lotteny

I kender efterhånden min gode veninde Lotte. Well, Lottes kæreste havde fødselsdag.

De fleste kvinder kan nok nikke genkendende til problemet når der skal købes gave til manden. Mens det er så let at købe til andre kvinder, er mænd bare en helt anden kaliber. Ja ja, det første stykke tid kan det måske lade sig gøre at slippe afsted med parfume, tøj og endda smykker. Men som tiden går og han langsomt bliver ommøbleret til hvad du finder passende, slipper kreativiteten langsomt op. Efter et par år sammen kan det efterhånden blive svært at vælge den rette gave til kæresten. Med den rette gave mener jeg noget der rækker udover den gængse reaktion: ”Tak skat hvor er du dejlig” efterfulgt at et overfladisk tantekys, mens han længselsfuldt tænker på det blowjob der forhåbentligt er i vente senere på aftenen. Anyway, Lotte havde fået en idé som hun var sikker på, kunne lede til en reaktion udover den sædvanelige.

”Jeg vil lave en billedserie” proklamerede min veninde således en dag. Min nysgerrighed var vakt. ”Du ved, ikke almindelige billeder… frække billeder” fortsatte Lotte begejstret. ”Du er kommet til den rette” konstaterede jeg. Set i bakspejlet ved jeg ikke om det var helt sandt. Sagen var den, at jeg altid har elsket at fotografere med alt hvad det indebar. Som teenager kunne jeg således bruge timevis på at style mine veninder, finde de rette locations og efterfølgende instruere dem mens jeg knipsede løs. En periode var jeg overbevist om at fotograf ville blive mit fremtidige hverv.

Lottes idé var naturligvis en del anderledes end hvad jeg havde været vant til tidligere. Når det kom til frække billeder rakte min erfaring primært til selfies. Bevares, der havde måske været et par episoder som teenager hvor vi havde knipset såkaldte ”frække” fotos af hinanden, men det var (trods alt) nogen tid siden. Alligevel var jeg helt med på idéen, der udover at give mig mulighed for at finde mit lækre spejlrefleks frem, også lagde op til en tiltrængt tøseaften. Inden den famøse dag skulle finde sted, var jeg dog nødt til at spørge Lotte hvad hun mere specifikt havde i tankerne når hun sagde ”frække billeder”. ”Jamen du ved, frække på den stilfulde måde, altså lækkert men ikke porno!”- Okay, let’s go!

Det blev lørdag aften og mens min lejlighed hurtigt blev forvandlet til et mekka af frække klæder og makeup overalt, blev den første flaske vin knappet op. Vi var begge enige om, at en kombination af alkohol samt Vaya Con Dios på anlægget, måtte være den sikre vej til at smide hæmningerne. Lotte og jeg er som i ved, utrolig tætte og det var derfor ikke et spørgsmål om blufærdighed. Til gengæld kan det være grænseoverskridende men også svært at skulle posere foran et kamera, og så oven i købet iført frækt undertøj.

Mens vi nød de første dråber, begyndte jeg at lægge makeup på Lotte. Vi tog begge projektet yderst alvorligt og var indstillet på at kreere en række professionelle billeder med alt hvad det indebar. Således var hår og makeup en naturlig del af processen, ALT skulle være fejlfrit. Som et lærred malede jeg løs på min veninde, og jeg sværger at havde man sat en spartel til hendes ansigt var hun muligvis krakeleret. Hvad der nok var alt for mange lag ”i virkeligheden”, viste sig at være helt perfekt da vi gennemførte de første test shoots. Lottes hud strålede, kindbenene var markeret til det yderste, og øjnene skinnede perfekt med perlemorseffekt og lange vipper. Stolt over resultatet måtte jeg konstatere at min veninde så intet mindre end fantastisk ud. Næste skridt var om muligt endnu vigtigere. Første sæt tøj jeg valgte, var hvad man kunne betegne som lettere uskyldigt. Lotte blev puttet i en hvid body corsage med matchende selvsiddende strømper og sidst men ikke mindst, et par høje stilletter. Hun måtte hertil selv konstatere at resultatet var lækkert, da hun stolt drejede et par gange om sig selv foran spejlet.

Et hvidt lagen blev smidt over sengen, og unødvendige udenoms-rekvisitter fjernet. ”Hop op på sengen” beordrede jeg professionelt. Lotte kravlede usikkert op på sengen. ”Hvad skal jeg gøre?” spurgte hun tøvende. Jeg må indrømme at selvom der ikke var mangel på ideer og billeder i mit hoved, var det utrolig svært at instruere et andet menneske til at realisere disse. Jeg kastede mig ud i det.

