hhfhDen klassiske sexstilling 69’eren, bliver jeg nok bare aldrig fan af. Nu er hun sgu for alvor blevet gammel tænker du måske? Well, selvom tyngdekræften begynder at gøre sit indhug og tre dages festival, efterhånden føles som fyrre, må jeg desværre skuffe med at lysten bestemt ikke er aftaget, nærmere tværtimod.

Nej, når jeg indrømmer ikke at være fan af 69’eren, handler det nærmere om, at jeg nok aldrig har brudt mig om den. På trods af at vi alle har vores foretrukne præferencer når det kommer til sexstillinger, var mit umiddelbare indtryk her, at jeg langt fra var den eneste kvinde der følte sådan, for den ellers så populære stilling.

Det gik nemlig op for mig, ved nærmere eftertanke, at når den såkaldte 69’er blev drøftet ved diverse ladiesnights, ytrede flertallet altid en stærk modvilje. Jeg kunne således ikke lade være med at fundere. Var det efterhånden på tide at få denne klassiske stillings førende position ud af rampelyset og væk fra diverse top fem lister? Helt ærligt, den var sgu da lidt overvurderet, ikke?

Kan man give og nyde på samme tid?

Der var flere forskellige årsager til, at kvinderne ikke brød sig om 69’eren. Og mens nogle argumenterede med bodyissues og at det var umuligt at tage sig godt ud fra denne vinkel, tror jeg at mange delte de samme problemstillinger som jeg selv. Det var nemlig min klare overbevisning, at kvinderne primært havde svært ved at koncentrere sig om både at give og nyde på samme tid, i hvert fald når det kom til oralsex. For jeg selv, kan det forklares nogenlunde således. Det er mere eller mindre umuligt at give et godt og fokuseret blowjob og samtidig fuldendt skulle kunne nyde at modtage oralsex- en orgasme ville det i hvert fald aldrig ende med for mig. Koncentrerer man sig, for at give et blowjob tænker du måske? Det vil jeg i allerhøjeste grad svare ja til.

Naturligvis kan oralsex komme til at køre på rutinen, men ved et vaskeægte og ordentligt blowjob, skal der indlevelse og følelse til. Når jeg føler mig 100 procent engageret, er der ingen tvivl om at det gør en kæmpe forskel for manden og faktisk ender det også med at tænde mig. Yder han oralsex samtidig, er det svært at give de 100 procent fuldt ud, man bliver kort og godt distraheret og kan faktisk ikke fuldendt nyde og yde- Således bliver begge ting, hvis man spørger mig, halvhjertet.

Skulle jeg modtage oralsex, fungerede det klart bedst, hvis der ikke skulle gøres andet samtidigt. Selv et højt fjernsyn der kørte i baggrundet kunne fjerne fokus for mig. Således skulle der altså også her, en form for koncentration til.

Elsker mænd 69’eren?

Mens min umiddelbare forestilling altså var, at mange kvinder ikke brød sig synderligt om 69’eren, var jeg til gengæld ret overbevist om, at det så ganske anderledes ud ved mændene. Om min forestilling holder stik ved jeg ikke. Et er sikkert, det er i hvert fald ikke var mig der ligger op til den berømte stilling, når den gentagelsesvis sniger sig på banen i soveværelset. Er det mon muligt, mænd rent faktisk er bedre til multitasking end kvinder?

Jeg er sikker på at succesen med stillingen også afhænger af hvordan den udføres. Først og fremmest er der naturligvis forskel på om det er manden eller kvinden der befinder sig øverst. Her er det nok meget individuelt hvad man er til. Den klassiske 69’er har vidst kvinden øverst, hvilket personligt også er hvad jeg foretrækker. Man er muligvis mindre flatterende fra denne vinkel, ingen tvivl om det. Til gengæld kan kvinden herfra selv styre underlivet og således også påvirke hvordan han slikker hende. Samtidig kan hun selv afgøre, hvor vidt der skal indgå deepthrow i blowjobbet- En sag vi vidst alle ved at han ikke kan styre, skulle hun ende nederst.

Det er skam heller ikke fordi at jeg ikke kan se fordelen ved 69’eren, hvor pointen naturligvis er gensidig oralsex, og tanken er da god. Om det så netop er tanken om det frække eller den virkelige udøvelse, der gør mænd glade for stillingen, ved jeg ikke. Jeg forestiller mig at årsagen handler om flere ting. Først og fremmest er der hele domina-effekten, at kvinden skamløst stikker skrævet i ansigtet på ham, og på denne måde kan styre hvorledes han skal stimulere hende. Samtidig er det jo ingen hemmelighed at mænd er utrolig visuelle. Og let’s face it- på denne måde er der virkelig udsigt til alle herlighederne på en gang. Ja faktisk er det jo temmelig oplagt, at han også lige nusser lidt bagi nu hvor han alligevel er der nede. Sidst men ikke mindst må vi ikke glemme, at manden modtager sin yndlingsbeskæftigelse samtidig, blowjobbet. Mon ikke den overordnet kombination af disse faktorer, er det der gør stillingen så populær?

Var det noget med en 68’er?

Hvis du som jeg føler at 69’eren efterhånden burde havde mistet positionen, inden for førende sexstillinger, studsede jeg for nylig over en artikel i MX, der omhandlede 68’eren. Efter sigende var dette 69’erens ukendte ”lillesøster” og altså the new black. En 68’er? Begrebet forekom mig fremmede, hvilket ikke hænder så ofte i disse sammenhæng. Efter et par linjer afslørede artiklen at modsat 69’eren, hvor begge parter giver og modtager, havde denne stilling fokus på, at kun den ene part modtager al nydelsen. Det lød allerede meget bedre.

Kort og godt går 68’eren ud på, at giveren ligger på ryggen, slikker og rør ved modtageren, som ligger ovenpå med sine ædlere dele rettet mod giverens ansigt og baghovedet placeret mellem giverens ben. Desuden er det muligt for modtageren at blive kærtegne på overkroppen, mens der samtidig bliver arbejdet for neden. Tanken faldt bestemt i min smag.

68'erArtiklen påpegede at stillingen fungerede perfekt til oralsex i begge huller hos kvinder, men at også mænd kunne indtage den modtagende position. Og ja, ved første tanke virkede stillingen måske primært mest gavnlig for kvinder. Men ved nærmere eftertanke, var jeg faktisk ret overbevidst om at den kunne være fantastisk for manden. Som vi før har været inde på, er mange mænd faktisk glade for at mærke en tunge i mellemkødet eller bagi (Læs: De sorte kys), det ville der være rig mulighed for her, mens man legede med ham samtidig.

Havde jeg mon prøvet denne stilling? Det var bestemt ikke utænkeligt at eksen og jeg, i en af de vilde nattetimer, kunne have fundet på at begive os herhen. Der var ind i mellem gået ren kluddermor i den, når vi oksede rundt helt rundtosset af liderlighed. Jeg var ikke sikker, men måtte erkende at tanken om 68’eren forekom tiltalende. Måske det var denne der fremtidigt skulle indtage 69’erens position som gæv klassiker?

Hvad mener I, havde jeg komplet misforstået situationen? Var 69’eren en klassiker vi ikke kunne undvære?

 

 

Author

Write A Comment