sex pr. efterkrav

Beklager overskriften, men den var faktisk et ægte udbrud fra min gode veninde Maja, en aften hvor vi sad og nød et glas vin (igen!) 

Okay…Hvad fanden betyder det?“ spurgte jeg forundret, da min veninde netop havde erklæret at mænd altså skulle have sex pr. efterkrav.

Som I nok allerede ved, er Maja (som gift kvinde) kendt for at udsprede sin parforholdsekspertise i Hønsegården – Ofte med et temmelig nuanceret syn på sagerne.

Jeg er ikke altid enig, men det var godt nok eftertænksomme og ikke mindst morsomme fraser, der ind i mellem forlod min venindes mund.

Efter syv års fast forhold, havde Maja efterhånden opbygget sine helt egne regler og rutiner omkring, hvad der udgjorde det ideelle parforhold- I hvert fald ifølge hende selv…

Som nu hvor hun pludselig udbrød, at mænd skulle have sex pr. efterkrav.

Det krævede lige en forklaring.

Jamen f.eks. hvis nu han vil have sex en lørdag morgen og vi skal i byen om aftenen- No way!” begyndte min veninde…

Jeg var undrende. Ville en ordentlig omgang inden en bytur ikke netop være oplagt?

Nej nej, du misforstår konceptet” Maja rullede med øjnene.

Hvis du giver ham sex inden en bytur, så får han storhedsvanvid. Egoet vokser simpelthen! Tro mig, du vil ikke i byen med sådan en mand. Det kan kun ende i skænderi når I bliver fulde

Min opmærksomhed var vakt og min veninde fortsatte ufortrødent. 

Hvis du derimod ikke giver ham noget, skal jeg love for han opfører sig pænt hele aftenen

Man måtte gå ud fra at Majas mand efterhånden kendte til hendes, skal vi kalde dem alternative metoder? Konklusionen var nemlig således:

Det vil sige at har han opført sig ordentligt og har I haft en god aften sammen, skal det naturligvis belønnes dagen efter. Altså sex pr. efterkrav” – Min veninde klappede stolt hænderne sammen, som havde hun netop opfundet den dybe tallerken. 

Jeg kunne ikke lade være med at grine af fremstillingen. Som på en eller anden mærkelig måde gav mening?

Sådan er det vel egentlig i ethvert parforhold, at der er uskrevne regler?

Uanset hvor meget vi ynder at fortælle os selv (og hinanden) at “vi ikke er DET par”, tror jeg altid der vil være uskrevne og individuelle “love” i forholdet.

Det kan godt være man ikke taler om det, men begge parter ved udemærket at de er der. Som nu i dette tilfælde, hvor Majas mand åbenbart var langt mere medgørlig, hvis ikke han havde fået sex og vidste at en godbid ventede i den anden ende.

Har I nogle uskrevne parforholdsregler?

 

 

Vil du læse mere om Maja? Se også: Porno og vibrationer- Var det bedre end sex?