størrelsen

Som I måske allerede har gættet, er vi ude i den klassiske svada om svaberen (indrømmet, ordkløveri er ikke en spidskompetence)

I dag handler det om størrelsen- yep, størrelsen på pikkemand. For hvad betyder den egentlig?

En klog mand (eller kvinde der ville styrke hans selvværd), sagde engang de berømte ord:

”Det er ikke størrelsen men gørelsen”

En sætning der lige siden er blevet anvendt igen og igen, men hvad betyder det lige?

Når man tænker på hvor meget tid, især mænd, bruger på at fundere over penisstørrelsen, skulle det være overraskende hvis det faktisk viste sig, at det ikke betyder særlig meget for kvinden…

En dag sad jeg og funderede- Hvad vidste jeg om størrelser?

Naturligvis havde jeg tusindvis af gange været i kvindeligt selskab, hvor netop penisstørrelsen blev drøftet.

Især i forbindelse med et nyt knald, var det langt fra utænkeligt at en nysgerrig høne ville stille spørgsmålet ”var den stor?” – Faktisk var det uundgåeligt…

Svaret der kom retur var oftest noget i stil med ”den var ret almindelig”-  Hvilket på kvindesprog betyder, at den var ret almindelig.

Sandheden er nemlig at de fleste mænd, hverken er gigantisk store eller ulideligt små- De er et sted midt i mellem. Måske hælder de lidt over eller under gennemsnittet. Ligesom pikken oftest skæver mere til den ene, end den anden side.

Alligevel er der tabu forbundet med at have en lille tissemand. Det er bestemt et forståeligt kompleks for manden der er indehæver, for han har siden omklædningsrummets ulidelige tid, har været vant til at sammenligne sig selv med andre.

Præcis på samme måde som vi kvinder gør det, når det kommer til bryster, kilo, behåring osv…

Men faktisk tror jeg at det er et lige så stort tabu for kvinder, at tale om hvis den er lille. I hvert fald hvis det er et kærestepotentiale vi er ude i.

Er der til gengæld tale om en stakkels onenighter, er kvinder desværre mindre søde og slynger gerne ud med detaljer om hans mindre vedhæng.

Sjældent har jeg hørt en kvinde tale om at hendes mands penis, ikke havde en tilfredsstillende størrelse.

Hvorfor? Fordi det siger noget om at han ikke kan levere og tilfredstille. Men er det virkelig sådan det er, eller var der noget om at det faktisk ikke er størrelsen men…?

Jeg tænkte tilbage på egne oplevelser og forsøgte at genkalde mig tidligere knald og ikke mindst deres størrelse. Skal sandheden frem, var det faktisk ikke mange jeg huskede disse detaljer om.

Psst… Lige nu holder Sinful lækkert efterårs udsalg- SPAR op til 60 % 

 

Meget huskede jeg de kære mænd for, men størrelsen var åbenbart ikke en af dem.

Alligevel var der få, hvor jeg huskede størrelsen som mindre imponerende. Men var det hvad der havde gjort mændene bemærkelsesværdige? Ikke umiddelbart…

En af de mænd med et mindre vedhæng der kom til min erindring, huskede jeg faktisk som værende yderst tilfredsstillende i sengen. Bevares, den havde været mindre end gennemsnittet.

Men hvad der primært gengav oplevelsen, var tanken om hans overvældende maskulinitet og hvorledes han havde båret mig fra køkkenbordet ind i soveværelset, og derefter slikket mig til en pragtfuld orgasme.

Det kan godt være selve penetreringen ikke havde føltes enorm, men alt det udenom (som vi kvinder altså nu engang elsker) havde været eminent. Og det var faktisk det jeg huskede ham for.

Han havde bestemt været en god elsker – lille pik eller ej.

Der havde naturligvis også været mindre heldige oplevelser, hvor mænd med mindre vedhæng, ikke havde formået at levere. Jeg tror dog overordnet at det havde noget at gøre med, at deres seksuelle tilgang ikke var optimal.

Der var nemlig bestemt også mænd af almindelig eller endda stor størrelse, der i den grad havde formået at fucke up – bogstavelig talt.

Den endelige konklusion måtte derfor være, at det faktisk ikke er størrelsen der gør sig gældende, når det kommer til mandens seksuelle præstation.

Det kræver nemlig langt mere finesse at tilfredsstille en kvinde, end blot og have værktøjet i orden!

Flere af mine veninder havde gennem tiden fortalt decideret skrækhistorier om deres møde med anakondaer. Det kunne faktisk komme så vidt at en kvinde blev så bange for en stor svaber, at hun ikke ønskede at dyrke sex med ham.

På den måde var lykken altså ikke altid en stor pik…

Når det så er sagt, betyder det jo ikke at man ikke kan værdsætte når en mand er godt veludrustet. Det oplevede jeg selv for ganske nylig, i mødet med den generte mand X, som i den grad overraskede glædeligt- Læs med HER


Author

5 Comments

 1. Jeg vil som udgangspunkt sige at det ikke er størrelsen med gørrelsen. Stødte dog engang på en meget meget lille en, og der var altså ikke meget og arbejde med. Uanset hvor godt han så kyssede 😉

 2. For most up-to-date news you have to pay a
  visit the web and on web I found this site as a best web page
  for most up-to-date updates.

 3. Hey there! I’m at work browsing your blog from my
  new iphone 4! Just wanted to say I love reading through
  your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work!

Write A Comment