DERFOR skal I dyrke doggystyle

doggystyle

Hvad er din favoritstilling egentlig?” spurgte X en dag.

Min favoritstilling? Jeg kan lide de fleste stillinger” svarede jeg – Hvilket var sandt.

”Men du må da have en favorit?” prøvede manden igen, der tilsyneladende ikke fandt svaret tilfredsstillende.

Egentlig var jeg ikke meget for at specificere noget. Min erfaring sagde mig, at kom man til at ytre sig om foretrukne favoritter i sengen, kunne mænd være tilbøjelige til fremtidigt at fokusere udelukkende på disse. Hvilket selvsagt blot ville risikere at gøre det trivielt.

Nuvel…

Der var vel nok et par stillinger jeg favoriserede, såfremt jeg skulle vælge.

Doggystyle er da meget lækkert” svarede jeg derfor.

Læs også: Ugens udfordring – Dyrk en ny sexstilling hver dag!

 

Jeg læste på et tidspunkt at doggystyle, er mænds ultimative favoritstilling.

Sjovt nok havde jeg ofte modsat hørt, at mange kvinder ikke var glade for stillingen – Og tilsyneladende ikke af de rette årsager.

Grunden til at mange kvinder ikke bryder sig om at blive taget bagfra, handler primært og endnu engang om det selvdestruktive kvindesind, hvor hjernen desværre får lov at overskygge lysten.

Hvad der bekymrer kvinden når hun ligger i en doggystyle, er nemlig hvordan hun tager sig ud.

Og ja, vi kan sagtens blive enige om at stillingen er ret så afslørende og det hele er out there! Bevares.

Paradoksalt nok, er det bare en af hovedårsagerne til mandens begejstring ved denne stilling. At han får frit udsyn til kvindens krop i al dens herlighed.

Det, og så selvfølgelig muligheden for at føle sig mandig, dominerende, stikke et klask i røven og hive hende lidt i håret 😉

Anyway jeg havde for længst lært at tilsidesætte mine kropskomplekser under sex, og må bare erkende at det er befrielse! Først her kan man for alvor give sig hen til fuldendt nydelse.

Det betød også at jeg ikke havde nogle problemer med at blive taget bagfra og ja, faktisk var det muligvis en af mine favoritter (når nu jeg skulle vælge!)

Som jeg ser det, er doggystyle en rigtig god stilling for både manden og kvinden og så byder den samtidig på et hav af muligheder for variation.

Jeg har således samlet lidt doggy tips sammen til jer.

Doggystyle DERFOR

Som nævnt er der flere forskellige muligheder for variation i en doggystyle. Hvad de dog alle har tilfælles er at manden bagfra, kan komme rigtig godt i bund- Og ja, det kan vi godt lide!

Den klassiske doggystyle med kvinden oppe på alle fire, er altid god. Den giver nemlig manden, det omtalte udsyn til alle herlighederne. For at optimere stillingen bedst muligt, er det vigtigt at kvinden svajer i ryggen. Jo mere desto bedre.

Mænd elsker ”svajet”. Det får numsen til at stritte og fylde, og fremhæver samtidig kvindens timeglasfigur – En sikker vinder. I denne stilling kan kvinden med fordel krydse knæene over hinanden, hvilket vil føles strammere og mere intenst for manden.

Som udgangspunkt har kvinden i den klassiske stilling, oftest armene udstrakt. Det er dog også en mulighed at hvile på albuerne, hvilket også skaber rigtig god mulighed for virkelig at stritte med bagpartiet og lave et overdådigt svaj. Det er en behagelig stilling for kvinden da den aflaster, og samtidig giver det manden en nærmest dyrisk følelse af ultimativ “bestigning”.

Det er synd at mange kvinder afholdes fra doggystyle, på grund af noget så ærgerligt som hvordan de tager sig ud.

Det giver faktisk rigtig god mening, hvorfor også kvinder får meget ud af denne stilling. Den er nemlig perfekt til g-punktet.

Som I sikkert ved, er g-punktet den erogene zone, der findes cirka 1-4 cm oppe i skeden på kvinden. Det sidder placeret ved skedevæggen ud mod maven/skambenet. Derfor skulle den bedste stilling til at ramme g-punktet også være, netop en doggystyle.

Det skal dog nævnes, at hvis I på g-punkts jagt, er der større chance for at ramme punktet hvis kvinden holder numsen højt og hovedet lavt. Modsat svajet, skal hun altså her skyde ryg- Tænk missekat…

En kæmpe fordel ved doggystyle, er muligheden for at stimulere klitoris under sex.

Ikke mange stillinger gør det så let som denne. Og let’s be real, de fleste kvinder opnår deres orgasme på denne måde, gennem stimulation af klitoris!

Her har manden perfekt mulighed for at stimulere hende, men det kan også være kvinden selv der gør arbejdet. Nogle kvinder foretrækker at gøre det selv, fordi de ved præcis hvordan de vil røres. Samtidig kan manden bedre koncentrere sig om at støde, klaske, rive i hår og hvad han nu ellers laver deromme!

En anden ting der kan pifte sagerne op, er muligheden for at tilføje en vibrator. Også her er doggystyle den perfekte stilling. Jeg kan anbefale en finger vibrator, der ofte er lettere at have med og gøre under sex, end en ”fuldvoksen” version.

Denne type vibrator er beregnet til at sætte på fingeren, og det kan både være manden eller kvinden der har den på. Hovedsagen er at det er utrolig lækkert for kvinden at blive stimuleret på klitoris under sex, og giver hende langt større mulighed for orgasme. Samtidig synes mange mænd faktisk, at det er frækt med sådanne vibrationer imens…

Psst… Sinful har en ganske udemærket finger vibrator af slagsen til blot 139,-

En af mine personlige doggy favoritter, vil jeg betegne som en mere lidenskabelig og intens udgave.

Her ligger kvinden helt ned på maven. Man kan med fordel lægge en pude under hendes underliv, så numsen løftes i vejret. I denne stilling kan manden både sidde op eller ligge ned oven på hende.

Det er en super intens oplevelse, især når han ligger henover hendes ryg. Det giver manden mulighed for at kysse kvinden under akten, både på munden, i nakken, på halsen eller øreflippen.

En ordinær doggystyle kan godt give fornemmelsen af at være langt fra hinanden og miste lidt af intensiviteten, fordi der ikke er mulighed for øjenkontakt eller kys. Denne version giver mulighed for at komme meget tæt på hinanden og er virkelig lidenskabelig.

Manden kan evt. have armene om kvindens hals når han ligger oven på hende, eller man kan flette fingrene ind i hinandens over kvindens hoved. Begge dele vil styrke nærværet og intensivere oplevelsen.

TIP:  For nylig tilføjede jeg lidt yoga, jeg netop havde lært til denne stilling. Kvinden ligger fladt på maven, mens manden tager hende siddende. Her tager hun fat i begge sine ben ved anklerne, således at de bøjes så langt bagover som muligt. Ja man ligner muligvis en kalkun (!) men jeg skal love for at det var en succes- og her kan han altså virkelig komme i bund!

Det var sådan set bare lidt tips og tanker om den kære doggystyle. En klassiker som jeg er ret så sikker på, aldrig går af mode…

Læs også God I Sengens populæreste indlæg nogensinde:

Hvorfor mænd elsker doggystyle

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.