brud

Det næste stykke tid vil I opleve at der kommer nye gæsteindlæg til siden. Jeg har nemlig været rundt i Hønsegården for at høre hvad der rører sig, og det er ikke så lidt skulle jeg hilse og sige. Her synes jeg det kunne være interessant at få pigernes egne ord omkring, hvad de hver især går og tumler med.

Denne uge byder jeg velkommen til min gode veninde Lotte, der netop er blevet single. Hvad får en til at tage beslutningen om at gå fra en kæreste og hvilke overvejelser gør man sig? Hvordan håndterer man efterfølgende bruddet? Og hvad med hele det famøse dating-helvede man høre så meget om? Tag godt imod Lotte og hendes første blogindlæg nogensinde.

 

Hej fremmede.

Det ingen hemmelighed at jeg netop er blevet single. Jeg har efter 3 år valgt at det er på tide, at være alene igen.

Det foregik sådan, at forholdet i næsten et år havde haft for mange unødvendige skænderier, og en stor usikkerhed på om dette var det rigtige, var begyndt at vokse inden i mig. Skulle jeg blive hos ham og virkelig kæmpe for at få det bedre og kunne jeg det? Eller skulle jeg tage min 27 årige røv og komme ud og opleve verden på ny, alene?

Mine veninder var gode til at fortælle mig at jeg snart skulle tage stilling til, hvad jeg ville med forholdet, er du ude eller inde? Jeg vidste det simpelthen ikke. Jeg kunne ikke slippe ham, før jeg var helt sikker på at der virkelig ikke var flere chancer at give.

Efter nogle måneder på denne måde fik jeg nok og vidste med sikkerhed, at dette forhold ikke var min fremtid. Jeg fortalte ham at jeg ikke ville mere og snarest måtte flytte.

Fjorten dage efter havde jeg arrangeret flytning og fået husly, men ugerne op til var virkelig også de længste og værste jeg nogensinde har haft. På hjemmefronten, i flytterodet, var der skænderier, tårer og snakke om, hvorvidt det nogensinde kunne blive godt, om og om, igen og igen..

Der var ingenting der kunne ændre min beslutning og nu cirka 2 måneder efter, kan jeg så småt mærke, at det hele nok skal blive godt. Jeg har det selvfølgelig svært og har dage, hvor verden bryder sammen og man har svært ved at forestille sig, om det nu virkelig kan blive godt igen. I har sikkert prøvet det og kender følelsen?

Nu som ny-single betyder det også dating, heriblandt Tinder. Jeg har aldrig prøvet eller brugt det før, men nu skulle det være. Det skal lige siges jeg stadig har en Tinder-date til gode. Men min mening om siden, hold nu op, hvor er det overfladisk! Folk kan udgive sig for hvem de vil være og ikke nok med det tænker jeg ”hvilken ordbog skal jeg købe for at fatte en skid af det nye kødmarkeds indirekte spørgsmål eller latterlige scorereplikker?” 

Vi forstår efterhånden alle hvad Netflix & Chill betyder, men som nævnt i tidligere indlæg her på GodIsengen (Læs: Betyder frokost egentlig frokost?) hvad er så frokost og hvad betyder det når man bliver budt på en kop the? Altså hvad er knald og hvad er andet?

Modsat er der også de direkte frastødende typer der skriver noget alla “min pik + din fisse = Sprøjt”. Hallo, jeg synes vi skal tage hatten af for de direkte og ærlige, det er sgu da noget man forstår. Desværre er de bare ikke så begavet eller tålmodige, at de kan formulere en mere passende replik. Det ville dog være nemmere, hvis vi alle kunne være mere ærlige. Tage billeder uden Photoshop eller filter (også selvom jeg gør det selv!) Skrive direkte til hinanden, hvad man kunne tænke sig eller hvad man egentlig mener. Og generelt bare droppe at udgive os for mere end hvad vi egentlig er.

Det ville bare være nemmere, men skal det være det? Sikkert ikke og i sidste ende ville det nok være forfærdeligt kedeligt.

Måske ændre jeg mening om det overfladiske Tinder-helvede og får en bedre forståelse af hankønnet. Muligvis bliver jeg klogere og lærer forhåbentligt nyt, men jeg tager en dag af gangen og glæder mig til at se, hvad min nye tilværelse har at byde mig.

Kærlig hilsen

Lotte 

Author

Write A Comment