Mænd vil have noget op bagi…

Et emne der er blevet livligt debatteret, hønsene imellem, har omhandlet mænds ”hang” til at få noget op bagi.

Jeg husker tydeligt førhen, da jeg først begyndte og blive konfronteret med fænomenet.

Her handlede det primært om, at vi kvinder havde bemærket mænds interesse i at få en finger op i deres bagerste. Ofte i forbindelse med et blowjob. 

I begyndelsen var det grænseoverskridende at skulle bevæge sig “derom” på ham. Og jeg erindrer at have et noget anstrengt forhold til projektet, da jeg var yngre…

Let’s face it – Mænd besidder ikke ligefrem samme egenskaber som os, og lægger sjældent skjul på en tiltrængt tur på wc, når de skal af med en “ordentlig en” eller når en vind bare skal slippes for fuld hammer. Det er derfor ikke så sært at man ikke ligefrem forbinder deres bagerste med roser og syrener!

Anyway det er ikke et område jeg husker at vi bevægede os ind på i teenageårene. Det var nærmere noget der kom snigende med tyverne og for alvor kulminerede med mænd over 30.

Desto mere vi høns kaglede og jo flere artikler der blev gransket i diverse kvindemagasiner, dannede der sig et klart billede af at mandens bagerste absolut ikke var helligt, snarere tværtimod.

Jeg er helt med på at det er ganske naturligt for manden at nyde opmærksomheden der omme. Eftersom han har et g-punkt netop her, giver det faktisk endnu bedre mening end for kvinden.

Med tiden blev det da også som om, grænserne skulle rykkes. I takt med at vi blev ældre og også mødte fyre der var ældre (og hvilede mere i sig selv), åbnede sig derved en helt ny verden.

Også en der handlede om langt mere end “blot en finger i røven”

”Har du nogensinde prøvet at knalde en mand?” spurgte en kæreste mig engang. Mange ting har jeg prøvet, men den her måtte jeg sgu melde pas til. Da først tanken havde plantet sig, kunne jeg ikke slippe den igen.

Det handlede ikke så meget om egne behov, men mere om lysten til at tilfredsstille min partner. Samtidig var jeg efterhånden klar over, at fænomenet var langt fra unormalt. 

Det blev således et område min x og jeg udforskede, men aldrig rigtig fik gennemført. Selvom vi kvinder nok altid har tænkt på hvordan det ville være at ”være manden”, er det altså temmelig anderledes pludselig at skulle udleve det.

Desuden mundede forsøget ofte ud i at han trak sig i processen af nervøsitet. Jeg tænkte for mig selv, at så kunne han sgu lære at det ikke var så ligetil, når noget skulle op der omme!

For nylig sad jeg en aften og hyggede med Lotte, da hun pludselig udbrød:

“Jeg er sgu kommet til at bestille to af de her stykker legetøj- vil du ikke købe den ene?”

Interesseret kiggede jeg på mobilen som min veninde holdt frem. En lilla dildoformet ting gloede tilbage på mig fra skærmen.

”Den er til at bruge på ham” konstaterede Lotte. Jeg smilede og måtte desværre skuffe min veninde ”den der får jeg aldrig i nærheden af M’s røv”.

Sådan er det jo, at vi alle er forskellige – Og selvom mange mænd måske nok kan lide at blive udforsket bagi, var min nuværende kæreste M, bare ikke en af dem. Det havde jeg det fint med.

Selvom jeg absolut ikke var bleg for at udforske nye verdener med mine kærester, havde jeg det i bund og grund nu meget fint med, at der aldrig var tvivl om hvem der var mand og hvem der var kvinde. Det passede mig egentlig ganske udemærket. 

Læs også: Analsex – Skal det prøves af?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.