manpenis-001I forbindelse med forleden dags indlæg ”To ryk og en aflevering”, har jeg modtaget flere beskeder fra jer gæve gutter, og hvor er det fedt i også følger med på bloggen. Jer der læste indlægget, kender allerede hovedtesen der handlede om for tidlig udløsning. Jeg nævnte i den forbindelse, forskellige muligheder for at holde længere. En af dem var ”snoren” som jeg døbte den, der handler om opbinding af pikken. Det ser ud til, at især denne metode skabte interesse og nysgerrighed. Jeg har derfor besluttet at forsøge og skabe et mere dybdegående billede af, hvad jeg egentlig mener, når der tales om at binde pikken op.

Jeg husker tydeligt, den første gang jeg selv stiftede bekendtskab med ”snoren”. Fyren var hvad der kunne betegnes som en bolleven. Forholdet var udelukkende seksuelt, og der var således heller ikke mange barrierer eller grænser der stod i vejen.

En dag under en hed omgang opvarmning, hev han pludselig en rød snor frem fra gemmerne. Uden et ord, begyndte han vanligt at binde snoren om pikken. Jeg stirrede fascineret på scenen der udspillede sig foran mig. ”Hvad pokker har han gang i?” husker jeg at tænke. Der var ingen tvivl om at manden vidste præcis hvad han lavede, og der gik ikke længe inden den stolt og hård strittede ud i luften foran mig, omgivet af den røde snor. Faktisk mindede det om en lækker julegave. MUMS.

Siden dengang, har jeg oplevet metoden blive brugt af flere mænd, og det kommer ikke længere bag på mig, når der pludselig hives en snor frem…

For at komme nærmere spørgsmålene omkring ”snoren”, der primært handlede om hvorledes denne opbinding foregår, vil jeg på bedste vis forsøge at beskrive scenariet. Som bekendt er jeg jo ikke mand, ej heller har jeg nogensinde selv foretaget ritualet, og kan derfor kun beskrive ud fra observationer.

Oprindeligt har jeg hørt at opbinding af pikken tildeles bondage kategorien. Denne konstatering kan måske afskrække, og nogen vil tænke ”den type er jeg i hvert fald ikke!”. Som med så meget andet, er der altså forskellige grader af alt. Desuden har jeg altid været lidt imod alle de mærkater vi tildeler forskellige former for sex. Der er jo for fanden forskel på, om der bindes en snor om pikken, anvendes et par håndjern, laves udførlige kunstfærdige opbindinger eller om der er tale om decideret BDSM. Ikke at der er noget galt med nogle af delene, jeg mener blot at titlerne ind i mellem kan være med til at afskrække, hvilket er synd da alt naturligvis er abstrakt.

Som det blev nævnt nævnte forleden, skulle opbinding af pikken, kunne sammenlignes med brugen af en penisring (min erfaring siger dog, at snoren er langt mere effektiv), men grundprincip og resultat bevæger sig altså i samme genre.

Pikken er et såkaldt svulmelegeme og når erektionen sker, svulmer den som bekendt op og fyldes med blod. Opbinding skulle efter sigende, sænke farten på når blodet strømmer ud i penis og væk igen. På den måde bliver den hårdere og erektionen holder længere tid.

Og nu til det praktiske. Man starter med at snøre snoren rundt ved roden af penis, bag tekstilerne. Herefter køres den ned og rundt om det løse hud der er imellem testikler og penis, og så op igen og rundt om selve skaftet på. Nogle mænd deler også nosserne op med snoren. Det er nok med opbinding som med alt andet, ret individuelt. Denne beskrivelse omhandler som nævnt blot mine erfaringer.

Hvor stramt skal man så binde tænker du måske? Snoren bindes ret stramt, så det faktisk klemmer en smule. Det er derved nosser og pik bliver helt ”spændt op” og således også hård! Det skal siges at man skal være opmærksom på følelsesløshed, sker det skal snoren naturligvis løsnes eller fjernes. Jeg har også læst at pikken maks. må være opbundet en halv times tid.

Når det kommer til hvilken slags snor der skal bruges, er der som nævnt før flere muligheder. Her kan læder eller bomuld være at foretrække, mens nylon for guds skyld skal undgås! (medmindre du selvfølgelig tænder på ”brandsår”!). Ved forhandleren kan “snorprincippet” omtales som ”cockstrap”, der dog mest af alt minder om en metal penisring. Det kan være lige så effektivt blot at købe et stykke bomulds snørebånd, der efter sigende skulle være noget af det bedste til formålet.

For lige at opsummere, er hele ideen med opbinding at give en længere og hårdere erektion, og forsinke udløsningen. Det handler først og fremmest om at prøve sig frem stille og roligt, og der vil naturligvis være forskel fra mand til mand på, hvor stramt man ønsker opbindingen.

Skulle der sidde en mand der ude og tænke, at denne forklaring er helt hen i vejret eller at en meget mere specifik forklaring kan gengives, så tøv ikke med at komme til tasterne. Input er altid meget velkomne.

God fornøjelse 😉

Author

1 Comment

  1. F*ckin’ tremendous issues here. I’m very happy to peer your post. Thanks so much and i am having a look ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

Write A Comment