Det afslører kvindes foretrukne sexstilling om hende!

Sexstilling

Forleden talte vi om den populære stilling doggystyle (læs: Derfor skal I dyrke doggystyle). Som jeg bekendtgjorde, var denne muligvis en af mine foretrukne sexpositioner.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på hvad det mon betød, at lige netop doggystyle var min favorit?

Det behøver naturligvis ikke betyde noget som helst andet, end at det er en helt fantastisk stilling hvor manden som styrende part, virkelig kan få lov og komme i bund.

MEN jeg (og de fleste andre kvinder) kan jo så godt lide at grave dybere og analysere lidt på sagerne (yes she said it!)

Hvad nu hvis min yndlingsstilling, sagde noget om hvem jeg var som person?

Et hurtigt kig på google afslørede faktisk, at jeg ikke var den eneste der dvælede ved tanken.

Ifølge sexexpert Gigi Engle var det nemlig ekstremt afslørende, hvordan kvinder dyrker sex. Aha

Gigi hævdede at den sexpostion kvinden favoriserer, siger en hel del om hendes grundlæggende personlighed som menneske.

Er hun omsorgsfuld, venlig, egoistisk eller endda udspekuleret?

Man kan drøfte hvorvidt disse udsagn er sande eller nærmere, en omgang gag og gøgl. Ikke desto mindre, kunne jeg ikke lade være med at læse artiklen og fandt resultaterne ganske underholdende.

Derfor får I her:

 

Det afslører kvindens foretrukne sexstilling om hende!

 

Doggystyle

Er kvindens foretrukne sexstilling en god gammeldags doggystyle (apropos!), betyder det at hun har tendens til at være udspekuleret (but then again, hvilken kvinde har ikke det?)

Udadtil elsker denne kvinde at lade sig dominere, hvilket netop er følelsen manden får, når han tager hende bagfra. I virkeligheden forholder det sig dog sådan, at hun i det skjulte besidder magten og ved det! Både i soveværelset, men også i livet, elsker hun tilsyneladende at opfylde andres behov og sørge for at alle har det godt. Men i sidste ende får denne kvinde, altid tingene som hun gerne vil have dem.

Spooning

Kvinden der har det bedst når I dyrker sex i ske, er en kvinde med et stort behov for tryghed. I skeen får hun en følelse af tæthed og intimitet. Denne kvinde kan lide det velkendte og behøver ikke spontanitet og vilde eventyr. Hendes personlighed er afslappet, rolig og jordnær. Hun har ikke behov for at vise sig frem eller få meget opmærksomhed, og ønsker en fast partner fremfor mange forskellige.

Cowgirl

Denne kvinde oser af selvtillid og elsker at være i kontrol. Når hun sidder oven på manden, har hun styringen og det er noget hun kan lide. Denne type kvinde har ikke noget imod at få beskidte hænder, så længe jobbet bliver gjort og hun besidder således, en stor ansvarsfølelse i alt hvad hun gør. Hun får ofte sin vilje og er vant til at tiltrække sig opmærksomhed, hvor end hun går.

69’eren

Denne kvinde kan have tendens til at være en smule gammeldags og faktisk også en lille smule skør- men på den gode måde. Hun er ligefrem, siger sine meninger og er aldrig flov over sin direkte og til tider, frembrusende adfærd. Denne kvinde er ofte med på den værste, da hun elsker at lade sig inspirere og prøve nye ting. Grænser er der ikke mange af, det er livet simpelthen for kort til!

Missionæren

Foretrækker kvinden missionæren som sexstilling, er hun sandsynligvis en klassisk ”naboens datter”- Ej at forveksle med kedelig. Denne kvinde har måske ikke behov for at gøre en masse vildt og voldsomt, til gengæld er hun ægte, venlig og ofte vellidt af alle. Hun sætter pris på trofasthed og intimitet. Sand wife material.

Læs også: Er 69’eren den mest overvurderede sexstilling?

 

 

4 tanker om “Det afslører kvindes foretrukne sexstilling om hende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.