Hej kære læser

God i sengen blev skabt en sen efterårsaften i 2015, faktisk ved lidt af et tilfælde.

Efter en lang telefonsamtale med en af mine kære høns Signe, om endnu en fatal date, sad jeg og resonerede over hvor mange mærkværdige historier vi piger efterhånden havde samlet sammen gennem årene, når talen faldt på emner som sex, datingliv, kærlighed og i det hele taget mænd (og det gjorde den ofte!)

Et glas rødvin (eller to) senere, og så var jeg i gang.

Med baggrund i litteraturvideskab og en generel passion for det skrevne ord, faldt det mig naturligt at give mig i kast med bloggerlivet og de berøringsfarlige emner, som måske nok er noget vi alle hvisker om i krogene, men sjældent siger højt.

Så hvorfor mener jeg at have så meget at sige om sex og mænd?

Først og fremmest fordi det interessere mig. Som lyttende øre i en stor venindeflok, har jeg været vidne til særdeles sjove, pinlige og også tabuiserede historier, som jeg mener kunne være underholdende (måske lærerige) at videreformidle. Det kan godt være vi ikke altid er gode til at tale højt, når det kommer til de mere personlige emner, men en ting er sikkert – vi gennemgår dem alle.

Så velkommen til Godisengen.dk, bloggen hvor vi snakker sex, dating, kærlighed, parforhold og i det hele taget forskellen på mænd og kvinder,

Jeg håber I vil være aktive i at belyse sagerne, så kommenter endelig hvis der er noget på hjertet.

Og ellers – RIGTIG GOD FORNØJELSE

.