Bondage-Novice-Cartoon

Måske i læste med, da jeg for et stykke tid siden skrev indlægget ”Skal du ha’ smæk”? Her var jeg blandt andet inde på min nyfundne interesse for bondage.

De fleste af jer ved nok, at bondage handler om noget med at binde hinanden. Ofte anvendes reb, lænker, håndjern, manchetter eller lignende. Gennem lidt yderligere research på emnet fandt jeg hurtigt ud af, at bondage udover at være en stærk erotisk og sensuel leg, også kunne udføres på utallige måder. Hertil kunne nævnes titler som japansk bondage, SM bondage, samt den skandinaviske udgave af japansk bondage. Jeg vil ikke gå yderligere i dybden med hver enkelte, men kan kort fortælle at de indeholdt alt fra disciplin, sadisme, masochisme, ritualer, symboler, kunstneriske greb, knuder og spiritualitet. Fagre nye verden, klar til opdagelse.

Noget var selvfølgelig mere tiltalende end andet, men jeg tror at det var helheden og det essentielle med at blive bundet der primært vakte min nysgerrighed.

Hvad jeg tidligere havde oplevet ved at blive bundet var, at det var en meget sensuel og intim oplevelse. Det var en mulighed for at give slip og give sig hen, at lade et andet menneske være fuldstændig i kontrol. Det kræver selvfølgelig at der udforskes med en, som man har fuldstændig tillid til.

Mangler man ny inspiration, er bondage virkelig er en verden der er værd at udforske. Den byder på uendelige muligheder, og her kan virkelig afprøves lyst og grænser. Samtidig tror jeg det er en oplevelse der virkelig kan binde par tæt sammen i sin sensuelle sfære.

I takt med at interessen voksede var det naturligvis uundgåeligt ikke at udforske området nærmere! I den forbindelse var jeg så heldig at modtage lækre sager fra min samarbejdspartner www.sexshop.dk til at igangsætte projektet.

Så langt så godt. Nu er det jo sådan at det ikke er nok, bare at have remedierne i orden. For at kunne undersøge projektet nærmere, krævede det naturligvis en partner! Selvom www.sexshop.dk kan levere næsten alt hvad hjertet begærer, var en mand altså ikke på inventarlisten.

Som beskrevet tidligere, kræver bondage en partner som man har tillid til. Det duer ikke bare at hive en eller anden stiv makker med hjem fra pubben lørdag aften, der falder i søvn tre minutter efter han har lænket dig til en radiator!

Anyway, konklusionen blev at ringe til en gammel kending, som jeg var ganske sikker på ville være frisk på idéen. Oh jo- Han var frisk.

Med bondage skal man selvfølgelig gøre sig nogle forskellige overvejelser, f.eks. hvilken rolle man selv ønsker at indtage. Vil man være den dominerende eller submissive part? Jeg var som bekendt ikke i tvivl- Det var mig der skulle bindes.

Min medspiller påpegede at projekt-bondage nok ville kræve det meste af en weekend, da forskellige remedier som sagt skulle afprøves. En hel weekend dedikeret til sex- Det lød absolut ikke dårligt i mine øre.

Fredag

Fredag aften startede blidt. Rolig musik spillede i baggrunden, soveværelset var oplyst af stearinlysets skær og rummet varmet godt op. En flaske rødvin havde allerede løftet stemningen, da han rejste sig fra bordet, tog min hånd og roligt førte mig gennem lejligheden ind til soveværelset. Han vendte sig mod mig, løftede blidt kjolen over mit hoved, lagde den ene hånd på min talje mens den anden kærtegnede min hals. Han kyssede mig inderligt. Stadig blidt men bestemt vendte han mig rundt og førte mig hen til sengen. Han gennede mig ned på maven.

Tidligere havde han allerede sat fire sheets på sengen, og fik let spændt mine ben og arme ud til hver side. Der lå jeg så, fuldstændig blottet og overladt til hans magt. Manden påbegyndte nu en længere seance der ikke var helt ny for mig, men til gengæld noget jeg vil anbefale enhver der er interesseret i at blive bundet. Jeg tror nemlig dette er en rigtig god måde at starte ud på.

Han rørte mig blidt overalt på kroppen, simpelthen fra top til tå, ikke en millimeter blev forbigået. Efter længere tid, var min krop ved at være godt opvarmet og skreg efter at mærke ham. Dette viste sig dog kun at være begyndelsen…

Pludselig mærkede jeg noget koldt ramme min ryg, manden havde fat i massageolien. Nu begyndte den egentlige berøring. Stadig nænsomt, begyndte han at massere olien ud på min krop. Jeg var elektrisk. Ind i mellem lod han sin nøgne krop glide over min, mens han nappede mig i øreflippen eller kyssede mig blidt på halsen. Jeg forsøgte at dreje hovedet, få mere. Han undgik bevidst mine læber, hvilket tydeligt bevidnede om hans magt. Jeg har ingen anelse om hvor længe vi havde ligget sådan, før jeg endelig mærkede hans hånd mellem mine ben. Jeg skød med det samme røven i vejret så vidt det var muligt, men mærkede hurtigt hvordan hans hånd pressede den ned på sengen igen- Han bestemte.

Han pirrede mig og nød tydeligvis at udforske min krop, uden at jeg kunne gøre fra eller til. Oplevelsen var meget intens. Endelig lagde han sin krop oven på min og vi smeltede sammen…

Som jeg påbegyndte indlægget, er denne oplevelse klart i den blide ende. Jeg vil sige, at er man nysgerrig på at blive bundet og ønsker at udforske det nærmere, er dette en rigtig god måde at starte op på. Det handler selvfølgelig først og fremmest om at fortælle sin partner om sine forventninger og grænser- ellers kan du jo altid linke ham op til indlægget her (ind i mellem skal det bare skæres ud i pap!)

Med hensyn til de sheets der her blev brugt, synes jeg de egnede sig rigtig godt til formålet. De er lette at lukke om håndleddet, eftersom her er tale om velcro materiale. De er behagelige at have på (nogle af jer ved måske at håndjern og lign. ikke altid er rart) og vigtigst af alt, umulige at komme ud af! Samtidig er de også bare lidt mere uskyldige end et reb, der på nogen måske kan virke voldsomt første gang. Desuden er sheets så smarte at der er en lykke på den ene ende af snoren. Så er det ellers bare at løfte sengen, sætte lykken omkring sengebenet og der er således ingen knuder eller lign. der går op.

Fortsat rigtig god fredag. Læs med i morgen lørdag, hvor det var blevet tid til at afprøve rebet…!

Author

Write A Comment