shoDer er sikkert nogle læsere der muligvis vil finde dette indlæg for meget og tænke- nu bliver det kraftedeme for ulækkert.

Som altid, er målet hverken at være grænseoverskridende, chokerende eller ulækker for den sags skyld. Det handler derimod om ærlighed og i allerhøjeste grad aktualitet. Sagen er den, at kigger vi på tiden som vi befinder os i, er sorte kys helt sikkert ganske aktuelt (og har sikkert været det meget længere end jeg har været bekendt med).

Til de der måtte sidde og tænke ”hvad fanden er det hun snakker om?”, kommer her den ganske korte og simple definition. Sorte kys, som det så charmerende kaldes i pornoindustrien, er ikke mindre end kys eller slik i anus! Here we go…

Hænger I stadig på efter denne udmelding, skal jeg forsøge at redegøre for hvorfor, dette lidt tabuagtige emne er så aktuelt. Det kan faktisk gøres ganske simpelt- fordi mænd elsker det! (og sikkert også kvinder…?)

Selvom det efterhånden er en del år siden, kan jeg tydeligt huske den første gang jeg blev konfronteret med mandens lyst til at blive udforsket oralt bagi.

Hollænderen var fræk, eksperimenterende og absolut ikke bange for at tage hvad han gerne ville have. Således opfattede jeg meget hurtigt, under et blowjob, at manden gerne så at jeg arbejdede mig længere ned eller bagud om man vil. For mig var det en utrolig grænseoverskridende oplevelse at skulle gøre det. Jeg kan huske at jeg ikke fandt tanken fræk, men nok nærmere lidt ulækker. Eftersom jeg var lidt småforelsket i hollænderen, ville jeg naturligvis gerne glæde ham og besluttede at prøve det af. Som sagt, mere for hans skyld end min egen.

Lige så vel som det ikke var noget jeg egentlig ønskede at praktisere, nærede jeg heller ikke behov for at få det gengældt og jeg ville så absolut hellere gøre det på ham, end selv at skulle modtage. Sjovt, men sådan var det og er det faktisk stadigvæk. Selvom jeg ved flere lejligheder har oplevet mænd bevæge tungen der om, må jeg indrømme at det bare ikke gør det store for mig- men fred være med det.

Som årene er gået har jeg oplevet en stor personlig udvikling seksuelt, hvilket nok ikke er unaturligt i takt med man bliver ældre. Her taler jeg blandt andet om at begynde og hvile mere i sig selv, få mere erfaring og generelt bare blive mere åben, nysgerrig og modig på det seksuelle plan.

Anyway, som årene skred frem skete det oftere og oftere at jeg hørte om de såkaldte ”sorte kys”.

Da ingen af os er ens og naturligvis ikke besidder de samme lyster, skal jeg ikke kunne sige at omtalte emne gælder alle. MEN, jeg kan garantere at der helt klart kan generaliseres når talen falder på om mænd værdsætter en våd tunge bagi, for det gør de.

Så hvordan har jeg det så med det lidt ømtålelige emne den dag i dag? Faktisk ganske udmærket. Det er naturligvis ikke noget jeg lyster at praktisere på en halv-svedig desperado der er slæbt med hjem i en tidlig morgenbrandert fra den lokale bodega. Men er manden lækker, renvasket og liderlig, ser jeg ikke længere nogen forhindring i at bevæge mig længere bagud,- nu er jeg jo alligevel der nede. Faktisk tænder det mig. Ikke så meget selve akten, men mere det at se hvor vild det gør ham. Har vi det ikke alle sådan? Der er da ikke noget federe end at mærke hvordan man tænder sin partner og vide at man er årsagen til hans vilde begær. Ifølge min erfaring bliver de ellevilde- hver gang!

Og så kan man da ellers lige tale om at udtrykket ”kys mig i røven” pludselig får en helt anden betydning…

 

 

Author

6 Comments

  1. Fedt du tager det op. Du har ret. Vi mænd kan rigtig godt lide det. jeg kan naturligvis tale for egen erfaring, men altså også kammeraters, det er faktisk noget der bliver drøftet. Desværre synes mange kvinder at skræmmes over at bevæge sig om bagi.

  2. Jeg må indrømme at jeg bare ikke kan få mig selv til det. Jeg synes det er ulækkert, det er lidt kedeligt når nu mange gerne vil have det 🙁

  3. Som kvinde må jeg lige tilføje at det er noget jeg selv elsker. Jeg har ikke noget imod at gøre det på en mand, men vil meget gerne have gengældt “tjenesten” 😉

  4. Just a Lady Reply

    Gjorde det første gang for nyligt – hold op en reaktion fra fyren. Han blev helt vild, hvilket naturligvis tændte mig fuldstændig. Smaskvåd på ingen tid 😀
    What’s not to like 🙂
    Men er egentlig ikke så vild med at får det gengældt… Det må der arbejdes på 😉

Write A Comment