lelo1Da jeg først modtog den hvide æske, var jeg imponeret over det æstetiske udtryk, der på ingen måde osede af vulgært sexlegetøj. Faktisk mindede det nærmere om et luksuriøst produkt fra et lækkert wellness-brand. Begejstret løftede jeg forsigtigt låget af den hvide æske…

 Er en wand bare en wand?

Som I allerede ved, er jeg stor fortaler for sexlegetøj og især vibratorer. Specielt de såkaldte Magic Wands, har ofte vakt min begejstring. Magic Wand, der umiddelbart mest af alt minder om et stort massageapparat (hvilket det for øvrigt også startede som i 70’erne), kan give fuldstændig fantastiske resultater, når det kommer til nydelse i de nedre regioner.

På trods af begejstring for produktet, har der naturligvis været plads til forbedringer før legetøjet kunne opnå toppoint og tro mig, jeg har prøvet en del forskellige varianter. Disse småfrustrationer over mangler, skulle dog hurtigt vise sig at blive gjort til skamme, da jeg modtog min første Lelo Smart Wand

Måske I allerede kender Lelo? Et virkelig lækkert brand, der skaber stilrene produkter og tager sexlegetøj til helt nye højder!

                                                   Køb din Lelo smart wand HER og spar op til 85%

Kan sexlegetøj være smukt?

Som beskrevet var det begejstring ved første blik, allerede ved synet af æsken med min nye Smart Wand. Hold nu op hvor var den fin, og det blev absolut ikke værre da låget blev løftet. Heri lå den smukkeste wand jeg nogensinde har set. Designet var yderst diskret, men samtidig pænt. Overfladen var mat sort med sølv på skaftet. Her var helt sikkert kredset for detaljen, med tanke på et stykke legetøj som den moderne kvinde kunne være bekendt at have liggende i skuffen, eller måske endda på natbordet!

Overfladen var silkeblød, fremstillet af medicinsk silikone og virkelig behagelig at have mellem hænderne. Det føltes som ren luksus.

lelo-smart-wand-large-sortLever den op til sit udsende?

Første indtryk var således et smukt udtryk og design, men nu kom hvad der virkelig galt, apparatets funktion i praksis. Når alt kommer til alt, er det naturligvis det vigtigste når man taler om godt sexlegetøj. Først og fremmest var det et stort plus i min bog at vibratoren var trådløs, hvilket har hørt til førnævnte irritationer ved tidligere wands. Der er ikke noget mere frustrerende end at skulle være afhængig af stikkontakter eller bakse med ledninger. En ulempe kunne være risikoen for at blive svigtet, netop som man nærmer sig klimaks, grundet manglende strøm. Enhver der har prøvet dette scenarie, kender den fatale konsekvens af ustyrligt raserianfald!

Her har Lelo dog været på forkant med en vibrator, der giver mulighed for op til to timers uafbrudt hygge, når apparatet er opladt. Mon ikke det kan tilfredsstille selv den mest utrættelige bruger?

Mens vi er ved det praktiske, skal yderligere nævnes en fordelagtig finesse. Lelo Smart Wand er nemlig vandtæt- Jeg kunne ikke få armene ned og fantaserede allerede om næste bad.

Det tekniske…

Lelo Smart Wand er udstyret med tre knapper. Først og fremmest en plus og minus, der naturligvis leder til vibrationsstyrken. Samtidig indeholder den hele otte vibrationsmønstre. De justeres ved at trykke på den tredje og midterste knap. På ottende mønster kan du finde den såkaldte SenseTouch teknologi, der gør at vibratoren intensiverer vibrationerne, når den rammer mod huden.

I vibrationsstyrke findes alt fra blidt og roligt til kraftigt og intensivt, der skulle således være rig mulighed for, individuelt at finde netop den styrke der passer hver enkelte bruger.

At vibratoren kun besidder tre knapper gør den ganske let at kontrollere, og det tekniske er ikke så svært som det umiddelbart kan lyde. Knapperne sidder samtidig fordelagtigt og er lette at betjene under legen. For mig er en vigtig detalje netop, at den teknologiske del ikke er for kompliceret.

En af de tekniske sider jeg altid bemærker som noget af det første ved vibratorer, er lydstyrken! Uanset om man er alene hjemme eller ej, bryder jeg mig bare ikke om, når larmen er overvældende. Der er ved vibratorer utrolig stor forskel på lydniveauet og jeg må tilstå at Lelos Wand var en fornøjelse, sammenlignet med lignende apparater. Lyden var moderat og faktisk tænker jeg, at det ikke kan gøres meget lavere.

Vi har allerede talt om at Lelo Smart Wand er smuk, men er udseendet fordelagtigt i praksis? Ja det mener jeg faktisk. Vibratoren har et fleksibelt hoved som gør, at den kan stimulere meget målrettet. Derudover er håndtaget let bøjeligt, så det ligger godt i hånden og er nemt at betjene. Størrelsen kan for nogen virke overvældende, men for mig er den ikke problematisk. Desuden kommer netop denne wand i to størrelser, en medium og large. Sidst men ikke mindst er størrelsen en klar fordel, hvis man skal drage nytte af vibratoren til massage. Ja den kan bruges til dette formål, og gør med sine kraftige vibrationer faktisk et rigtig godt stykke arbejde. Især min kæreste var begejstret for denne funktion, og man kan på den måde faktisk tale om et stykke legetøj til både ham og hende.

Orgamsegaranti!

Så holder produktet hvad det lover? Helt sikkert og mere til. Det er ikke for sjov Lelo Smart Wand har vundet en AVN-award for “Årets bedste luksus legetøj” og ydermere en Red Dot Design Award.

Kombinationen af det smukke ydre og tekniske indre, gør at vi her har med en vibrator i verdensklasse at gøre. Jeg vil næsten vove at påstå der er orgasmegaranti!

God I sengen er begejstret og giver intet mindre en seks ud af seks mulige stjerner ******lelo2Til din Lelo smart wand medfølger udover oplader, også en fin diskret opbevaringspose, så man kan holde vibratoren fri for støv og snavs som silikonen ofte tiltrækker. Ydermere følger en lille flaske af Lelos rengøringsmiddel med. 

Køb Lelo smart wand HER

Author

1 Comment

  1. Nie wiem czy wiesz, ale tworzysz bardzo ciekawe i inspirujące treści. Trzymaj dalej tak wysoki poziom, a już wkrótce osiągniesz szczyty wyszukiwarek 🙂

Write A Comment