hygge

Skal søndagen piftes op? Skal den have ekstra gas i soveværelset, fremfor missionæren?

Ind i mellem er det bare faktum at sexlivet kan trænge til en opstrammer. Specielt hvis man befinder sig i fast parforhold, kan den gængse med lige at ligge på siden og løfte benet, sgu godt blive lidt triviel.

Her er 10 tips der kunne sætte ekstra krydderi på lagengymnastikken i aften.

 

  • Tænd lyset– Vi har snakket om det før. Mænd er utrolig visionære og kvinder utrolig usikre, hvilket ikke altid er den bedste kombination. Han vil gerne se hvad der foregår. Se DIT ansigtsudtryk når han rører dig og tager dig. Se din krop bevæge sig under ham. Det er egentlig ganske simpelt. Han ved godt hvordan du ser ud i forvejen og vil i det hele taget gerne kunne se hvad fanden der foregår
  • Sexet undertøj– Her er en ganske nem vej til at spice sagerne op, og det kræver ikke meget. Selvsiddende strømper og endda hofteholder, synes at være i høj kurs ved mange mænd. Igen skaber det et andet visuelt bilede end han er vant til, samtidig er det frækt når han stryger dig over kroppen. Gennemsigtighed, blonder, push up, selvsiddende- kom an!
  • Hans bagerste– Det er ikke for alle mænd, det er vi enige om. Kendsgerningerne ændrer dog ikke på, at ret mange elsker det. Måske ved han det ikke endnu, og så er det dæleme på tide at udforske hans bagerste gemakker. Stimulering af mandens prostata, er efter sigende en helt fantastisk følelse der kan lede til utrolige orgasmer. Om det er en finger, tunge eller måske en dildo der skal gøre tricket er naturligvis individuelt. Her handler det om at prøve sig frem. Men tal for guds skyld med ham først! Har han ingen erfaring, kunne det være en idé at starte med tungen, det er et sikkert hit!
  • Kæl for hans pik- Mænd beklager sig ofte over at kvinder ikke er særlig gode til at give spillere eller blowjobs. Jeg tror det ofte skyldes at kvinden er for utålmodig og hård. Det handler om at starte blidt ud. Kæl for ham, rør ham på inderlårende, på pungen og stryg hans pik. Altså gejl ham langsomt op. Lad være med at tage den i hånden eller munden med det samme, at blive varmet op på den måde først kan være utrolig ophidsende.
  • Spilleren- Kan man mestre en spiller, kan det sagtens være en del af et godt forspil. Her er olie næsten et must og gerne meget af det! Igen, sørg for at starte blidt op. Jeg hørte engang en mand sige at det ikke bare var at kører op og ned. Det handlede mere om at trække opad og glide ned, giver det mening? Det er ikke for sjov man siger at malke den. Brug gerne begge hænder når du leger med den og lad dem også køre rundt om hovedet. Man kan vel egentlig bedst af alt sammenligne spilleren med en pik-massage? Og husk så for guds skyld boller og mellemkød.
  • Sæt ord og lyd på- Tal til ham under akten. Fortæl hvad du vil have, hvad han gør godt og ros ham. Sig han er lækker, stor og stærk. I bund og grund, lad ham høre du kan lide hvad han gør ved dig.
  • Lad ham slikke- Nogle kvinder bryder sig ikke om at manden går ned på dem, hvilket er en skam. Jeg siger ikke at man skal overskride sine grænser, hvis der er noget man virkelig ikke har lyst til. MEN jeg kan ikke forestille mig at enhver kvinde ikke vil nyde at blive slikket, såfremt jobbet bliver gjort rigtigt. Primært handler kvindens bekymring om så meget andet. Lugter den? Er den pæn nok? Osv. Disse tanker er en blokering der virkelig er ærgerlig. Rigtig mange mænd elsker at tilfredsstille sin kvinde på denne måde.
  • Tilføj nye lege– Jeg har skrevet en del om bondage (læs HER), hvilket kunne være en del af den nye leg der skal udforskes. Måske starter han med at binde dig eller er det omvendt? Det kommer an på hvem i er. Sagen er den at det kan være et frisk nyt element i legen at gøre noget andet end hvad I er vant til. Her kan sexlegetøj virkelig være en hjælp. Binding er desuden en fantastisk tillidsøvelse, da man fuldstændig overlader sig til sin partners magt.
  • Se porno– Jeg er bestemt klar over, at dette ikke er for alle. For mange kan det dog være et godt forspil at sætte en fræk film på sammen, inden man starter udforskningen af hinanden.
  • KYS– I Pretty Woman vil den kære Julia Roberts gerne have sex, mens hun bestemt ikke vil ikke kysse på munden! Her er noget om snakken. Et kys er nemlig noget af det inderligste og mest intime vi sammen kan dele. Kys en masse, både under forspillet og mens i har sex. Det er virkelig med til at intensivere og ophøje akten.

 Er der andet tilbage end at sige rigtig god søndag 😉

 

Author

2 Comments

Write A Comment