doggystyle

Hvorfor er det egentlig, at alle mænd elsker doggystyle?” spurgte min veninde Sarah eftertænksomt en dag.

Hvornår det lige var sket, at jeg var blevet Hønsegårdens uofficielle sexguru ved jeg ikke? Ikke desto mindre havde jeg naturligvis svar på tiltale.

Først og fremmest er det noget med det visuelle. Når han knepper dig bagfra har han udsigt til hele herligheden- Samtidig er der et rent dyrisk aspekt” startede jeg belærende.

Når han tager dig i den stilling, er der jo virkelig mulighed for at give den gas og føle sig som en rigtig hingst, komme helt i bund du ved. Ikke nok med det, så kan han også tage fat i bagdelen eller stikke den nogle klask hvis det er det han vil

Sarah der var kendt for sin blufærdighed (hvilket gjorde det umådelig svært, ikke at chokere hende i ny og næ), udstødte et halvkvalt støn:

”Jamen det er jo netop det der er det værste ved den stilling! Alt er bare så out there. Det hele blævrer og dingler” sukkede hun.

Jeg kunne ikke umiddelbart se hvad der overhovedet skulle kunne blævre på min venindes fedtfattige krop, men var alligevel klar over hvad hun mente.

Det fik mig til at tænke tilbage på et foredrag med Jakob Olrik, jeg så for nogle år tilbage. Her illustrerede sexologen netop scenariet, om at tage kvinden bagfra.

Olrik sagde noget i stil med:

”JA for fanden jeres røv ser stor ud i en doggystyle og ja, det hele klasker og vibrerer! VI ELSKER DET”

– Det var eddermame da ærlighed der ville noget.

Sarah fortsatte sin nyerklærede krig mod stillingen:

Jeg synes bare ikke det er særlig intimt, det bliver så hårdt. Der er slet ikke plads til fysisk berøring eller kys! Desuden kommer mænd altid i den stilling, så man ved bare at den betyder det snart er slut. Jeg kommer næsten aldrig i doggystyle!”

Sarah havde bestemt nogle pointer. Men det er jo netop det, der gør sex så fantastisk. Alle de forskellige variationer og muligheder. Det ene øjeblik befinder man sig i en intens missionær, det næste er man revet om på alle fire og bliver taget hårdt bagfra.

Sarah havde da også ret i at stillingen ikke var den mest charmerende. Faktisk mener flere kvinder at deres krops fremtræden, når de befinder sig på alle fire, ikke er flatterende. 

Jeg skal også gerne indrømme, at jeg selv ind i mellem havde kastet blikket ned ad mig selv og tænkt mit, når jeg lå der med røven i vejret. Dette var heldigvis noget som jeg med tiden, havde formået og bevæge mig udover.

Formålet med lige at sige hej til brysterne, der i givne stilling minder mest af alt om halv-smeltede Toblerone stykker, var bare ganske unødvendig.

Dette er noget jeg gennem årene har lært mig selv, og det har taget lang tid. Nemlig ikke at fokusere på, hvordan man ser ud under sex. Det kan det kun anbefales enhver kvinde at arbejde med.

Sex bliver simpelthen bare noget ganske andet for begge parter, når man i stedet for at koncentrere sig om hvordan man tager sig ud, fokuserer på at være til stede og give sig hen. På den konto har mit sexliv i den grad forbedret sig, siden de yngre dage.

Faktisk oplevede jeg nu, at det var under sex mit forhold til kroppen var mindst anstrengt. Sært, ikke?

En fræk juleoverraskelse til dig selv eller kæresten…


Da Sarah og jeg havde drøftet den kære doggy frem og tilbage et stykke tid, endte det med at jeg gav min veninde et alternativ.

“Hvis du ikke gider op på alle fire, hvorfor så ikke bare smide dig fladt på maven og smække en pude under røven?”

Stillingen var stadig bagfra og han kom stadig godt i bund, samtidig var den en del mere intim, da der opstod bedre mulighed for at kysse og kæle, hvilket jo netop var hvad min veninde savnede.

Tja, det var selvfølgelig også en mulighed” svarede Sarah eftertænksomt….

Læs også: Dyrk en ny sexstilling hver dag!

Author

10 Comments

 1. Hvor er det sjovt, at du skriver om dette. I morgen skal vi hos Miss Grey debatere, hvorfor kvinder netop elsker Doggystyle. Jeg tror nemlig, der nærmest er flere kvinder, som er vilde med denne.

  KH Miss Grey Redaktøren
  http://www.missgrey.dk

  • God i sengen Reply

   Hvor pudsigt 🙂 Ja det tror jeg I har helt ret i, som det fremgår af indlægget er jeg selv fan 😉

 2. Jeg må indrømme jeg har det som Sarah.. Jeg kan ikke lide at være så blottet om man er i doggy og er ikke tilpas.

  • God i sengen Reply

   Det er netop pointen. Nyd stillingen og nyd ham 😉

 3. JEG synes det er én af de fedeste stillinger, og jeg er så vild med at mærke ham helt i bund og det hele af ham! Og et klask eller 5 er også lækkert!

 4. Jeg har som din veninde i teksten en smule svært ved at give mig hen i doggy, netop fordi jeg føler det hele gynger. Jeg beundrer kvinder der hviler 100 procent i sig selv under sex, og vil klart forsøge at tage råddet til mig og bliver bedre.

Write A Comment