”Strit med røven, nej mere for fanden, svaj i ryggen du ved… Lotte du må da kunne svaje noget mere! Løft hovedet, pas på dobbelthagen, spred benene, nej samle dem igen, gør dig længere…” samtidig klikkede jeg løs. Det var tydeligt at min veninde befandt sig i uvante omgivelser, da vi efterfølgende bladrede de første resultater igennem. ”Mere vin?”, jeg så spørgende på Lotte. ”Mere vin!” fastslog hun.

Endnu en flaske og en halv pakke cigaretter senere, var vi klar til næste omgang. Det uskyldsrene hvide, var nu blevet udskiftet med en lækker sort bodystocking, naturligvis med g-streng, samt selvsiddende strømper. Perlemorsøjnene var erstattet med sorte smokey eyes og det før så glatte hår, var nu stort og krøllet. En domina var født.

Jeg placerede denne gang Lotte foran en rå hvid væg, og foreslog hende blot at forsøge sig med forskellige stående stillinger og skiftende ansigtsudtryk. Min veninde var efterhånden løsnet op, eller kørt varm om man vil. Denne gang opstod et nyt problem. Lotte havde muligvis kigget en smule dybt i vinflasken, hvilket i den grad afspejlede sig i billederne. ”Så åben dog de øjne for fanden” skændte jeg, ”du ser alt for påvirket ud”. Jeg selv der havde indtaget samme mængde som min veninde, kæmpede med at være alvorlig, dog skete det uundgåelige- gang på gang flækkede vi af grin over Lottes manglende ansigtsudtryk. ”Og jeg som troede at min krop ville være problemet, jeg ser jo helt død ud i hovedet” grinede hun. Heldigvis var humøret stadig højt.

Sagen var den, at jo mere Lotte kæmpede for at se ”normal” eller sexet ud, desto dårligere blev resultatet. Jeg sukkede opgivende. ”Vend dig om og strit med røven” her kunne det ikke gå galt. Min veninde var indehaver af en yderst veldrejet popo der i den grad kom til sin ret på billederne, mens jeg knipsende hoppede omkring hende. Fugleperspektiv, frøperspektiv, ja der var ikke den vinkel Lottes røv ikke fik opmærksomhed fra.

Sådan fortsatte seancen de næste mange timer. Musikken kørte, vinen flød, cigaretterne osede, makeup blev genopfrisket, håret krøllet igen og tøjet skiftet. Klokken to om natten kunne vi veltilfredse konstatere, at vi nu var i besiddelse af en omegn på firehundrede billeder af en letpåklædt Lotte.

De sidste billeder bar tydeligt præg af promillestigning, hvor en hæmningsløs nøgen Lotte slængede sig på sengen. Det var også på dette stadie vi var blevet enige om, at et par nærbilleder var på sin plads- Det var trods alt mandens fødselsdagsgave. Det er nok ikke ved mange venindepar at sætninger som ”spred læberne med fingrende” (jeg kan godt afsløre det ikke var ansigtslæberne her var tale om!) eller ”kom noget spyt på så det glinser” ville være normalt, men for os kom det ganske naturligt.

Og faktisk endte også en dildo med at komme i spil…

Rolig nu gutter, inden i får alt for mange gode ideer. Jeg må desværre skuffe med at dildoen udelukkende var for effektens skyld. Intet blev stukket op nogle steder, og den skulle kun agere rekvisit for at gøre billedet ekstra frækt.

Senere under gennemgang af billederne grinede vi en smule af dildomotiverne, som vi hurtigt blev enige om at undlade i den endelige fotogave. Først og fremmest ville det ikke være første gang Lottes kæreste beskyldte os for at være lidt mere end blot gode veninder. Desuden var billederne taget i en vinkel hvor man faktisk ikke kunne se enden af dildoen, der havde en utrolig lighed med den ægte vare. Eftersom billederne var tiltænkt som en gave til manden, var der vidst ingen grund til at udfordre skæbnen og give ham de forkerte ideer.

Det endte med vi sorterede omkring halvtreds billeder fra til en fotobog. Sjovt nok endte det med at være billederne fra først på aftenen, der var blandt vores favoritter. På trods af en del utilfredshed gennem shootet og en masse fjolleri, endte det faktisk med at vi var rigtig godt tilfredse med det endelige resultat. Billederne så professionelle ud, og Lotte var fantastisk lækker.

Så tøser, hvis i ikke ved hvad manden skal have næste gang han fylder år, kunne dette måske være en alternativ idé til den gængse deo?

Jeg kan i hvert fald godt nu afsløre, at Lottes kæreste var ovenud begejstret for sin fødselsdagsgave dette år. Og som min veninde henrykt konstaterede, var der i den grad kommet gang i soveværelset igen…

Author

3 Comments

Write A Comment