I am alive

Travl ny

Som flere af jer har bemærket, er der i den grad blevet stille på bloggen den sidste tid. Det er beklageligt og absolut ikke fordi der mangler emner at skrive om, snarere tværtimod. Heldigvis er det jo sådan at temaer som sex, forhold, mænd eller pinlige historier generelt, aldrig rigtig går af mode, og gudskelov for det. Jeg må også erkende at jeg savner at dele mine og tøsernes samtaler og tossede historier med jer.

Anyway, som jeg kort fortalte for ikke så længe siden, skyldes stilheden på bloggen nye arbejdsforhold, det er jo selvfølgelig positivt. Jeg er således hverken død, har mistet min computer, evnen til at skrive eller noget som helst andet dramatisk- Just in case nogle gik og var virkelig bekymret for mit velbefindende (hvilket I naturligvis ikke bebrejdes)

Okay, kan man så ikke blogge fordi man har fået et job tænker du måske? Selvfølgelig kan man det. Jeg må simpelthen indrømme at energien bare ikke har været til det. Mit nye arbejde involverer nemlig meget computer, hvilket ikke giver den største lyst til at spendere sin sparsomme fritid foran skærmen. Og når jeg siger meget computer, så mener jeg rigtig MEGET! Faktisk er det gået så vidt at jeg de sidste par uger har fået vand i benene. Yep du hørte rigtigt, jeg har fået “flyveben” – Nu den heldige indehæver af ekstremt fede lægge (som om man ikke have nok kropslige problemer i forvejen!)

Efter at have været færdiguddannet i et halvt år og ledig, er det utrolig befriende igen at få noget at rive i. Jeg bliver bare aldrig typen der er god til ikke at have noget at stå op til (er nok de færreste der er det). Jeg er af natur en natteravn, og skal jeg ikke noget dagen efter, nyder jeg hellere nætterne end dagene. Natten er her hvor jeg føler mig mest frisk, kreativ (eller mangel på samme) og generelt bare velfungerende. Jeg ELSKER natten. Da jeg var sammen med M, blev disse nætter ofte udnyttet i fulde drag, som I ved, og det kunne ofte gå hen og blive de tidlige morgentimer før vi var færdige med at udøve diverse seksuelle eskapader.

Således går det jo altså til, at der hurtigt bliver vendt om på nat og dag. Ofte kunne det blive op ad formiddagen inden jeg kom op, og en lille morfar sidst på eftermiddagen var heller ikke af vejen. Hyggeligt ja, sundt- no way!

Så det er klart fantastisk at være kommet i gang. Ikke kun for døgnrytmens skyld, men i det hele taget også det med at komme ud på den anden side af uni, og rent faktisk bruge det til noget (også selvom man ind i mellem tager sig selv i at tænke over hvad de sidste fem år er gået med, og hvad den tillærte viden egentlig bunder i?)

Det nye job er meget selvstændigt og en del af arbejdet kan gøres hjemmefra, hvilket igen kræver en del selvdisciplin. Denne formår jeg dog at opretholde forbløffende let. Jeg vil naturligvis gerne yde mit bedste, men nyder samtidig også strukturen der igen er kommet i min hverdag. Så det er faktisk mit liv lige nu, work work work….

Når det så er sagt, er der naturligvis stadig en masse dejlige samtaler med tøserne, der i denne tid står mere på telefonsnak end face to face. Men det betyder altså, at der stadig er masser af underholdende og eftertænksomme emner at tage hul på.

Jeg håber virkelig ikke at min ”silence” periode har kostet alt for mange af jer skønne læsere, og jeg lover at oppe mig i nærmeste fremtid. Allerede fra i morgen kan du læse med når det handler om mænd og deres evige hang til at sende pikbilleder! Hvilket der sgu ikke er meget Romeo og Julie i. Hvad blev der af romantikken?

Stay Tuned, og fortsat god lørdag aften <3

3 tanker om “I am alive

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.