analsexTo hoveder tænker bedre end et, sagde someone clever engang. Derfor lader jeg heller aldrig muligheden, for et godt samarbejde passere. Læste du med forleden, ved du allerede, at jeg for en kort stund havde bevæget mig over på missgrey.dk, hvor jeg gæstebloggede med Den store blowjob guide. Jeg har nu været så heldig at modtage dette spændende indlæg retur, fra Missgrey’s egen Vanilla. Her giver hun 5 hurtige og vigtige ting du skal vide om analsex. Tag godt imod hende.

Kære læsere!

Først og fremmest, så fortæller jeg lige hurtigt lidt om mig selv, og hvem jeg er som blogger. Til dagligt blogger jeg for Missgrey.dk, som selvstændig blogger under navnet Miss Vanilla. Mine indlæg bærer stort præg af min humoristiske, frisindede måde at se sex på, min åbenhed og nysgerrighed for at bryde tabuer og udvikle mig seksuelt – men også om de store følelser, der kan være i ens parforhold, i kampen om et godt forhold til sin egen krop og meget mere! Jeg har valgt dagens emne, som er analsex, fordi det netop også repræsenterer en stor del af, hvad jeg godt kan lide – for jeg ELSKER nemlig analsex.

Jeg giver dig derfor 5 hurtige og vigtige ting, du skal vide om analsex – og herefter lidt fra et af mine tidligere og mest populære indlæg omkring, hvorfor vi egentligt har lyst til at dyrke analsex?

Analsex er ikke ”bare” sex i et andet hul

Hvad mange egentligt tager fejl af, er at analsex ikke bare er jeres samleje rykket en smule mere sydpå i et andet miljø. Analsex kræver noget helt andet end hvad almindelig lagengymnastik gør. Ikke bare så kræver det ny-tilflyttede miljø en del mere bearbejdning og især væske før der kan laves aktiviteter, men det kan også være meget strammere.

Analsex kan give dig nogle helt andre følelser

Sex er dejligt. Det kan de fleste af os sikkert godt blive enige om. Måske du også har oplevet at forskellige former for sex kan give forskellige følelser? Analsex er en af dem. Når I dyrker analsex, så vil hans penis ramme nogle punkter, som du ikke har oplevet før. Og hermed endnu en nyhed – du kan sagtens få orgasmer af analsex! Det har jeg i hvert fald personligt oplevet nogle få, flere gange. Udover, hvor meget analsex tænder min partner, og at dette også tænder mig, så giver det bare en helt fantastisk følelse, som jeg ikke har kunne opnå på anden vis.

Analsex er ikke for alle

Ligesom at nogle elsker oralsex eller hader at blive taget i en Doggy – så har vi jo alle vores sexpræferencer. Og jeg ved, at især analsex skiller vandene. Men som jeg altid plejer at give udtryk for, så synes jeg, at I skal give det et forsøg, hvis I føler lysten til at prøve er der. Hvis I er nybegyndere, så har jeg skrevet en guide her, som netop henvender sig til jer, Analsex for begyndere 

Dog vil jeg altid sige, at du skal være tro mod dig selv. Hvis du virkelig føler dig skræmt ved tanken om analsex, så skal du måske anderkende det. Men hvis du mærker lysten også, så giv det en lille chance – det kunne være det fungerede. Og hvis du har forsøgt dig med analsex og det simpelthen bare ikke var dig, så er det også helt i orden! Jeg kender efterhånden mange som har givet det et forsøg, og nogle har elsket det, mens andre var knap så begejstret. Så gør som du har lyst og mærk efter, det er det vigtigste!

Der kan være ulemper ved analsex

Ved analsex er der et par praktiske ting, I skal være opmærksomme på. Jeg uddyber det meget mere i min guide, som jeg nævnte tidligere. Men kort sagt, så er der jo spørgsmålet om uheld. Først vil jeg sige, at måske 90% af de gange, jeg har dyrket analsex, har der absolut ingen topping været på bananen. Så hvis du stoler på din partner og I er glade for hinanden, skal det nok gå!

Mænd er vilde med analsex! Hvorfor egentligt?

Analsex er jo en lidt speciel og ”beskidt” form for sex, hvis vi kan kalde det sådan. Det er jo egentligt også ret tabubelagt, og netop derfor er det noget mange mænd godt kan lide. Analsex er lidt forbudt, og de fleste kvinder er hurtige til at sige nej. Netop på grund af forrige punkt – frygten for at der kan ske uheld og andet holder os tilbage og tager måske nogle fantastiske oplevelser fra os. Men hvorfor har vi egentligt lyst til at dyrke analsex? Jeg giver dig et lille sneak peak her nedenunder fra et af mine mest læste indlæg på Missgrey.dk, der måske besvarer dette spørgsmål…

”… fordi numsehullet giver ham en helt anden følelse. Som han selv så fint forklarede, så er en vagina ofte stram hele vejen op og forenden kan man mærke slutningen. I numsen er det en helt anden historie. Her er der ultra stramt i starten, hvilket er klart med vores ringmuskel. Og herefter bliver der en hel del løsere, men stadigvæk slutter det tæt om penis.

Dog virker ringmuskelen en smule som en penisring om tissetrolden. Han var i hvert fald stor fan! Ikke bare af denne følelse, men også i forskellen mellem de to huller. Som han selv siger, så har kvinden tre dejlige huller og de føles alle sammen utroligt godt på hver deres måde.”

Hvis du vil læse hele indlægget så kan du gøre det lige HER

Much Love,

Miss Vanilla

Læs også: God I Sengens 5 tips til analsex

Author

Write A Comment