Analsex – Skal det prøves af?

 

analsex

Analsex er et af de emner der ofte bliver berørt i Hønsegården, når samtalen falder på sex (som den jo gør)

Jeg synes emnet er interessant at behandle for min erfaring siger mig, at mens rigtig mange mænd elsker analsex, er knapt så mange kvinder friske på idéen.

Som min veninde Rikke så smukt påpegede ”han får lov til at stikke den op i røven på mig, når jeg får lov til at gøre det samme på ham!

En aften sad jeg og delte et par flasker rødvin med Lotte, da samtalen blev sporet ind på det ømtålelige emne. Som bekendt befinder jeg mig stadig i forelskelses-fasen (bedre kendt som “den kvalmende fase”) med M, og I ved hvad det betyder. Masser af sex, men også eksperimentering.

Jeg var på nuværende tidspunkt stadig “cool girl” aka med på den værste. 

Stolt kunne jeg promovere overfor Lotte, at M og jeg ikke blot knaldede i tide og utide, vi dyrkede også masser af analsex…

Jeg fatter ikke hvordan det er så nemt for dig, det gør da skide ondt” udbrød min veninde chokeret. 

Så jeg kastede mig ellers ud i længere forklaring om hvordan og hvorledes, mens Lotte sugede til sig (notatblokken var fremme).

Samtalen skal jeg uddybe. Men først og fremmest vil jeg starte med at sige hvad jeg den dag sagde til min veninde som det første.

Analsex er absolut ikke noget, der blev en almen del af mit sexliv fra den ene dag til den anden. Hvor banalt det end lyder, har det taget en del års erfaring (og smerte!) at nå til stadiet, hvor jeg nyder det på samme plan som “ordinær” sex.

Jeg husker tydeligt min første kærestes besættelse af ”sport i toeren”. Ja, faktisk helmede han ikke, før jeg en dag gik med til at prøve det af. Hvilken rædselsfuld oplevelse!

Forarbejdet havde nærmest været ikke-eksisterende, da han forsøgte at presse den op. Det endte i en lettere komisk situation, hvor han ”strittende” kravlede rundt efter mig i sengen, idet jeg flyttede min kære bagdel hver gang han nærmede sig. Helt sikkert IKKE vejen til analsex.

Læs også: 5 hurtige og vigtige ting, du skal vide om analsex

Senere i livet har jeg prøvet det med forskellige partnere og også haft gode oplevelser. Det er dog ikke før nu, jeg har hvilet i mig selv og oplevelsen nok til, at have det som en aktiv del af mit sexliv.

Jeg vil således forsøge at videregive de råd, der har været med til at lette oplevelsen for mig.  

Når det kommer til analsex, er det naturligvis en selvfølge man er ren. Jeg ved at de fleste kvinders store frygt i denne forbindelse, er at uheldet er ude.

Jeg fik engang råddet, at man som regel kan mærke hvis det snart er tid til en tur på toilettet. Hvis denne følelse ikke ligger indenfor nærmeste fremtid, skulle man være good to go.

Men som udgangspunkt er det jo rart at føle sig sikker. Her kommer bruseren ind i billedet. Det er faktisk muligt lige at spule sig op bagi og på den måde blive renset godt ud.

Forspillet er altafgørende. Man tager ikke bare en quickie runde analsex (i hvert fald ikke til og starte med). Jo mere tændt man er, jo større er chancen for at nyde det og slappe af.

Netop det at slappe af, er den vigtigste faktor for en vellykket omgang analsex.

Det er så vigtigt at slappe fuldstændig af når manden skal trænge ind. Her handler det om at løsne musklerne i kroppen f.eks ved at kontrollere sit åndedrag og ånde dybt ind og ud. Spænder man i kroppen, bliver det en smertefuld og sansynligvis umulig omgang. Sørg for at han bevæger sig langsomt og roligt ind, og lader din krop vende sig til ham.

Sidst men ikke mindst SMØRRELSE – massere af olie eller glidecreme (på begge parter)

 

Analsex kan være en virkelig fed ting og alle burde prøve det bare en gang. Det er ikke sikkert man er til det – vi er alle forskellige. Men når det fungerer, er det virkelig en fræk oplevelse.

Og ja, mænd elsker det…

Et stykke tid efter vores rødvinsaften snakkede jeg med Lotte, som lykkeligt fortalte at parret netop havde haft den fedeste omgang analsex. Behøver jeg fortælle at hendes kæreste var ovenud lykkelig?

Leger du med tanken om at prøve analsex, er anal plugs en rigtig god hjælp til den første gang. Sinful har et udemærket sæt til prisen HER

4 tanker om “Analsex – Skal det prøves af?

  1. Jeg har desværre aldrig prøvet det ordentlig og kun haft dårlige erfaringer med analsex. Jeg tænker mændene ikke har været tålmodige nok desværre.

  2. Jeg har dejlig analsex med min kæreste som jeg nyder. Det er muligt, men det er vigtig med god opvarmning først som du også er inde på 😉

  3. Jeg synes det er træls rigtig mange kvinder ikke er med på i det mindste at give det et forsøg. Det er frækt og anderledes og som du skriver også godt for kvinden, hvis man gør det rigtigt.

    1. Kan være du kan lokke hende ved at du tilbyder hende, at hun må penetrere dig med en strap-on først. Også fordi du så selv ved hvad hun lægger mås til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.