Ændrede-elektroniske-vaner-kan-være-tegn-på-utroskab

For ikke så længe siden, befandt jeg mig til en fødselsdag, ved min gode veninde Mette. Her var tale om et ganske lille selskab af kvinder, og således blev sfæren hurtig intim. Og hvad taler sådan en flok kvinder så om? Mænd naturligvis!

Diversiteter som orgasmer, eller mangel på samme, nyligt opståede graviditeter, parforhold eller mangel på samme og meget andet blev lystigt debatteret hen over spisebordet.

Ud af kontekst, blev en slibrig historie pludselig kastet på bordet- den slog luften ud af mig. Som I ved, er det ikke ualmindeligt at jeg deler hvad jeg måtte samle op hist og her, af forskellige kvinders beretninger, og denne var i den grad aktuelt blog-materiale. Så hvorfor var jeg ramt? Fordi historien til forveksling, lignede min egen….

Anyway, tilstedeværende gæst begyndte sin beretning således. Hun havde en veninde, der for nylig havde haft en forfærdelig oplevelse med sin kæreste, en oplevelse som bordet enstemmigt var enige i, måtte være den ultimative dealbreaker. Den såkaldte veninde, havde en søster. En søster, der som single var stor tilhænger af forummet Scor.dk. Søsteren havde hygget sig og en dag tilfældigt surfet forummet rundt, da noget pludselig fangede opmærksomheden. En opsigtsvækkende video af et par der havde sex på en sofa.

Det var som sådan, ikke parret der havde sex som umiddelbart fangede interessen. Dette var ikke et ukendt fænomen på Scor. Nej, hvad søsteren havde fundet interessant, var først og fremmest sofaen som lagengymnastikken foregik på og ved nærmere eftersyn, faktisk hele lejligheden. Hun kendte den nemlig. Da hun klikkede ind på profilen for at granske videoen nærmere, hjalp de yderligere mange videoer hende hurtigt til identifikation. Det var hendes søsters lejlighed! Det interessante ved dette scenarie var, at ikke EN af kvinderne der havde sex på sofaen, var hendes søster. Til gengæld var en ting helt sikkert, manden på alle videoerne var søsterens kæreste…

Yep, there you go… Behøver jeg forklare nærmere, hvor hurtigt samtlige tilstedeværende kvinder i parforhold, fik fat i deres telefoner for at tekste beskeder hjem til manden efter den smøre?

Selvom min egen historie måske var knapt så tragisk, var den alligevel ikke meget anderledes. Min personlig beretning, havde jeg længe gået stille ved dørene med. Men faktisk var sagen den at jeg, for ikke alt for længe siden, selv havde prøvet at finde en kærestes Scor-profil.

Jeg tror ikke det behøver nærmere forklaring, hvilken følelse man sidder tilbage med, efter man har læst yderst seksuelle og beskrivende fantasier til fremmede kvinder, fra manden der burde være ens partner, elsker og ikke mindst, bedste ven. Jeg kan dog godt hertil tilføje, at et så bevidst gennemført svigt, går direkte i mellemgulvet.

Som beskrevet, var det en historie jeg ikke brød mig om at dele og man kan spørge sig selv hvorfor? Det var jo ikke mig der havde gjort noget galt… Eller var det?

I bagklogskabens klare lys, ved jeg at tanken er absurd og at vi som sådan, aldrig kan bebrejde os selv de svig andre mennesker udsætter os for. MEN lige præcis det, er faktisk hvad der skete. For trods vrede og sorg, hjemsøgte tankerne mig efterfølgende. Var det min skyld? Hvad kunne jeg have gjort anderledes? Og mest af alt, hvad havde han manglet?

Det er en meget bemærkelsesværdig følelse at sidde efterladt med. En dag talte jeg med en ven, hvor sagen blev gransket nærmere. Naturligvis forsøgte jeg at skubbe skyldfølelsen fra mig, ved at påpege hvordan han ”intet havde manglet”, ”hvor fantastisk sex det altid var” og ikke mindst, hvor meget der var af den. Faktisk var det sandheden. Men min ven kiggede længe på mig, inden han sagde de magiske ord. ”Noget har han jo manglet”. Og ja, han havde ret.

Sagen var, at jeg skammede mig over min kærestes opførsel, fordi jeg følte at den reflekterede på mig. Det måtte jo betyde at jeg ikke var god nok. Andre ville tænke ”hun må være kedelig”, ”frigid” eller ”dårlig i sengen”.

Disse tanker opsøgte mig, på trods af andres (og min eks’) konstante bekræftelse i, at han var den, der virkelig havde mistet noget. Mine egne fordomme, var således min værste fjende.

Med tiden blev erkendelsen at ja, han havde manglet noget. Men det var ikke noget jeg kunne give ham, og sandsynligvis heller ikke nogle andre.

I sidste ende indså jeg, at det at min kæreste havde ødelagt vores forhold ved at oprette en Scor-profil sagde alt om ham som person, og intet om mig…

 

Author

3 Comments

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  2. 516613 652743Ive read several excellent stuff here. Surely value bookmarking for revisiting. I surprise how considerably effort you put to create one of these exceptional informative site. 596569

  3. 315821 89489Nice internet site, nice and simple on the eyes and wonderful content material too. Do you want several drafts to make a post? 399683

Write A Comment