”Er han ikke klar over hvad det gør ved min selvtillid? Manden er simpelthen nødt til at stoppe med at falde i søvn på mig!”

Lotte forsøgte at fastholde en alvorlig mine, men begge havde vi svært ved at undertrykke en fnisen, over den pludselige drejning samtalen havde taget.

Min gode veninde var begyndt at date en ny mand, lad os kalde ham Håndværkeren (for det var han)

Parret, der havde set hinanden et par måneder, befandt sig stadig på stadiet HOT. Faktisk måtte jeg erkende at kvalme og opkast, efterhånden var følelsen der overvældede min krop, ved deres blotte tilstedeværelse.

Anyway, jeg var naturligvis glad på min venindes vegne. Lotte var yderst begejstret for Håndværkeren. Jeg selv kunne da heller ikke frasige mig at værdsætte, at mit rullebord der havde vaklet det sidste halve år, nu igen stod solidt på benene.

– Yes gotta appreciate a handyman. Skulle man tro Lotte, var det ikke kun når han fiksede borde, at Håndværkeren var god med sine hænder.

Jeg havde allerede hørt vidt og bredt om parrets fantastiske sexliv og de to lå bestemt ikke på den lade side, når de tilbragte nat efter nat sammen.

Gang på gang troppede Lotte op herhjemme, søvndrukken og udbollet, efter endnu en nat i skurvognen (yes min veninde havde tilsyneladende noget med trailere. Læs også: En traumatiserende scoring i det vilde vest )

Nu var der dog sket det, at parret på det seneste var stødt ind i et par forhindringer. Det var netop hvad Lotte og jeg drøftede, denne morgen i vores køkken.

”Hvis nu det bare var sket en enkelt gang, kunne jeg måske lade den passere. Men hør nu lige her…” startede Lotte, og tog et ordentligt hvæs af cigaretten.

”Vi havde godt nok drukket en del, men det startede sgu meget heftigt ud. Han ligger der og slikker mig ik’. Pludselig kan jeg bare høre hvordan hans vejrtrækning bliver dybere. Så begynder hans hoved ligesom at hvile på mit lår. Jeg var mildest talt chokeret og udbrød naturligvis ”sover du?”. Hans hoved poppede op med det samme ”nej nej” hvorefter han bare begyndte at slikke lidt videre. To minutter efter sker det igen! Han sover fanme mellem mine ben”

Jeg stirrede chokeret på Lotte ”OMG hvad gjorde du så?”

”Jeg udbrød bare ”du sover sgu da”. Hvilket han selvfølgelig forsøgte at benægte. Men der var jeg ligesom tørret godt og grundigt ud. Så vi lagde os bare til at sove. Helt ærligt man, hvad giver du?

Jeg rystede på hovedet.

”Jeg er engang faldet i søvn oven på en fyr mens jeg red ham. Det var også i en ordentlig brandert” mumlede jeg.

Lotte, der var opslugt af egne tanker, ignorerede mig og fortsatte.

”Men altså som sagt, hvis det så bare havde været den ene gang”

Jeg havde næsten ikke nerver til at høre min stakkels veninde fortsætte, og fornemmede kraftigt hvor historien bar hen.

”Kan du huske her for et par uger siden, hvor vi var på det der hotel? Vi havde selvfølgelig bollet en masse og det var super lækkert. Nå men så skulle vi lige have en sidste omgang inden sengetid. Så jeg sidder der og rider ham, stille og roligt i mørket. Mega intenst, eller det troede jeg i hvert fald”

”Altså du sidder oven på ham?” gentog jeg spørgende.

Lotte nikkede langsomt.

”Yes. Lige pludselig kan jeg genkende den der vejrtrækning igen, tung og langsom. Mærke hvordan hans hænder bare ligger døde ned ad siden. Han sover kraftedeme igen”

Jeg spærrede øjnene op og nærmest hviskede ”hvad gjorde du så?”

Jeg frygtede en smule for håndværkerens velbefindende.

”Hvad fanden skulle jeg gøre? Det kunne jo ikke nytte noget. Jeg kravlede af og ned under dynen og faldt i søvn”.

Jeg var imponeret over min venindes håndtering af situationen og var ikke sikker på at jeg selv, ville have formået at vise en sådan overbærenhed. Lotte havde altid været kendt for sin store tålmodighed, især når det kom til mænd.

En evne jeg og flere af de andre høns ofte havde beundret.

Selvom jeg havde ondt af min veninde, kunne jeg ikke lade være med også at føle en smule med Håndværkeren.

Manden kunne jo ikke rigtig gøre for det, tilsyneladende var han træt. Hvilket der vel i sagens natur ikke var noget underligt i, han og Lottes mange bolleventyr den senere tid taget i betragtning.

