sex

Vi har hørt den før. Sex skal være spændende. Spændende som det er i begyndelsen, når vi lige har mødt en ny partner eller går hjem med et tilfældigt engangsknald. Alt kan ske, intet er forudsigeligt. Hvad er en af de største årsager der angives, når talen falder på utroskab? At vedkommende savnede spænding. Men hvad er det egentlig for noget med spænding og sex og hvorfor hører de til angiveligt sammen?

Vi er nok enige om, at der kan være noget utrolig lækkert i at havde sex med en person man kender godt. Det skaber tryghed, når vi kender hinandens kroppe og hver en afkrog. Vi ved hvad den anden kan lide og ofte, er det her sex for alvor kan gå hen og blive rigtig godt. Alligevel er der bare noget over hemmelig sex. Her taler jeg ikke nødvendigvis om utroskab, selvom det klart indgår i kategorien. Nej, der er mange typer ”hemmelig” sex.

Et scenarie kunne være at man lige er blevet single og lidt for hurtigt møder en ny. Er du som jeg fra provinsen, ved du hvor hurtigt sladderen kan gå i et lille samfund. Er man netop blevet single, er det ikke sikkert man har lyst til at ekskæresten, eller andre for den sags skyld, finder ud af at en ny allerede er i kølvandet. Så hvad gør man? Holder det hemmeligt naturligvis.

Inden du ser dig om, er du og den nye flamme på en tophemmelig sexmission. Ingen må kende til jeres seksuelle eskapader. Den nye elsker, der naturligvis ikke har intentioner om at afbryde relationen, indvilliger naturligvis og pludselig er det som om at jo mere I taler om at hemmeligholde missionen, jo frækkere bliver det hele.

Hemmelig sex er nemlig frækt, fordi det er spændende. Men hvorfor er det spændende? Fordi ingen må vide det. Her er en reel fare for at blive opdaget. Desto mere I taler om at ingen måde vide noget, desto vildere bliver I på lagenerne. Sammen har I skabt en affære, også selvom her ikke nødvendigvis er tale om utroskab.

Jeg selv kan nikke genkende til ovenstående scenarie og mener bestemt at der er noget frækt over hemmelig sex. Ind i mellem viser det sig faktisk også, at det slet ikke længere er så spændende, når først katten er ude af sækken og forholdet bliver officielt, eller legitimt om man vil. Præcis som det er med parforholdet, sker det, at tingene går hen og bliver ordinære. Spændingen forsvinder langsomt i takt med at I bliver mere fortrolige med hinanden. Det er sjovt at tænke på at jo mere intime vi som par bliver mentalt, desto mindre intim bliver sexen mellem os.

Måske derfor så mange forføres af fantasien om at gøre det med en fremmede?

Jeg selv havde netop en veninde, der for tiden havde hemmelig sex. Sex hun beskrev som yderst tilfredsstillende. Jeg siger ikke at min venindes sex ikke var god, hvis den var officiel. Men tror dog klart at spændingsfaktorren steg en del, i takt med at forholdet blev hemmeligholdt.

Det er sjovt at tænke på, hvorledes vi mennesker ofte tiltales af det forbudte og forbinder det frække og spændende med noget hemmeligt, mens vi samtidig er kæmpe suckers for tryghed og det velkendte. To sider der ikke går specielt godt hånd i hånd.

Handlede det i virkeligheden om at vi altid vil have det modsatte af det vi har, kunne jeg ikke lade være med at spekulere…

 

Læs også: Orgasme på tube- Virker det?

Author

Write A Comment