I ved allerede, at jeg bestemt er fortaler for sexlejetøj, som i den grad kan være med til at peppe sagerne i soveværelset lidt op, eller gøre en ensom nattetime langt mere interessant…

I anledning af Black Friday, har jeg derfor besluttet at samle mine tre ultimative uundværlige og frække favoritter- til hende, til ham og til jer

Så skulle der være mulighed for at hverve sig lidt kvalitets sexlegetøj, til en fornuftig pris. 

Der findes meget spændende og godt sexlegetøj på markedet.

Derfor måtte jeg virkelig lægge hovedet i blød, for kun at udvælge tre favoritter.

Det lykkedes dog at skære ind til benet, og jeg giver således her mit bud på, hvad du kan anskaffe dig til en fordelagtig Black Friday pris, hvis sexlivet skal have et ekstra boost julen over. 

Sexlegetøj til hende

Durex Intense Orgasmic Gel– Flere af jer har måske læst anmeldelsen, som jeg i sin tid lavede af dette produkt her på bloggen (se her)

Et indlæg, der fik rigtig meget opmærksomhed. Naturligvis var mange interesseret i, om dette vidundermiddel virkede.

For kan det virkelig lade sig gøre at få orgasme på tube?

 Her får i et lille udpluk af min oplevelse med Durex Intense Orgasmic Gel og hvorfor jeg klart er fan.

”Durex Intense Orgasmic Gel er et rigtig godt produkt til kvinder, og særligt de der oplever problemer med at få orgasme.

Den intensiverede følsomhed, vil helt klart kunne hjælpe på vej mod målet, men samtidig vil produktet også fungerer godt som en del af forspillet, grundet den pirrende og prikkende fornemmelse som geleen igangsætter.

Efter anmeldelsen skrev flere af jer til mig, at I havde opnået gode erfaringer med produktet. Nogle få skrev dog også, det på dem ingen effekt havde.

En enkelt mand skrev til mig, at det ikke virkede på hans kæreste, til gengæld virkede det ekstremt godt på ham.

Køb din Durex HER

Sexlegetøj til ham

Da jeg på et tidspunkt skrev om at optimere klassikeren handjobbet, testede jeg de såkaldte TENGA Eggs, især fordi jeg følte at der ikke ofte nok, var fokus på sexlegetøj til mænd.

Og her var så endelig et produkt, der vakte begejstring ved hankønnet, skal jeg lige love for.  

”Jeg har altid været glad for at lege med mandens bedre halvdel og føle den blive begejstret mellem mine hænder. Specielt er det fedt at se hans reaktion og høre, når der virkelig rammes rigtigt.

Det var en anderledes følelse at have ægget mellem min hånd og hans skaft. Den ønskede effekt indtraf hurtigt.

Jeg startede blidt ud med at bevæge det langsomt op og ned, den anden hånd bevægede jeg længere ned mod pungen. Ind i mellem føjede jeg ekstra glidecreme til, da det efter min erfaring aldrig kan blive for vådt, når det handler om det gode handjob.”

Køb dine TENGA Eggs HER

Sexlegetøj til jer

Der findes flere muligheder og mange produkter, der kan være med til at spice tingene op i soveværelset for parret.

Personligt synes jeg dog, at dette er et af de stykker sexlegetøj, som jeg har haft størst succes med, når vi har været to (læs her)

We-Vibe holder hvad det lover og bærer flere muligheder med sig for sjov og ballade.

”Selve vibratoren er designet som et c, således at den kan stimulere kvinden både indvendig og udvendig på samme tid. Den er ikke større end at han samtidig kan være der oppe.

Det fungerer altså sådan, at din klitoris og g-punkt stimuleres samtidig med at vibrationerne også kan mærkes på ham. Det med at få stimuleret klitoris samtidig med samleje, er nok ønskescenariet for de fleste kvinder.

Jeg afslører også gerne, at det var en rigtig lækker følelse. For hans vedkommende var følelsen gensidig.

Køb din We-Vibe HER

Jeg har desuden været så heldig at få en eksklusiv God I Sengen kode til mine følgere.

Det vil sige at bestiller i noget via Sexshop på Black Friday og anvender denne kode: GIS19  får i en GRATIS Satisfyer One Night Stand med i købet

Så er der vidst ikke så meget andet herfra end at ønske jer en god (OG FRÆK) Black Friday, og ikke mindst en rigtig dejlig weekend.

Author

7 Comments

  1. Man kan aldrig have for meget sexlegetøj. Det er et glimrende krydderi på sexlivet, og selvom det største salg stadig foregår online, fordi det er lidt tabu at tale om, så er tendensen klar: danskerne køber legetøj i større omfang end nogensinde før.

  2. Great beat ! I would like to apprentice while
    you amend your site, how can i subscribe for a blog site?
    The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

Write A Comment