”Nå men den tredje gang…” begyndte Lotte igen og tændte endnu en cigaret. Jeg gruede for, hvad der nu måtte komme.

”Denne gang havde vi været i byen. Til hans forsvar må jeg sige, at han var mega fuld. Men alligevel virkede det nu bare som om at det sagtens kunne lade sig gøre da vi ramte sengen. Ingen ”whisky dick” eller noget du ved”

”Whiskey dick”– Et begreb Lotte og jeg desværre af og til måtte ty til, der naturligvis omhandlede når en mand havde været så fuld, at han ikke kunne få den op og stå…

”Jeg besluttede at gå ned på ham. Han elsker min blowjobs” skyndte Lotte sig at tilføje Jeg nikkede bekræftende- Hvilken mand gjorde ikke?

”Nå, men det kørte bare og han lå virkelig og nød det kunne jeg høre. I hvert fald det første stykke tid, for pludselig bemærker jeg at der er blevet stille oppe på fronten. Jeg holdt derfor lidt igen, testede ham lige. Ja ja ganske rigtigt. Manden sover!”

Lotte stirrede bebrejdende på mig. Jeg vidste at der hertil kun var en ting af svare.

”Det dumme svin”

Lotte nikkede anderkendende

”Præcis. Så kravlede jeg altså også op og stak ham en lussing”

”A’ hvad gjorde du?” Dette var alligevel et overraskende træk fra min ellers tålmodige veninde.

”Jeg blev altså sur der. Desuden, hvad ville du selv have gjort?”

Jeg skød et øjenbryn i vejret, min veninde havde så ret. Desuden forstod jeg udmærket hendes frustration.

At falde i søvn under sex er en dødssynd i sig selv, men let’s face it, det kan ske for selv den bedste (som I allerede ved)

Men hele tre gange, det var sgu lige to for mange.

Håndværkeren der naturligvis var vågnet febrilsk, over det pludselige klask der ramte hans kind, opfangede hurtigt hvad der netop var sket, igen!

Han vidste med det samme at han befandt sig i en krigszone, og kastede sig lynhurtigt over min veninde med blide kys og søde ord.

Tilsyneladende forsøgte manden at bolle sig vej ind i varmen igen.


Lotte satte sig op i sengen.

 ”Vi skal lige snakke om det her. Du er simpelthen nødt til at stoppe med at falde i søvn når vi knalder. Det ødelægger min selvtillid. Stop det for guds skyld!”

Håndværkeren trak min veninde tæt ind i sine arme.

”Jeg synes du er så lækker. Jeg synes vores sex er fantastisk. Undskyld” hviskede han blidt og strøg hende over håret. ”Det sker ikke igen Lotte. Det lover jeg”

Min veninde mærkede hvordan de spændte skuldre langsomt løsnede sig og hvordan hendes forræderiske krop, blev afslappet og smeltede mod hans. Han nussede hende blidt over ryggen og kyssede fortsat hendes hår.

”Jeg var stadig pisse sur, men hvad fanden kan man gøre? Han er skide sexet” mumlede Lotte, og kiggede ned i gulvet, som skammede hun sig over sin lette overgivelse.

Jeg nikkede forstående ”har været der” tilføjede jeg blot.

Længe gik der ikke før parret igen lå tæt omslynget i hinandens arme, og endnu engang kastede sig ud i en intens omgang elskov. Denne gang faldt håndværkeren ikke i søvn!

Og så vidt jeg vidste, havde han faktisk ikke gjort det siden…

Har du husket og deltage i konkurrencen om en fræk julekalender fra www.sexshop.dk? Du kan stadig nå det. Hop ind på facebook.dk/godisengen.dk og deltag nu

Author

2 Comments

  1. Det har jeg også prøvet engang. Heldigvis er det kun sket en gang og jeg blev også skide sur. Det er ikke ok!

  2. Jeg må – med skam – indrømme det også er sket én gang for mig, mens jeg var HELT ung. En ungdomskæreste og jeg mødtes nogle år efter skoletiden, og da vi dengang var omkring de 20-21 havde vi delt en flaske vodka, og hun havde menstruation. Hun ville glæde mig, og jeg faldt desværre i søvn. Det måtte jeg høre en del for næste morgen, og jeg må indrømme, at det bestemt ikke var nogen rar oplevelse.

    Jeg lærte dog lektien, og det er ALDRIG sket siden. Så hellere melde klart ud, at man lige vil tage en lur sammen før man så giver den gas, hvis trætheden er så stor, at man ikke har energien til at give den ‘hele armen’… 😉

Write A Comment