Giv ham det perfekte handjob

Handjobs er faktisk ikke noget, kvinder særlig ofte taler om.

Blowjobs ja, men en god gammeldags spiller – not so much.

Det er egentlig sjovt. For et godt handjob, kan sende manden direkte i den syvende himmel. For kvinder der ikke bryder sig om at give blowjobs, kan det også være et rigtig godt alternativ.

Og hvor svært kan det lige være?

Det er jo bare hurtigt frem og tilbage, ikke?

Mange mænd er faktisk enige om, at kvinder ofte ikke mestrer kunsten: Det gode handjob.

Måske fordi kvinder har tendens til at undervurdere, at her faktisk er tale om en ”teknisk ydelse” på højde med blowjobbet?

Derfor kommer her en lille handjob-guide. Hvem ved, måske han skal forkæles lidt ekstra de kommende dage?

Varm ordentligt op

Giv dig god tid når du beslutter han skal forkæles med et godt handjob. Start med at varme op. Kys en masse og lad dine hænder vandre på hans krop (ikke penis). Kør blidt neglene op og ned af inderlårene, strejf gerne pungen.

Husk: en pirrende opvarmning virker på samme måde på ham, som den gør på os.

Brug masser af fugt

Hav gerne en god flaske glidecreme ved hånden, når du beslutter at påbegynde handjobbet. Der er ikke noget værre for en mand, end en tør hånd der hårdt river op og ned i hans kæreste ejendel. Har du ikke glidecreme ved hånden, så brug spyt og gerne masser af det. Jo mere jo bedre.

Husk: At fugt også er nødvendigt, når du bevæger dig længere ned til pung og mellemkød. Så brug det gerne gentagende gange under processen.

Sørg for en ordentlig stilling

Ofte kan det give krampe i hånden eller gøre det svært at tage ordentligt fat, hvis du ikke er i rette stilling. Den bedste stilling når du skal udføre handjob, er at sætte sig på knæ mellem hans ben og lade ham ligge ned. På denne måde kan du let komme til hele området og har også mulighed for at bruge begge hænder samtidig. Alternativt kan man sidde på hans bryst med bagdelen mod ansigtet, på denne måde får han også lidt lækkert at kigge på imens.

Selve handjobbet

Når du starter med at berøre penis, kan det være utrolig pirrende for manden, hvis du blot nusser den lidt i begyndelsen. Kør dine fingre blidt op ad skaftet og evt. tommelfingeren rundt på hovedet. Så er det tid til for alvor at komme i gang.

Der er ingen der siger at man kun må bruge en hånd. Faktisk er begge hænder en rigtig god ide. Start handjobbet med at tage fat om roden med den ene hånd og kør langsomt op og ned, skift her gerne mellem hænderne.

Du må gerne lade din håndflade køre hen over hovedet ind i mellem, det synes de fleste mænd er dejligt. Bare husk at der skal være godt vådt! Skift gerne rytme og veksel mellem langsomt og hurtigt niveau, så bliver det hverken ensartet for dig eller ham.

Læs også: Den store blowjobguide 

Husk at følge vinklen på hans penis, så du ikke vrider den en vej, hvor den ikke hører hjemme (let’s face it, de færreste står lige ret)

Og så er det altid vigtigt at forholde sig til boller og mellemkød, både når vi taler blow og handjobs. Bruger du ind i mellem kun bruger en hånd på skaftet, så før den anden længere ned. Lad hånden røre og nusse hans pung og bevæg gerne fingerende endnu længere ned.

Mellemkødet på manden besidder rigtig mange nerver og er således en erogen zone, hvor det er dejligt for ham at blive rørt, men også trykket. Sørg igen for at fugte godt, mens du lader dine fingre trykke blidt på mellemkødet. Du vil hurtigt kunne mærke på ham om der skal trykkes hårdere, det er individuelt fra mand til mand.

At anvende denne metode kan være den sikre vej til hans orgasme, hvis du samtidigt spiller hans penis.

Mod klimaks

Når et stykke tid er gået og han er varmet godt op, kan du begynde at sætte tempoet op. Hvor hårdt du skal holde om skaftet vil være en individuel sag, spørg ham gerne.

Du kan også altid aflæse kroppens signaler. Stønner han mere eller mindre? Det vil give en ide om, hvad han finder dejligt. Ofte vil der skulle ensartethed og tempo til, før man når orgasmen.

Er du i tvivl så spørg

Netop det at spørge sig frem, kan ikke siges ofte nok. Alle mænd er forskellige og mens nogle foretrækker det hårdere, er andre til en blidere tilgang. Specielt når det kommer til grebet om penis. Han behøver ikke udspørges til mindste detalje, men det er muligt at komme med små spørgsmål undervejs. Det er ok at sige ”skal det være hurtigere/hårdere/langsommere/blidere.”

Det vil i sidste ende gøre oplevelsen bedre for jer begge.

Så er det ellers bare at sætte i gang.

God spiller 😉

Psssst. Kender du Tenga Egg? Det perfekte legetøj til at pifte handjobbet op

En tanke om “Giv ham det perfekte handjob

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.