Er jeg den eneste, som er ved at gå i sort over den danske kolde vinter? Hvor får man bare lyst til at gå i hi og ikke komme frem, før solens stråler igen bryder igennem!

Og det er muligvis også hvad der kommer til at ske. For når bare en kvinde har sin Macbook, what else does she really need?

Der er måske lige en enkelt sag, som kunne hjælpe lidt ekstra på at holde varmen under dynen. Og det er min nye ven kommer ind i billedet.

Det er ved at være et stykke tid siden, at vi har snakket om frækt legetøj her på bloggen. Meeen så for ganske nylig, dumpede en spændende sag fra Sexshop, pludselig ind ad døren.

I ved allerede, at jeg altid har været yderst dedikeret fan af de såkaldte Magic Wands vibratorer (og har vidst også erklæret dem min kærlighed, mere end en gang her på bloggen)

For helt ærligt, Magic Wands holder bare!

Efterhånden kommer de dog i et utal af variationer, størrelser og prisklasser. Jeg selv har prøvet en del, og været mere begejstret for nogle end andre.

Ved mit nye bekendtskab her, var også tale om en Magic Wand.

Nærmere betegnet en Tennahill Come Closer Magic Wand  (ja det var noget af et navn og skulle leve op til)

Selvom endnu en wand, ikke umiddelbart lød af noget nyt, bemærkede jeg hurtigt at her var en klar forskel.

Denne ’tryllestav’ havde nemlig noget, jeg ikke før havde set- Hele tre hoveder!

Var jeg klar? Det tror jeg nok at jeg var…

Jeg drejede mit nye stykke legetøj mellem hænderne. Overfladen var mat sort, med en smule sølv nederst på skaftet. Altså pæn og tilforladelig, hvilket jeg af mærkværdige årsager (da det ofte kun er mig selv der skal se på det), sætter pris på ved mit sexlegetøj.

En anden ting som jeg allerede vidste at jeg værdsatte, var størrelsen. Denne wand var nemlig mindre end de gængse, som oftest er temmelig store. Hvilket altså kun gør sig belejligt, når de skal bruges til nakkemassage. Den lå derfor også, rigtig godt i hånden 😉

Tennahill Come Closer Magic Wand er udstyret med blot to knapper, hvilken gør det dejlig let at navigerer rundt. Der er simpelthen ikke noget mere irriterende, end at fumle rundt i en masse smarte knapper, når man bare ligger der med ét eneste formål- ’to get off’

Selvom der kun var to knapper, havde den alligevel tre kontinuerlige vibrationer. Langsom, medium og hurtig (halleluja). Samt hele seks forskellige rytmiske vibrationsmønstre. Den kunne således, nok nogle trick.

Første indtryk var derfor ganske udmærket, men som I allerede ved, er dette jo langt fra den vigtigste del overhovedet.

Hvad der virkelig gælder, er naturligvis apparatets funktion i praksis.

Mine damer og herre, lad mig præsentere:

Tennahill Come Closer Magic Wand

Og hvad er det så egentlig lige for noget, med de der tre hoveder? Det skal jeg fortælle.

De tre silikonehoveder, der umiddelbart virkede bløde og fleksible, gav tilsyneladende mulighed for flere typer stimulation.

’Goplen’ var skabt til erogene punkter som klitoris, brystvorter osv.

’Peniskrogen’ til indføring analt eller vaginalt.

Og sidst men ikke mindst ’Tragten’, der var til følsomme områder som pungen.

Her var altså noget til både ham, hende og dem (Så tøser, det er nok ’Tragten’ I skal sælge den på derhjemme)

Endelig var det tid til prøvekøring, og jeg skal gerne afsløre, at jeg testede alle tre hoveder. Naturligvis.

Og helt ærligt, det er ret så genialt.

’Goplen’ der kom først, virkede præcis efter hensigten. Lidt for godt faktisk. Længe havde jeg ikke været i gang, før det var tid til at skifte hoved, hvis ikke turen skulle slutte lidt for hurtigt.

Generelt er dette nok primære årsag til min Wand fascination, at man altid er orgasmegaranteret.

’Peniskrogen’ fungerede som en dildo til indføring. Og det var nu også ganske udmærket. Primært er jeg ikke den største dildofan, og sværger som I allerede ved, til lækre vibrationer.

Men når det nu skulle være, må jeg erkende at den faktisk gjorde et ganske fint job. Materialet føltes rart og blødt, og ikke som det hårde plastisk man ind i mellem kan være uheldig at støde på i ’dildo-verdenen’.

’Tragten’ vidste jeg umiddelbart ikke, hvad jeg skulle stille op med. Men på kom den da. Den bidragede da også til let lette vibrationer i understellet, men som det også blev beskrevet tidligere, tror jeg den ville gøre sig rigtig godt på mandens pung. Her kunne jeg forestille mig at den virkelig kunne udøve mirakler.

En herre havde jeg dog ikke lige ved hånden denne dag, og således blev metoden ikke afprøvet. Af med ’Tragten’ og frem med ’Goplen’.

På dette tidspunkt var jeg der, hvor ’to ryk og en aflevering’ var alt der skulle til, før det hele var vel overstået.

– Og lad mig tilføje, jeg var yderst tilfreds!

Holder produktet hvad det lover?

Helt sikkert- og også mere til.

Kombinationen af et fint rent look, god teknisk snilde, og ikke mindst hele tre hoveder! Gør at her er tale om en Magic Wand i særklasse. Og så endda til en helt fair pris.

Pssst. Lige nu er der 30% på Tennahill Magic Wand ved Sexshop.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author

4 Comments

  1. Det er vidst et musthave når man ikke har en kæreste lyder det som om

Write A Comment