“Han kunne ikke få den op at stå”….

mand-001

”Jeg forstår det altså ikke” proklamerede Sarah da hun ringede forleden. ”Han siger han aldrig har tændt så meget på nogen før- og så kan den ikke få den op at stå?”….

Som i måske husker, var min veninde Sarah for nylig ”kommet til” at gå i seng med sin bedste ven gennem mange år. Efter flere dybdegående samtaler, var hun dog kommet frem til at denne “fejl” ikke måtte gentage sig. Det viste sig at Sarahs motiver nok snarere havde handlet om behov for opmærksomhed og nærvær, fremfor følelser eller tiltrækning. Alligevel havde ”fejlen” nu formået at gentage sig tre gange.

”Da han endelig fik den op, måtte han hele tiden holde igen for ikke at komme” sukkede min veninde opgivende. Jeg trak analysebrillen op af skuffen. Som jeg huskede episoderne var ”problemet” både sket første og tredje gang parret var sammen- anden gang havde historien ikke meldt noget om ”slattenper”.

”Det giver mening” sagde jeg efter lidt overvejelse. Sarahs ven havde aldrig lagt skjul på, at han syntes hun var en umådelig flot pige med en vanvittig tiltrækkende krop. Grundet venskabet havde han dog aldrig fået lov at nærme sig. Da min veninde en dag pludselig (spørg’ mig ikke hvor det kom fra?) fik den skøre ide at de nu skulle have sex, var vennen naturligvis begejstret og med på legen…. Anyway…

Man kan vel egentlig ikke fortænke manden i at få lidt præstationsangst. Efter ti år, får han endelig (og uden varsel) lov til at åbne “Pandoras æske”.

 ”Men han har jo været sammen med sindssygt mange kvinder- jeg forstår det ikke” fortsatte Sarah. True- men manden havde jo ikke før været sammen med sin bedste veninde som han i årevis havde været tiltrukket af. Det interessante ved historien var jo så, at der ikke havde været et såkaldt problem anden gang parret var sammen.”Havde i på daværende tidspunkt snakket om hvad der skulle ske med jer?” spurgte jeg, nej det havde de ikke. Derimod havde Sarah inden tredje gang fandt sted, forklaret sin ven at de ikke længere skulle være sammen seksuelt,  ”var jeg så dårligt et knald?” var hans respons. Og nej det var han ikke (bortset fra når den ikke ville op og stå). Problemet var bare, at min veninde havde fundet ud af hun ikke var seksuelt tiltrukket af sin ven, og skulle forholdet bevares måtte legen stoppe, så langt så godt.

Så var det jo så bare at legen ikke stoppede og jeg overrasket udbrød ”Af hva’ skete der?” da Sarah ringede og fortalte om nylige episode.

Det måtte derfor konkluderes at der ikke var noget at sige til vennen, efter afvisningen, blev taget med storm da Sarah endnu engang lagde op til sex. Som det var set før, virkede værktøjet ikke. Jeg var ret sikker på han mente det, når han sagde han fandt Sarah umådeligt tiltrækkende. Det var jo netop hele problemet. Tænk endelig først at få lov, få taget det væk igen, og så endnu engang få lov. Vennen var tydeligvis forvirret, men ønskede samtidig at præstere det bedste overfor Sarah når han endelig fik hende.

Det gav faktisk god mening, og vi blev enige om at det ikke handlede om at min venindes ven ikke tændte på hende eller var impotent for den sags skyld, snarere tværtimod.

Jeg afsluttede samtalen med at spørge hvad Sarah nu havde tænkt sig med forholdet. ”Det kommer i hvert fald ikke til at ske igen!” var hendes svar….

2 tanker om ““Han kunne ikke få den op at stå”….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.