Da pisken kom frem…..

parhj

Siden jeg mødte M første gang, har der ikke hersket tvivl om at vi sammen havde en fantastisk seksuel kemi. Faktisk tror jeg aldrig vi var blevet kærester, hvis ikke det havde været for den ualmindeligt gode måde hvorpå vi passer sammen i sengen. Det skal ikke forstås sådan, at der ikke er mere i vores forhold end tiltrækning og begær, men mere som at havde de ting ikke været så stærke fra begyndelsen, var der nok ikke blevet brugt mere tid sammen, sådan at vi havde lært hinanden ordentligt at kende. På mange områder er vi som dag og nat.

Anyway….. Det sjove ved den seksuelle kemi vi fra første møde oplevede var, at man ikke umiddelbart kunne sætte en finger på hvorfor det fungerede så godt?Ingen af os besad specielt bizarre eller mærkværdige lyster, og det var således ganske “normal” sex vi udlevede sammen. Det var som om at kys, kroppe og berøring bare gik op i en højere enhed. Vi vidste med det samme hvad hinanden kunne lide, fordi vores præferencer var meget ens.

Med tiden er det selvfølgelig blevet sådan, at som vi lærte hinanden bedre at kende udviklede forholdet sig. Selvom vi fra starten havde et temmelig godt seksuelt udgangspunkt, er tingene kun blevet bedre. Vi har lært endnu mere om hinandens erogene zoner, og da begge parter besidder et ret åbent, nysgerrig og temmelig lystent sind, har det været en naturlig del af forholdet at vi taler meget om sex og fantasier. 

Alligevel kan overraskelser heldigvis stadig forekomme og det er jo noget af det fedeste. Nytårsaften var virkelig en nat hvor M tog mig med storm. 

Netop mellem jul og nytår havde vi oplevet en af vores første store “parforholdskriser”! Som de fleste af jer nok kan nikke genkendende til, kan det altså være en tærende og hård omgang.

Anyway… Vi ved vidst alle også godt hvordan den bedste måde er at komme tilbage på sporet igen- Oh yeah baby, let’s get it on….

Godt beruset af bobler og et voksende begær efter at mærke hinanden igen oven på flere dages uvenskab, var vi begge rimelig opsatte på en ordentlig omgang hed sex. Om aftenens begivenheder var planlagt eller min kæreste lod sig rive med af stemningen skal jeg ikke kunne sige. Til gengæld fik jeg en af de frækkeste oplevelser jeg har haft. Det var ikke noget nyt i vores sexliv, at M ofte agerer den dominerende part, som ikke er tilbageholdende med at uddele en lussing, et klask i røven eller et lille kvælertag. Denne aften blev rollen dog alligevel taget til lidt nye højder. 

”Må jeg binde dig?” spurgte M. Spørgsmålet kom bag på mig- “ja”.

Jeg blev bundet til sengen, liggende på maven. Jeg fandt det ikke den mindste smule skræmmende, men derimod spændende. Hertil kom en efterfølgende seance af blide berøringer, nus og kys over hele kroppen, der ind i mellem blev afbrudt af et hårdt klask bagi. Det var en virkelig fræk kombination.

”Hvor er pisken?” spurgte han pludseligt. Pisken var en almindelig ridepisk vi sammen havde købt lidt i sjov på et marked tidligere på året. Den havde aldrig været i brug- før nu.

”KLASK”- stød gik gennem min krop da pisken ramte den ene balle.”Du er min” hviskede han. Der herskede ingen tvivl om, at han havde mig præcis hvor han ville.

Denne aften kunne nemt uddybes meget mere og jeg kan roligt fortælle at de spændende lege ikke stoppede før solen begyndte at stå op nytårsmorgen.

Jeg havde lyst til at dele en smule af denne frække oplevelse, for at pointere hvor fedt det er når man i parforholdet sammen kan være åbne og eksperimenterende. Det er jo netop oplevelser som denne (eller hvad man nu er til) der er med til at give forholdet udvikling, udfordring og spænding. Det var vidst nok første gang jeg oplevede en pisk, men så absolut ikke sidste. Jeg tror aldrig hård sm bliver min kop the, men måden hvorpå M kredsede for min krop og blandede det følsomme med det hårde, var virkelig lækkert. 

Samtidig kan man jo tale om hele processen med at være bundet. Det er virkelig noget alle par bør prøve, uanset hvad man vælger at involvere under legen. At være bundet er i sig selv en tillidsprøve, hvor man fuldstændig overlader sig selv i sin partners varetægt, alene det kræver at man virkelig stoler på hinanden. Man er samtidig utrolig blottet og underdanig, hvilket også kan være en god grænseoverskridende øvelse for en selv. Man behøver ikke nyde at blive domineret for at være den bundne part, og faktisk afprøvede vi kort efter denne aften, at bytte rollerne om.

Resultatet var en mand der var ved at gå ud af sit gode skind, men absolut ikke på den negative måde. Jeg tror faktisk M havde rigtig godt af, for en gangs skyld ikke at være i kontrol. Som han selv sagde “det var en virkelig fræk oplevelse”. Måske jeg fortæller mere om den en anden gang.

Rigtig god lørdag aften 😉

3 tanker om “Da pisken kom frem…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.