sexmangelny”Helt ærligt, jeg er fandme for ung til at skulle tigge min kæreste om sex. Inden vi flyttede sammen manglede der sgu aldrig noget! Nu hvor han har mig, behøver han åbenbart ikke anstrenge sig så hårdt længere!” sagde Lotte opgivende, en dag vi sad og snakkede.

Kan I huske for et stykke tid siden, da jeg vendte dilemmaet her på bloggen omkring det at være for træt til sex, hvor netop Lotte og hendes kæreste var i centrum? Dengang var vi igennem en længere analyse blevet enige om, at det var helt ok at ramme en død periode i parforholdet og simpelthen være for trætte til sex-  en periode!

Det viste sig at perioden nu, i den grad var trukket i langdrag. Min kære venindes tålmodighed var ganske enkelt opbrugt. Lotte fortsatte frustreret “Jeg mener, hvor træt kan man lige være! Han kan sgu da for helvede bare knalde mig i reklamepausen. Jeg siger ikke det behøver vare i timevis hver gang, vil i det mindste bare gerne have lettet trykket!”. Jeg vidste ikke helt hvad det rigtige svar var. Som vi piger så tit havde snakket om, var det bare uvirkeligt når det var os der blev udsat for sexmangel. ”Du må jo snakke med ham?” forsøgte jeg. ”Ha! Jeg laver ikke andet. Jeg har endda været virkelig pædagogisk og fortalt ham, at det jo handler om at jeg er så vild med ham og bare gerne vil have noget mere af ham. Eller… det var hvad jeg sagde i starten. Sidst vi ramte emnet var det vidst mere noget med, at hvis han ikke tog sig sammen skulle han fandme ikke gå og føle sig for sikker næste gang jeg var i byen.”

Jeg kunne ikke lade være med at more mig over Lotte. Ikke fordi jeg ikke tog emnet seriøst, absolut ikke! Men fordi hun simpelthen formåede at gøre selv de alvorligste ting underholdende. ”Hvad sagde han til det?” måtte jeg spørge. “Han blev skide sur, men han har sgu da ikke kneppet mig endnu!”

Jeg kunne virkelig mærke min venindes frustration og følte med hende. Jeg vidste hvor vigtig sex var i parforholdet, ikke blot for at holde liderligheden i skak, men også for at føle sig elsket og begæret. Ens mand skulle jo helst have lyst til en hele tiden! (hvilket vidst nok, er et generelt misforstået indtryk blandt os kvinder).

”Måske er jeg blevet for tyk” sukkede min veninde. Jeg kunne hurtigt forsikre hende at det absolut ikke var tilfældet. Lotte så akkurat lige så fantastisk ud som dengang hun mødte sin kæreste. Men det er jo netop det sjove ved os kvinder. Så snart manden ikke har lyst, går vi straks ud fra at det er fordi der er noget galt med os. Det kunne ikke være, at han rent faktisk havde en “off dag” eller simpelthen bare ikke var liderlig. I Lottes tilfælde forstod jeg dog problematikken, da det jo netop ikke “bare” var en enkelt dag her var tale om. Det skal lige tilføjes at det altså ikke var fordi, parret ikke dyrkede sex. Det var bare overhovedet ikke nok efter hendes mening, da hun netop var ”ung og liderlig”, som hun udtrykte det.

”Jeg har overvejet noget” kom det prøvende fra min veninde. Hurtigt gennemtænkte jeg hvad det moralsk korrekte svar måtte være, hvis det var nu Lotte fortalte mig, at hun overvejede at knalde uden om. ”Jeg tænkte på og smugle en viagra i hans mad?” Jeg kunne ikke lade være med at bryde ud i et højt grin. Min veninde var genial. ”Det synes jeg da bare du skal gøre” var mit svar. ”Virkelig?”- hun virkede overrasket. ”Ja for pokker, hvorfor ikke? Men skal han ikke være liderlig før sådan en pille virker?”. Lotte tøvede ”Jo, men det ordner jeg jo hurtigt, det er bare ned og i gang med at sutte”.

Konklusionen blev, at Lotte lige ville overveje sagen nærmere. Inden nogle hidser sig alt for meget op og begynder at snakke forgiftning, manipulering, ufrivillig doping osv. skal det siges at parret flere gange havde leget med de små blå. Det ville altså ikke være noget nyt for kæresten af prøve, måske kun lige i den forstand at han ikke vidste det. Det moralske aspekt kan naturligvis diskuteres, men er det virkelig så slemt at hjælpe liderligheden lidt på vej?

Jeg sluttede af med at konstatere at jeg så frem til at høre fortsættelsen ”da det ville være en hammer god historie til bloggen.”

Author

5 Comments

  1. Kan ikke lade være med at tænke på, at hvis en mand gjorde dette ved sin kæreste, så hed det voldtægt. Uagtet om de har leget med det før sammen, så er der altså her tale om, at det er ufrivillig. Det er drugrape. Hvis han ikke har lyst, så hjælper det sgu da ikke at forsøge at give ham Jern på. Så kan hun kigge på hans stive lem og se hvad hun går glip af.

    • God i sengen Reply

      Erling, du har som sådan ret. Her på bloggen drøftes der ind i mellem emner, jeg godt ved kan få folk lidt op i det røde felt, forståeligt nok. Du skal dog vide at alt som hovedregel skrives med et glimt i øjet og en god portion humor samt ironi. Nu kender jeg Lotte ret godt og bare rolig, jeg tror bestemt ikke det ender med at hun “drug raper” sin kæreste. Tak for dit input 🙂

Write A Comment