aften tilbragte jeg som ofte før foran computeren og surfede efter nye spændende sager til legetøjskassen, da jeg stødte på TENGA ÆG. Og ja, som navnet antyder var der tale om æg, faktisk en hel bakke af dem, lidt som dem man køber i Netto. Og dog!

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at her ikke var tale om helt samme slags, som de man hverver sig i supermarkedet.

Lad mig forklare nærmere.

Først og fremmest må jeg hellere fastslå at TENGA ÆG er legetøj til mænd, hvilket dog ikke stoppede min interesse.

Faktisk synes jeg ofte at sexlegetøj er så fokuseret på kvinden, i bedste tilfælde parret, at jeg ind i mellem savner noget at overraske ham med.

De seks æg er såkaldte onani æg og alle designet forskelligt, så de indeholder hver sit mønster på indersiden der efter sigende, skulle give forskellig nydelse når de køres op og ned ad skaftet.

For det er nemlig det der er meningen med disse æg. Man vælger typen man kunne tænke sig at lege med, pakker ægget ud af papiret og sidder nu med et silikone-lignende æggeformet produkt i hånden, der for øvrigt er ret lækkert at røre ved.

I ægget er et hul, hvor medfølgende glidecreme hældes i og vupti – your good to go.

Jeg tænker at æg kan sammenlignes en smule med de populære fleshlights. Selvfølgelig i en noget mindre og mere medgørlig udgave, men pricippet må være det samme.

tenga
Omtalte æg som jeg købte ved winkwink.dk

En mand jeg ind i mellem så blev hidkaldt. Nu skulle der testes.

Han lurede noget videre, da æggebakken blev hevet frem. Jeg smilede hemmelighedsfuldt.

”Hvad kunne du tænke dig? Jeg har riller, dupper, knopper bølger. Frit valg på alle hylder”

Han studerede bakken og livede op, som han snuppede et grønt ud af bakken, riller var det vidst. Og så var det ellers bare at komme i gang.

Jeg har altid været glad for at lege med mandens bedre halvdel og føle dens begejstring mellem hænderne. Specielt er det fedt at se hans reaktion og høre, når der virkelig rammes rigtigt.

Det var en anderledes følelse at have ægget mellem min hånd og hans skaft. Den ønskede effekt indtraf hurtigt.

Jeg startede blidt ud med at bevæge det langsomt op og ned, den anden hånd bevægede jeg længere ned mod pungen. Ind i mellem føjede jeg ekstra glidecreme til, da det efter min erfaring aldrig kan blive for vådt, når det handler om det gode handjob.

Mod slutningen af seancen, da jeg gik lidt hurtigere og hårdere til værks, var det som om at ægget begyndte at give sig lidt i toppen. Jeg fornemmede at der ikke skulle meget mere til, før han ville bryde igennem toppen af gummiet.

Det skete ikke og var det sket, tror jeg ikke det havde gjort en forskel. Ægget ville jo stadig kunne bevæges op og ned af skaftet.

Da vi var færdige skulle jeg naturligvis høre om min nye investering var en succes, selvom hans støn nu ikke havde været til at tage fejl af.

Han gav da også hurtigt udtryk for at oplevelsen med ægget havde været lækker og tilføjede noget nyt til den gængse spiller. Et godt supplement tror jeg han kaldte det.

Den næste morgen stak han kortvarigt hovedet i soveværelset på sin vej ud.

”Hva’ jeg kan vel godt lige tage resten af bakken der med? Jeg mener, dem får du jo ikke brug for”.

Og ja, det kunne han selvfølgelig have ret i. Efter en pragtfuld nat følte jeg mig gavmild og lod en glad mand lunte af…

Med sin bakke æg under armen  😉

 

valentins_egg

Pssst. Hos winkwink.dk kan æggene også købes enkeltvis til blot 69,-. 

Author

Write A Comment