womanizer klitoris stimulatorDe af jer der følger bloggen, kender vidst efterhånden til det utrolig tætte (og lidt unaturlige) forhold jeg har til min vibrator Pinky. Uanset om der er en mand i mit liv eller ikke, er Pinky trofast ved min side, bogstavelig talt. Den bor under sengen og er altid lige ved hånden.

Pinky er en Magic Wand vibrator, jeg opdagede for nogle år tilbage og har sværget til lige siden, da her uundgåeligt er orgasmegaranti. Skulle jeg derimod sætte en finger på ulemper, har det ind i mellem generet mig at den var så stor. De af jer der kender Magic Wand ved, at her er tale om en ordentlig moppedreng. Faktisk finder jeg kun størrelsen praktisk, når den anvendes til rygmassage (yep, det kan den også!). Samtidig er netop min udgave med ledning og kræver derfor en stikkontakt i nærheden, hvilket ind i mellem kan være upraktisk. Sidst men ikke mindst er Pinky hvad man kan betegne som en rigtig skriger!

Således var jeg nu på udkig efter et alternativ til min nuværende vibrator, selvom jeg var temmelig overbevist om at intet kunne leve op til min elskede Magic Wand.

Efter lidt søgen, faldt min interesse på Womanizer + Size klitoris stimulator. Hvad der umiddelbart adskilte denne fra andre i kategorien var, at den efter sigende besad en helt ny form for klitorisstimulation. Det lød jo interessant. Her var tale om et silikonehoved der skiftevis suger og puster, i stedet for at vibrere, hvilket lovede intens og nydelsesfuld klitorisstimulation på en helt ny måde. Tja, det lød ikke dårligt i mine ører og nysgerrigheden var vakt. Jeg var især interesseret i denne suge/puste metode, og tænkte umiddelbart at sugen på klitoris ikke nødvendigvis er en god ting (hvis I har haft en mand der prøvede kræfter med dette, ved i hvad jeg mener!).

Jeg var derfor spændt på at afprøve denne tilsyneladende innovative opfindelse, der heldigvis allerede ankom dagen efter bestilling. Det første jeg bemærkede ved udpakning var det lækre design. Womanizer havde en fløjlsagtig overflade og lå utroligt lækkert i hånden- tydeligvis et kvalitetsprodukt. Denne var pæn og diskret.

Anyway, design og materiale kan jo i sidste ende være fuldstændig ligegyldigt hvis ikke apparatet formår at bringe dig i mål, det var derfor tid til den egentlige test. Klokken var 13.00. Jeg arbejdede hjemme og besluttede det var tid til en frokostpause. Hvem siger frokostpausen nødvendigvis skal bruges til at spise? Ved modtagelse tidligere på dagen havde jeg med det samme sat opladeren i min Womanizer, der nu klar til brug uden de besværlige ledninger, skønt.

Jeg røg ind på sengen, yderst spændt på resultatet. Som I ser på billedet, besidder Womanizer et ret specielt silikonehoved der skal placeres på/om klitoris. Herefter anvendes skiftevis suge/puste metoden. Klitoris kommer ikke i direkte berøring med hovedet som man normalt er vant til. Dette tænker jeg er en fordel, da de der måske har et lille vibrator-overforbrug (tsk. tsk.) altså godt kan gå hen og blive ret ømme efter en ordentlig omgang, just saying…

Køb din Womanizer +Size HER- Lige nu er den på tilbud…

Følelsen der opstod da jeg først tændte mit nye legetøj er svær at beskrive. Selv siger firmaet bag Womanizer at det er en ”luft berøring, pulserende vind, et kys af vinden, berøringsfri, trykbølge” vibration. Mindre kan åbenbart ikke gøre det. Jeg indrømmer gerne at her var tale om en anderledes følelse end ved den gængse vibration, og så absolut ikke ringere! Faktisk føltes det rigtig godt. Der var tale om hele 8 intensiteter, hvilket skulle det gøre muligt at finde en noget for enhver smag, uanset om man foretrækker mild eller kraftig vibration. Personligt plejer jeg at starte i den lave ende, for herefter at øge styrken når klimaks nærmer sig. Det skal påpeges at højeste styrke er meget intens og næsten blev for voldsom for mig.

Womanizer var en smule anderledes i anvendelse end hvad jeg er vant til. Normalt bevæger jeg min vibrator rundt i området, men her var teknikken nærmere at holde mundstykket stille. Skrækscenariet jeg havde forestillet mig ved at blive “suget”, viste sig heldigvis at være uberettiget. Kombinationen af den såkaldte puste/suge metode, var lækker, behagelig og intens.

Selvom følelsen var anderledes, må jeg erkende at apparatet i den grad gjorde sin virkning. Der gik ikke længe inden orgasmen indtraf, her var tale om en af de gode! Såfremt man har længere tid en blot en kort frokostpause, vil jeg mene der skulle være rig mulighed for at holde legen kørende et godt stykke tid, ved hjælp af de mange styrkeniveauer.

Alt i alt var jeg rigtig godt tilfreds med mit nye stykke legetøj og vil næsten gå vidt som at sige at her er stor chance for orgasmegaranti (fra en kvinde der ikke kommer sovende hertil).

Er du som jeg til Magic Wand og de kraftige vibrationer, må konklusionen være at Womanizer +Size vil bringe stor glæde i hjemmet (måske ikke til manden, der hurtigt kunne føle sig overset). Et lækkert og handy stykke legetøj, der giver en helt ny og anderledes følelse- på den gode måde! Eneste negative punkt må være prisen, der er i den høje ende. Men som vi før har talt om, kan det på længere sigt godt betale sig at investere i kvalitet når det kommer til ens legetøj. Det mærkes tydeligt når et kvalitetsprodukt kommer mellem hænderne, og så kan det altså bare holde til så meget mere og så meget længere!

Til de af jer der er bekymret for stakkels Pinky, må jeg desværre indrømme at den ikke har været i brug siden Womanizer kom ind af døren…RIP

Psssssst….. Womanizer +Size fås lige nu på tilbud ved Sexshop

Author

3 Comments

 1. “Blowjob” til kvinder er blevet det nye sort indenfor sexlegetøj.

  Oplev ultimativ nydelse med Satisfyer, der er en skøn klitoris stimulator (En billigere udgave af womanizeren), der er lavet ud fra en helt ny teknologi, der stimulerer kvinden på en helt ny måde.

  Satisfyer fås i hele 5 forskellige modeller.
  se og læs mere om dem her:
  Satisfyer 1. : https://goo.gl/uDM1yY – pris: 299kr.
  Satisfyre 2. : https://goo.gl/Nh77mC – pris: 379kr.
  Satisfyer Pro 2. : https://goo.gl/MXdYOT – pris: 439kr.
  Satisfyer Penguin : https://goo.gl/ryAaec – pris: 499kr.
  Satisfyer Pro Deluxe : https://goo.gl/jsxMOg – pris: 599kr.

 2. I do not even know the way I stopped up here,
  but I assumed this put up was once great. I do not recognise who you are however definitely you are going to a well-known blogger if you are not already.
  Cheers!

 3. We stumbled over here by a different web address
  and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to going over your web page repeatedly.

Write A Comment